1 DECEMBRIE 2018 TURUL PIETELOR DE CRACIUN DIN ELVETIA de la 599 euro


1 DECEMBRIE 2018 TURUL PIETELOR DE CRACIUN DIN ELVETIA de la 599 euro

NOU! TURUL PIETELOR DE CRACIUN DIN ELVETIA

Zurich – Lucerna – Berna – Geneva – Lausanne – Montreux

Transport Avion Lufthansa | 6 zile | de la 599 Euro

  

 

30 Noiembrie Bucuresti – Zurich

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Lufthansa LH1657 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:00, sosire la Munchen la ora 07:05.    La ora 09:35 imbarcare pe zborul LX1101 cu destinatia Zurich si aterizare la ora 10:40. Transfer in oras.   Zurich este incontestabil cel mai important oras elvetian, capitala industriala, comerciala, financiara si universitara a Confederartiei Helvetice si il vom descoperi  intrun tur de oras cu autocar si ghid local:     Lacul Zurich, Bahnhofstrasse – artera cea mai animata a orasului, cu magazine de lux, mari banci si imobile moderne, catedrala  Grossmünster si  Wasserkirche, Primaria, Muzeul National, Limmatquai, Parcul Teilor si multe altele. Transfer la hotel. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn Zurich Messe 4* sau similar Zurich.

 

01 Decembrie Zurich – Pietele de Craciun

Mic dejun. Fie ca este vorba de cea mai veche piata de Craciun din Zurich, din pitorescul centru vechi, de satul de Craciun urban „Wienachtsdorf” de pe Sechseläutenplatz, langa Bellevue, sau de pomul de Craciun cu cristale Swarowsky, inalt de 15 metri, in Christkindlimarkt de la Gara principala in Zurich, exista o piata de Craciun care sa se potriveasca fiecarui gust. O gama imensa de cadouri si idei de cadouri vrajesc vizitatorii la standurile frumos decorate ale pietei. In timpul unei plimbari prin piata de Craciun, exista, de asemenea, o multime de oportunitati de a te incalzi cu un pahar de punch (pentru copii) sau de vin fiert (pentru adulti), sau o gustare la cald, cum ar fi raclette sau fondue. Pietele de Craciun din Zurich, sunt deosebit de atractive si va invita sa le descoperiti impreuna cu insotitorul de grup. Cazare hotel Holiday Inn Zurich Messe 4* sau similar Zurich.

 

02 Decembrie Zurich – Lucerna – Berna – Geneva

Mic dejun. Excursia continua spre Lucerna, unul din cele mai frumoase orase ale Elvetiei unde vom poposi in centru, prilej de admira podurile acoperite peste Reuss, modernul centru cultural KKL si vom intra in atmosfera orasului vechi ce gazduieste Piata de Craciun din Franziskanerplatz.  Excursia continua spre capitala Elvetiei – Berna unde vom face un tur pietonal la Pietele de Craciun din Munsterplatz si Waisenhausplatz, trecand in revista si principalele obiective turistice: Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Ne continuam apoi drumul catre Geneva unde vom ajunge in cursul serii. Cazare hotel Ramada Encore 3* sau similar Geneva.

 

03 Decembrie Geneva – Tur de oras & Festivalul Luminilor

Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa – lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa unul dintre primele locuri in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup in Geneva: Palatul Natiunilor, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala St. Pierre, cheiurile lacului Leman cu Mouettes Genevoises, Gradina englezeasca si celebrul Jet d’Eau – fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza,vizitarea Pietelor de Craciun din Geneva. Aici veti gasi traditionalele casute din lemn cu produse de artizanat si arta populara din toate zonele Elvetiei dar si cu numeroase delicatese culinare traditionale. Dupa lasarea serii va puteti bucura de ”Lights in the city!”– opere de arta luminoase create de artisti internationali care interactioneaza cu ghirlandele traditionale creeind o stare de incantare in centrul orasului. Vizita cu insotitorul de grup la Piata de Craciun din Geneva. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Ramada Encore 3* sau similar Geneva.

 

04 Decembrie Laussanne – Montreux

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Geneva sau optional excursie la Lausanne & Montreux, pentru a descoperi deopotriva frumoseatea acestor orase dar si celelalte piete de Craciun de pe Lacul Leman. Lausanne este  capitala cantonului Vaud. Aici vom intalni Bo Noel un concept unic de Piata de Craciun care corespunde cu imaginea orasului apropiat de traditii dar totodata modern. Vom vizita cele trei locatii principale: Place            St.François, Place Pépinet  si Bô Caveau (sub arcele Grand-Pont) dar si monumentele principale Catedrala, Place de la Palud si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua spre celebra statiune Montreux unde vom face o plimbare prin Piata de Craciun situata chiar pe malurile lacului Geneva.Tarif: 75 Euro/persoana (minim 20 de platitori) si include: autocar local la dispozitie, taxe de drum, insotitor de grup. Intoarcere la Geneva. Cazare hotel Ramada  Encore  3* situat central in Geneva sau similar.

 

 

05 decembrie Geneva – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Geneva pentru cumparaturi sau vizite individuale. Transfer la aeroportul din Geneva pentru imbarcarea pe zborul Lufthansa LH1223 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 18:20 si aterizare in Frankfurt la ora 19:35. La ora 20:50 decolare cu zborul LH1422 catre Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:10 a doua zi. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

 

 

Tarife   calculate pentru un grup de 21 platitori

 • 599 Euro adult loc in camera dubla
 • 557 Euro adult a 3-a persoana loc in camera dubla cu pat suplimentar
 • 499 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
 • 834 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Bilete de avion Bucuresti – Zurich (via Munchen) si Geneva – Bucuresti (via Frankfurt)

compania Lufthansa (bagaj de mana si bagaj de cala inclus)

 • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Holiday Inn Zurich Messe 4* Zurich sau similar
 • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Ramada Encore 3* situat central in Geneva sau similar
 • Tur de oras Zurich cu autocar si ghid local
 • Vizitarea pietelor de Craciun din Zurich cu insotitorul de grup
 • Transfer cu autocarul Zurich – Lucerna – Berna – Geneva
 • Vizite pietonale cu insotitorul de grup in Lucerna si Berna la pietele de Craciun
 • Tur de oras Geneva pietonal cu insotitorul de grup
 • Vizitarea Pietei de Craciun din Geneva cu insotitorul de grup
 • Transferuri aeroport – hoteluri – aeroport
 • Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

 • Taxele de aeroport si combustibil: 199 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
 • bacsis pentru soferi si ghizi locali

 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti