CIRCUIT 2017 BAILE TERMALE UNGARIA de la 299 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 BAILE TERMALE UNGARIA de la  299 euro – oferta expirata

Ungaria – Bai Termale si SPA

Cai lipitani si echitatie – Baile Termale Hajduszoboszlo

Baile Termale Rudas – Zona viticola Villany

 

Plecari: 31.05 (Rusalii), 26.09, 24.10.2017 – (5 zile/4 nopti – transport cu autocarul)

 

Imbarcari din: Bucuresti, Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Timisoara, Arad si localitatile de pe traseu.

 

 

Ziua 1: Bucuresti  – Nadlac

Intalnire in fata Garii de Nord la ora 22.30 si plecare la ora 22:45 din Bucuresti cu autocarul pe ruta: Pitesti, Rm. Valcea, Sibiu, Sebes, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

Ziua 2: Nadlac – Szeged – Hajduszoboszlo (765 km)

Dimineata trecem vama si ajungem in Ungaria, iar in cursul pranzului sosim la Hajduszoboszlo, cel mai cunoscut oras balneo – termal din statul maghiar. Cazare la hotel 3* si program de relaxare la facilitatile de SPA: piscina cu apa termala, sauna, jacuzzi, etc (intrare inclusa) si timp liber la dispozitie. Seara cina va fi servita la hotel.

Ziua 3: Franz Ioseph si Imparateasa Elisabeta (Sissy) – Ferma de cai lipitani Lazar – Budapesta

Mic dejun si deplasare impreuna cu ghidul insotitor la Palatul Regal Godollo – construit in anul 1735, in perioada baroca. Acest palat a fost facut cadou in 1867, ca si dar de incoronare, imparatului Franz Ioseph si imparatesei Elisabeta (Sissy) pentru a fi resedinta de vara a acestora (biletul  de intrare nu este inclus: 10 EURO/ persoana). Vizita noastra continua cu Ferma Fratilor Lazar, unde vom fi intampinati cu preparate si bauturi locale si unde vom putea admira spectacolul de echitatie oferit de caii lipitani campioni mondiali. Masa de pranz va fi servita la ferma. Sosire la Budapesta in cursul dupa amiezei: vom realiza un tur panoramic de 4 ore, insotiti de ghidul local vorbitor de limba romana, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Blvd. Andrassy, Piata Mileniului, Muzeul Terorii. Cazare in Budapesta la hotel 3*.

Ziua 4: Budapesta – Baile Termale Rudas

Dupa micul dejun, vom realiza transfer cu autocarul la Baile Termale Rudas, pentru pachetul SPA cu acces in zonele de welness si Jacuzzi. Masa de pranz este inclusa in program si va fi servita in incinta complexului. In a doua parte a zilei, vom avea timp la dispozitie in centrul pietonal al Budapestei. Recomandam strada Vaci Utca, care este cea mai cunoscuta artera comerciala din Budapesta, unde in trecut era drumul care lega Pesta de orasul Vaci si care cu timpul a devenit locatia unor targuri renumite si astazi a multor magazine. Seara va propunem optional cina ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale la crama Borkatakomba. Tarif informativ: 35 EURO/ persoana. Cazare la acelasi hotel in Budapesta.

Ziua 5: Excursie la Pecs – Zona viticola Villany – Agancsos – Degustare de vinuri

Dupa micul dejun, pornim catre Pecs. Tur de oras cu ghid local in timpul caruia vom admira: statuia lui Zsolnay – intemeietorul manufacturii de ceramica cu acelasi nume, Minaretul Jakovali Hasszan, Biserica Franciscana si Piata Sfantul Stefan, Basilica si Domul, Basilica Sf. Petru si Paul, Piata Széchenyi cu monumentele sale UNESCO. Continuam traseul spre Villany, o renumita zona viticola si orasul cu acelasi nume, unde vizitam muzeul vinului, in care se afla peste 35.000 de sticle de vin cu vechime de minim 5 ani. Masa de pranz este inclusa si va avea loc cu degustare de vinuri la Agancsos. Intoarcere la Budapesta si timp liber la dispozitie in centrul orasului. Seara va propunem optional o croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta, cu ghid local, cu cina bufet suedez si bauturi incluse pe vapor. Tarif informativ: 35 EURO/ persoana. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6: Budapesta – Bucuresti (750 km)

Dupa micul dejun, vom pleca spre Bucuresti tranzitand Romania: Oradea – Arad – Timisoara – Sibiu – Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

 

Pret/persoana: 299 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 120 EURO. Reducere pat suplimentar: 25 EURO

*Oferta este valabila pentru grup minim 35 persoane

 

SERVICII INCLUSE:

  • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
  • 4 nopti de cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*: 3 nopti Budapesta, 1 noapte in Hajduszoboszlo;
  • Pachet SPA si cina la Hajduszoboszlo;
  • Pachet SPA si masa de pranz la Baile Termale Rudas;
  • Degustare de vinuri si masa de pranz la Zona viticola Villany – Agancsos;
  • Spectacol de echitatie si masa de pranz la Ferma Lazar;
  • Vizite conform programului;
  • taxe de autostrada si parcari;
  • insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:                                                                                                                                                        

  • intrarile la obiectivele turistice;
  • excursiile optionale, alte mese decat cele mentionate ca fiind incluse.
  • tips-uri (recomandate in tarile respective) pentru ghizii locali si hoteluri : 10 EURO / persoana, se achita reprezentantului agentiei;
  • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
  • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie

 

GRUP MINIM: 35 PERSOANE

Pentru un grup de 30-34 persoane, tariful se majoreaza cu 10 EURO/persoana

Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 20 EURO/persoana

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la transport si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.