CIRCUIT SI SEJUR 2017 – INSULELE BALEARE – autocar de la 865 euro – oferta expirata


CIRCUIT SI SEJUR 2017 – INSULELE BALEARE – autocar  de la 865 euro – oferta expirata

 

 

Insulele BALEARE(Mallorca, Ibiza)BARCELONA

ELVETIA (Zurich, Berna, Geneva)LIECHTENSTEINCOASTA DE AZUR (Monaco, Nisa,Cannes)NORDUL ITALIEI (Venetia, Verona, Milano)–Avignon–Viena–Budapesta

circuit + sejur 17 zile,  din care in 10 se poate face plaja si baie in M. Mediterana

Plecare in 11.08..

ZIUA 1joi, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad. Cazare in zona Budapesta – Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber (o ora).  Cazare in zona Venetia – Padova.
ZIUA 3 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12-plecare la Verona unde se viziteaza (o ora): balconul Julietei, Piata Bra si Arena Romana. La Milano, vizita (90 min): Piata Operei “Scala”, Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile „Vitorio Emanuele” si exterior Domul si Castelul Sforzesco. Cazare in zona Savona.
ZIUA 4 (mic dejun). In Monaco(o ora)  vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur. In Nisa Promenade des Anglais (Opera, Hotel Negresco). In CannesPalatul Festivalurilor (exterior) si B-dul Croisette. In Nisa sau Cannes oprire 2 ore pentru plaja si baie in mare.Cazare in zona Barcelona.
ZIUA 5 (mic dejun). Tur Barcelona cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas o ora la Sagrada Familia. Vizita Muzeul Picasso  si Parcul Guel. Timp liber: shopping, plimbare pietonala pe Ramblas, plaja si baie. Ora 23-plecare cu ferryboatul in Insulele BaleareCazare pe vapor.
ZIUA 6-ora 8, sosire in Palma de Mallorca. Excursie de 1 zi cu autocar si ghid local pe ruta Monacort – Porto Cristo – Cala Ratjada – Puiero de Pollenca – Inca, cu oprire ( 2 ore) pentru plaja si baie.       Cina si cazare in insula Mallorca.
Zilele 7-12 mic dejun, cina si cazare in insula Mallorca. Plaja si baie in mare.

ZIUA 8 – excursie de ½ zi, tur Palma de Mallorca, cu autocar si ghid local. Plaja si baie in mare.

ZIUA 10 – excursie de ½ zi cu autocar si ghid local pe ruta Puierto de Soler- Puierto de Andrab – Paguiera. Plaja si baie in mare.Excursiile din zilele: 6, 8 si 10 sunt incluse (fara biletele de intrare) in pretul excursiei si costa in total 90 є (40+25+25).   Optional (plata in Spania):
        ZIUA 11 – excursie cu vaporul in statiunea Ibiza.

       ZIUA 12 – seara traditionala cu program artistic specific.

ZIUA 13 (mic dejun), Ora 12-plecare cu vaporul la Barcelona. Sosire ora 19.30 in Barcelona.  Cazare in zona Barcelona.
ZIUA 14  (mic dejun). Deplasare la Avignon se viziteaza Palatul Papal.  Cazare in zona Bellegarde (Anecy) – Geneva.
ZIUA 15 (mic dejun). Traversarea Elvetiei. In Geneva (o ora) vizita: Podul Mont Blanc, Jardin “Des Anglais” si marea fantana arteziana simbol al Genevei. In Berna(o ora)-vizita: Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas. In Zurich(1.5 ore)-vizita:Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmünster, Biserica Femeilor.Popas la Vaduz (1 ora.).   Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia).
ZIUA 16 (mic dejun). In Salzburg se viziteaza Gradinile Mirabel si Casa Mozart (exterior). Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).    Cazare in Budapesta.
ZIUA 17sambata (mic dejun), plecare din Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
Pret: 865 (include excursiile din zilele: 6, 8 si 10, in valoare totala de 90 €) +110 € (se achita obligatoriu la   agentia din Romania) = 85 €+25 €, pentru: a) 85 € = taxe ferry boat pentru turisti si autocar;  b) 25 €=Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas).

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).    Supliment single 450 €.La inscriere se achita minim 350 €.  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

Grup minim 25 turisti.   Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:    ·  servicii ghid roman si ghizi locali in zilele : 6, 8 si 10;

·      transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari;

·  7 cazari cu demipensiune (bufet suedez) la hotel 3* in Mallorca; ·  7 cazari cu mic dejun in hoteluri de : 4* (Savona),

3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus); ·   2 cazari pe vapor (cabine cu 4 paturi).

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel HSM Don Juan 3*** – situat in insula Mallorca.

http://www.saintmichel.net/en/hotel-majorca-magaluf/hotel-hsm-don-juan.html

 

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.            Asigurarea medicala este obligatorie.Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.