CIRCUIT 2016 BRUXELLES & AMSTERDAM de la 395 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 BRUXELLES & AMSTERDAM de la 395 euro – oferta expirata

BRUXELLES & Amsterdam 2016

Plecari: 07.06, 05.07, 09.08, 30.08.2016

(6 zile / 5 nopti)

 

 

Ziua 1:   BUCURESTI – AMSTERDAM – BRUXELLES

Intalnire la ora 07:00 la aeroportul Henri Coanda – Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Amsterdam. Sosire la destinatie la ora locala 11:00. Transfer catre Bruxelles, unde vom face un tur panoramic cu ghid local al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis – mascota orasului, Grand Place – considerata una dintre cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotelul Ibis Centre Gare du Midi 3* sau similar in Bruxelles.

Ziua 2: BRUXELLES – BRUGGE (optional)

Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghid local, in cadrul caruia vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Cazare in Bruxelles.

Ziua 3: BRUXELLES – Luxembourg (optional)

Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Luxembourg unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Cazare in Bruxelles.

Ziua 4: BRUXELLES – ANVERS (optional)

Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest oras, in care ghidul local ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrare optionala). Cazare in Bruxelles.

Ziua 5: BRUXELLES

Mic dejun. Astazi va propunem o vizita cu insotitorul de grup la Muzeul de Ciocolata si Cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul acestei delicatese si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana. Cazare in Bruxelles.

Ziua 6: BRUXELLES – AMSTERDAM – BUCURESTI

Mic dejun. In cursul diminetii, plecam catre capitala Olandei, Amsterdam. Aici admiram Muzeul Van Gogh+, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:15 si sosire in tara la ora 23:00.

 

PRET/persoana: 395 EURO (loc in camera dubla/tripla)

Supliment camera single: 155 euro

Supliment pentru plecarile din 07.06 si 30.08: 15 euro/persoana

 

  • transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania TAROM;
  • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Centre Gare du Midi 3* sau similar in Bruxelles;
  • transferuri aeroport Amsterdam – hotel in Bruxelles – aeroport Amsterdam;
  • tururi panoramice de oras de o jumatate de zi (3 ore) cu ghid local in Bruxelles si Amsterdam;
  • bagaj de cala;
  • insotitor roman de grup.

 

  • taxele de aeroport (obligatorii): 150 EURO/persoana (pot suferi modificari);
  • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
  • asigurarea medicala de calatorie (recomandata): ~ 24 lei/persoana (pentru persoane pana la 60 de ani);
  • asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, pentru persoane pana la 60 ani).

 

Bucuresti 09:00 – Amsterdam 11:00, RO 361 // Amsterdam 19:15 – Bucuresti 23:00, RO 364

 

Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.