SEJUR UNGARIA! HOTELURI – CASTEL CU SPA de la 83 euro – oferta expirata


SEJUR UNGARIA! HOTELURI – CASTEL CU SPA de la 83 euro – oferta expirata

UNGARIA

 HOTELURI – CASTEL CU SPA

 

 

 

Durata : 1 – 4 nopti

Plecari : individual

Avans la inscriere: minim 50%

 

 

* Locuri de vizitat la Bikal:

Parc Aventura : este primul parc din Ungaria având ca tematică epoca medievală. Parcul prezintă viaţa de zi de zi medievală cu ajutorul meşteşugarilor, actorilor, călăreţilor, arcaşilor şi a şoimarilor cu experienţă. Parcul tematic este situat pe 7,5 ha şi este înpărţit  în 5 părţi : satul medieval, centrul vechi, piaţa centrală, palatul şi  arena cavalerilor. În cele 35 de clădiri se găsesc ateliere, magazine, catering şi alte sedii pentru traininguri şi activităţi în grup.

 

* Locuri de vizitat la Tarcal:

Regiunea viticolă Tokaji: cel mai cunoscut vin este Tokaj aszú iar Regiunea Viticolă Tokaj face parte din Patrimoniul Mondial. Pentru istoria vinului se poate vizita Muzeul din Tokaj. Un alt loc de vizitat este Pivniţa Rakoczi, cu 24 de galerii de o lungime de 1,5 km, unde pot fi depozitate 20.000 hectolitri de vin.

 

* Locuri de vizitat la Röjtökmuzsaj:

Lacul Fertő: este situat la graniţa între Ungaria şi Austria. Este cunsocut ca lac de stepă situat  în partea cea mai vestică din Europa şi aparţine Patrimoniului Mondial. Este al treilea lac ca mărime din Europa cu o vechime de 20.000 de ani. Vara apa lacului poate să ajungă pănă la 30 oC.

Castelul Esterházy: este situat în Eisenstadt, Austria, la 48 km de localitatea Röjtökmuzsaj. Castelul este considerat cel mai frumos castel baroc din Austria care a aparţinut familiei Esterhazy.

 

* Locuri de vizitat la Simontornya:

Castel : a fost construit în secolul al XVI-lea. Se pot vizita expoziţii şi mausoleul.

Lacul Balaton : este cel mai mare lac cu apă dulce din Europa Centrală. Cele mai cunoscute staţiuni de pe maulul lacului : Siofok, Balatonfüred, Keszthely, Tihany.

 

* Locuri de vizitat la Zalacsany:

Lacul Heviz : este cel mai mare lac termal din lume.Apa de o tempertaură de 38 oC are efect curativ.  Temperatura apei nu scade sub 26 oC nici în timpul iernii. La sfărşitul verii înfloresc nuferii roşii iar în timpul iernii aburii de pe suprafaţa apei învăluie zona într-o ceaţă misterioasă.

Lacul Balaton : este cel mai mare lac cu apă dulce din Europa Centrală. Cele mai cunoscute staţiuni de pe maulul lacului : Siofok, Balatonfüred, Keszthely, Tihany.

 

Servicii incluse :

 • Cazare cu demipensiune,
 • acces la centrul de wellness (piscină, jacuzzi, baie cu aburi, saună şi infrasaună),
 • sală de fitness,
 • acces la internet,
 • halat de baie,
 • seif.

 

 

Preţul nu include :

 • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
 • Taxa de staţiune de 300 HUF/persoană (peste 18 ani)/zi,
 • parcare: 300 HUF/autoturism/zi

 

 

HOTEL CASTEL PUCHNER 4* – BIKAL

www.puchner.hu

Localitatea Bikal este situată în partea de sud a Ungariei, la 47 km nord de oraşul Pecs şi la 190 km de Budapesta.

Facilităţile camerelor: castelul renovat a păstrat eleganţa secolului al XIX. Camerele sunt distribuite în clădirea castelului, în casa de oaspeţi, casa de băi şi în conac.

Castel:

Cameră dublă standard (între 20-24 m2) cu vedere spre stradă sau curte, dotat cu grup sanitar propriu, uscător de păr, televizor, aer condiţionat, minibar, telefon şi seif. Camerele sunt pentru nefumători şi fără posibilitate la pat suplimentar.

Apartament standard (între 29-30 m2) cu vedere spre stradă, dotat cu grup sanitar propriu, minibar, seif, aer condiţionat, telefon, halat de baie şi uscător de păr. Apartamentele sunt pentru nefumători şi fără posibilitate de pat suplimentar.

Apartament superior (35 m2) cu vedere spre stradă sau spre curte, dotat cu grup sanitar propriu, minibar, televizor, aer condiţionat, halat de baie, seif, uscător de păr. Apartamentele sunt pentru nefumători şi fără posibilitate la pat suplimentar.

Apartament în stil englezesc (între 34-42 m2) cu vedere spre stradă situat la mansardă, dotat cu grup sanitar propriu (duş), seif, minibar, televizor, aer condiţionat, telefon, halat de baie, uscător de păr. Apartamentele sunt pentru nefumători şi fără posibilitate la pat suplimentar.

Apartament prezidenţial (86 m2) cu vedere spre stradă şi curte, dotat cu grup sanitar propriu, minibar, televizor, telefon, aer condiţionat, seif, halat de baie, uscător de păr. Apartamentul dispune de o cameră de zi imensă, balcon şi dormitor. Este nefumător şi cu posibilitate la pat suplimentar.

Apartament deluxe cu 3 camere (fiecare 24 m2) cu vedere spre stradă şi curte, dotat cu grup sanitar propriu , uscător de păr, halat de baie. Apartamentul este pentru nefumători cu posibilitate la pat suplimentar.

Casa de oaspeţi: camerele cu mobilier modern sunt recomandate pentru familii, grupuri de prieteni. La fiecare etaj se află 4 camere care au o cameră de zi comună. Camera de zi are o atmosferă familială cu un şemineu din cărămidă. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu (duş), halat de baie, uscător de păr, telefon, telvizor şi aer condiţionat. În camera de zi se află seiful şi un frigider.

Casa băilor:

Cameră standard  (între 26-46 m2) cu vedere spre stradă sau parc, dotat cu grup sanitar propriu, uscător de păr, halat de baie, minibar, televizor, telefon şi aer condiţionat. Camerele sunt pentru nefumători fără posbilitate la pat suplimentar

Apartament pentru 2 persoane (între 30-43 m2) situat la mansardă, dotat cu grup sanitar propriu, uscător de păr, halat de baie, minibar, televizor, aer condiţionat, telefon. Camerele sunt pentru nefumători fără posibilitate la pat suplimentar.

Conac:

Etage de la romatique – apartament honeymoon (50 m2) cu vedere spre curte, dotat cu grup sanitar propriu, halat de baie, uscător de păr, aer condiţionat, minibar, televizor şi telefon. Apartamenul este pentru nefumători şi fără posibilitate la pat suplimentar.

Etage de la famille – apartament honeymoon (40 m2) cu vedere spre curte, dotat cu grup sanitar propriu, halat de baie, uscător de păr, minibar, televizor, telefon şi aer condiţionat. Apartamenul este pentru nefumători şi fără posibilitate la pat suplimentar.

Etage de l’amour – apartament honeymoon (29 m2 ) situat la mansardă cu vedere spre curte, dotat cu grup sanitar propriu, halat de baie, minibar, televizor, telefon şi aer condiţionat. Apartamenul este pentru nefumători şi fără posibilitate la pat suplimentar.

Etage de la romatique – cameră standard (între 32-38 m2) cu vedere spre curte, dotat cu grup sanitar propriu, halat de baie, uscător de păr, aer condiţionat, telefon, televizor, minibar. Camerele sunt pentru nefumători fără posibilitate la pat suplimentar.

Etage de la famille – cameră standard (între 25-36 m2) cu vedere spre curte, dotat cu grup sanitar propriu, halat de baie, uscător de păr, aer condiţionat, telefon, televizor şi minibar. Camerele au loc separat pentru copii şi sunt pentru nefumători.

Etage de l’amour – cam’amour – cameră superior (între 39-47 m2) cu vedere spre curte, dotat cu grup sanitar propriu (duş), halat de baie, uscător de păr, aer condiţionat, telefon, televizor, minibar. Camerele sunt pentru nefumători fără posibilitate la pat suplimentar.

Etage de la romatique – cameră cu două încăperi (între 40-44 m2) cu vedere spre curte, dotat cu grup sanitar propriu, uscător de păr, aer condiţionat, telefon, televizor şi minibar. Camerele sunt pentru nefumători fără posibilitate la pat suplimentar.

Etage de l’amour – apartament superior cu două încăperi (31+27 m2) situat la mansardă cu vedere spre curte, dotat cu grup sanitar propriu, halat de baie, uscător de păr, aer condiţionat, seif, telefon, televizor şi minibar. Camera de zi dispune de canapea extensibilă.

Facilităţile hotelului: restaurant Habsburg, grădină de vară, centru de wellness situat în casa de băi (piscină, jacuzzi, piscină pentru copii, saună, baie cu aburi, solar, infrasaună, sală de fitness), salon de înfrumuseţare, bowling, squash, tenis de masă, darts, biliard, centru de conferinţe, parcare, teren de joacă pentru copii.

CAMERE ÎN CASTEL – 2014

Tarif/cameră/noapte Tarif Single Tarif Dublă
Cameră standard – etajul albastru 123 EUR 173 EUR
Cameră standard – etajul verde 123 EUR 173 EUR
Cameră standard – etajul englezesc 123 EUR 173 EUR
Apartament standard – etajul albastru 123 EUR 173 EUR
Apartament standard – etajul verde 123 EUR 173 EUR
Apartament standard – etajul englezesc 123 EUR 173 EUR
Apartament superior – etajul albastru 123 EUR 173 EUR
Apartament deluxe 144 EUR 203 EUR
Apartament prezidenţial 144 EUR 203 EUR
Pensiune completă/adult 11 EUR 11 EUR
Pat suplimentar adult 46 EUR
Copil 0-5,9 ani (se plăteşte numai masa) 2 EUR
Copil 6-9,9 ani pe pat suplimentar -50 % din tariful de masă
Copil 10-15,9 ani pe pat suplimentar -20 % din tariful de masă
Supliment pensiune completă copil 0-5,9 ani 2 EUR
Supliment pensiune completă copil 6-9,9 ani 6 EUR
Supliment pensiune completă copil 10-15,9 ani 8 EUR

 

CAMERE ÎN CASA BĂILOR 2014

Tarif/cameră/noapte Tarif Single Tarif Dublă
Cameră standard dublă 129 EUR 182 EUR
Apartament standard 129 EUR 182 EUR
Pat suplimentar 46 EUR
Supliment pensiune completă/adult 11 EUR 11 EUR
Copil 0-5,9 ani (se plăteşte numai masa) 2 EUR
Copil 6-9,9 ani pe pat suplimentar -50 % din tariful de masă
Copil 10-15,9 ani pe pat suplimentar -20 % din tariful de masă
Supliment pensiune completă copil 0-5,9 ani 2 EUR
Supliment pensiune completă copil 6-9,9 ani 6 EUR
Supliment pensiune completă copil 10-15,9 ani 8 EUR

 

 

CAMERE ÎN CASA DE OASPEŢI –  2014

Tarif/cameră/noapte Tarif Single Tarif Dublă
Cameră standard 97 EUR 141 EUR
Pat suplimentar 46 EUR
Supliment pensiune completă/adult 11 EUR 11 EUR
Copil 0-5,9 ani (se plăteşte numai masa) 2 EUR
Copil 6-9,9 ani pe pat suplimentar -50 % din tariful de masă
Copil 10-15,9 ani pe pat suplimentar -20 % din tariful de masă
Supliment pensiune completă copil 0-5,9 ani 2 EUR
Supliment pensiune completă copil 6-9,9 ani 6 EUR
Supliment pensiune completă copil 10-15,9 ani 8 EUR

 

 

CAMERE ÎN CONAC –  2014

Tarif/cameră/noapte Tarif Single Tarif Dublă
Cameră standard – etaj la familie 129 EUR 182 EUR
Cameră standard – etaj la romantique 129 EUR 182 EUR
Cameră standard – etaj l’amour 129 EUR 182 EUR
Cameră cu 2 încăperi – etaj la romantique 129 EUR 182 EUR
Cameră cu 2 încăperi – etaj l’amour 129 EUR 182 EUR
Cameră superior – etaj l’amour 129 EUR 182 EUR
Apartament honeymoon – etaj l’amour 129 EUR 182 EUR
Apartament honeymoon – etaj la romantique 129 EUR 182 EUR
Pat suplimentar 46 EUR
Supliment pensiune completă/adult 11 EUR 11 EUR
Copil 0-5,9 ani (se plăteşte numai masa) 2 EUR
Copil 6-9,9 ani pe pat suplimentar -50 % din tariful de masă
Copil 10-15,9 ani pe pat suplimentar -20 % din tariful de masă
Supliment pensiune completă copil 0-5,9 ani 2 EUR
Supliment pensiune completă copil 6-9,9 ani 6 EUR
Supliment pensiune completă copil 10-15,9 ani 8 EUR

 

 

 

 

HOTEL CASTEL GROF DEGENFELD 4* – TARCAL

Localitatea Tarcal este situată în regiunea viticolă Tokaj, la 54 km de Miskolc şi la 120 km de Eger. Vinurile Grof Dagenfeld au căştigat mai multe premii naţionale şi internaţionale.

Facilităţile camerelor: dispune de 20 camere duble şi 1 apartament. Camerele sunt dotate cu mobilier empire, grup sanitar propriu, minibar, televizor, telefon, internet.

Facilităţile hotelului: restaurant elegant, terasă de vară, salon, cramă, piscină exterioară, saună, sală de fitness, teren de tenis, parcare, bibiotecă, sală de conferinţe, seif, închiriere biciclete.

Tarif/cameră/noapte  

03.01-01.05.2014

01.06-01.07.2014

 

01.05-01.06.2014

01.07-01.11.2014

Cameră dublă standard în regim single 118 EUR 131 EUR
Cameră dublă standard 129 EUR 142 EUR
Pat suplimentar/persoană 50 EUR 50 EUR
Cameră dublă superior în regim single 132 EUR 145 EUR
Cameră dublă superior 143 EUR 156 EUR
Pat suplimentar/persoană 50 EUR 50 EUR
Apartament pentru 1 persoană 152 EUR 168 EUR
Apartament pentru 2 persoane 163 EUR 179 EUR
Pat suplimentar 50 EUR 50 EUR
Reducere copil (cu 2 adulţi în cameră): 0-5,9 ani: gratuit, 6-11,9 ani: -50 % din tariful patului suplimentar.

 

 

 

HOTEL CASTEL FRIED 4* – SIMONTORNYA

 

Localitatea Simontornya este situată în zona lacului Balaton, la 54 km de Siofok şi la 110 km de Budapesta.

Facilităţile camerelor: cazarea este oferită în castel, aripa Liliom (Crin) şi casa de vănătoare.

Castelul este un loc ideal pentru cei romatici. Castelul a fost un dar din partea lui Fried Imre soţiei sale cu ocazia aniversării de căsătorie. Mobilierul din castel este sculptat manual din mahagon şi palisandru, unic în Ungaria.  Dispune de 15 camere duble şi triple. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, uscător de păr, halat de baie, televizor, telefon.

Aripa Liliom dispune de 21 camere elegante şi moderne. Camerele sunt dotate cu aer condiţionat, mobilier din material natural, grup sanitar propriu, uscător de păr, halat de baie, televizor, telefon. Camera pentru familii dispune de colţ de joacă pentru copii. În clădire se află centrul de wellness-fitness şi o sală de bal pentru 200 persoane.

Casa de vănătoare dispune de 4 camere standard şi cameră familială cu două încăperi. În clădire se află biliard, salon şi o cameră de zi cu şemineu. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, uscător de păr, halat de baie, televizor, telefon.

Facilităţile hotelului: restaurant, terasă de vară, grill, cramă, centru de wellness-fitness (piscină exterioară şi interioară, jacuzzi, saună, infrasaună, tepidarium, masaj, sală de fitness, terasă de plajă), hotelul oferă programe speciale pentru vănători, parcare, internet.

Tarif/cameră/noapte 03.01-13.03.2014

17.03-18.04.2014

21.04-30.04.2014

05.05-06.06.2014

09.06-29.07.2014

03.08-16.08.2014

20.08-31.10.2014

Cameră dublă în regim single 60 EUR
Cameră dublă 83 EUR
Pat suplimentar/persoană 25 EUR
Supliment demipensiune/persoană 13 EUR
Reducere copil (cu 2 adulţi în cameră): 0-5,9 ani: gratuit, 7-13,9 ani: 25 EUR/persoană/noapte