CIRCUIT 1 MAI 2017 – MAROC de la 699 euro -oferta expirata


CIRCUIT  1 MAI 2017 – MAROC de la 699 euro -oferta expirata

CIRCUIT MAROC

28 Aprilie 2017

Bucuresti » Casablanca » Rabat » Meknes » Fez » Marrakech » Quarzazate » Casablanca » Bucuresti           

  de la  699 Euro + Taxe

 

Ziua 1: Bucuresti – Casablanca (2 nopti)

Intalnire cu reprezentantul  pe aeroport pentru zborul catre Casablanca. Tur panoromic cu autocarul pentru a admira obiectivele turistice: Moscheea lui Hassan al II-lea, Cartierul  Anfa,  La  Corniche (bulevardul de promenada pe malul oceanului), Palatul Mohamed V cu fantana, Medina, Piata  Natiunilor Unite, Cartierul Habous (cartier marocan tipic), Cartierul evreiesc Lusitania cu Muzeul Iudaismului Marocan, singurul de acest fel din lumea islamica, Biserica Notre-Dame de Lourdes din anul 1956, apoi Marabout cu “Altarul lui Sidi Abderrahman”, lac sfant pentru islamici, accesibil numai cand se retrag apele, se va admira de la distanta pe celebra Cornisa. Cazare in Casablanca. Hotel Anfaport 4*, Bd. Les Almohades, Casablanca, Morocca/Casablanca. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

Ziua 2: Casablanca – Azemmour (72 Km)

Optional, excursie de o zi cu autocarul in pitorescul orasel Azemmour (orasul artistilor), situat pe malurile raului Oum-Errabiaa. Iubitorii de suveniruri vor fi incantati sa faca o plimbare prin magazinele de artizanat. Apoi, vizita in orasul fortificat EI Jadida, cunoscut ca oras balnear sau „orasul nou” la 100 km de Casablanca, singura asezare cu aspect ne-maur din Maroc, datorita numeroaselor cladiri medievale lasate de portughezi. Timp liber pentru plaja si baie in Atlantic. Seara, optional se poate vizita „Barul Casablanca”, locul care aminteste de filmul „Casablanca” pe vestita plaja EI Haouzia. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

Ziua 3: Casablanca – Rabat(1 noapte) (95 Km)
Plecare spre Rabat, capitala administrativa a Marocului. Vom admira obiectivele turistice: Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, Mausoleul lui Mohamed V, Galeriile Bab EI Kebir, Ouadayas Kasbah (o fortareata din secolul al XII-lea care adaposteste muzeul artei marocane, un “oras in oras”, situat la marginea orasului Rabat cu decoratiuni originale si cu vestita gradina Andaluza, Palatul Regal (doar exterior). Cazare in Rabat. Ibis Moussafir Rabat 3*, Agdal, Rabat, Maroc. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

Ziua 4: Rabat – Meknes – Volubilis – Fez (2 nopti) (275 Km)

Deplasare catre Fez cu oprire in orasul Meknes, supranumit “orasul sutelor de minarete” si una dintre cele patru capitale imperiale ale Marocului, orasul resedinta a vizirilor Merindes inca din secolul al XII-lea, inconjurat de 40 Km de ziduri de protectie. Vom admira obiectivele turistice: Medersa Bou Inania (cea mai mare Scoala de Coran din Maroc din anul 1358, numita dupa Sultanul Abu Inan), Poarta Bab Mansou, considerata una dintre cele mai frumoase porti din lume. Medina este animata de povestitori, dresori si saltimbanci. Orasul Meknes este inclus de UNESCO in Patrimoniul Cultural al Umanitatii. Optional, excursie la Volubilis, cel mai important sit arheologic roman din Maroc. Intalnim aici cele mai de pret vestigii romane precum mozaicurile de paviment, foarte bine conservate din casele unor locuitori instariti. Cazare in Fez. Hotel Fes Inn 3*,42, Fez, Maroc. Mese incluse: Mic dejun si cina.
Ziua 5: Fez – Capitala Invatatilor, Perla Lumii Arabe

Daca ajungeti in Fez veti putea sa afirmati ca ati vizitat cel mai vechi oras islamic din lume. Este impartit in trei: orasul nou, construit in 1912, orasul medieval, construit in secolul al XIII- lea si orasul vechi, cu prima atestare documentara in anul 809. Vom vizita obiectivele turistice: Medina Fez el Bali, Medersa EI Attarine (Scoala Caranica), Piata Nejjarine, Moscheea Karaouiyine, Bou Inania (Scoala Coranica). Aici se gaseste si cea mai veche universitate din lume, din acest motiv a devenit orasul filozofilor, al teologilor, centrul artelor islamice. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

Ziua 6: Fez – Marrakech (2 nopti) (539 Km)

Plecare spre Marrakech situat la poalele Muntilor Atlas, fiind renumit pentru gradinile si monumentele sale de arhitectura din partea veche a orasului, numita Medina. Vom admira obiectivele turistice: Gradinile Agdal, Mascheea al-Koutoubya, Moscheea Ben Youssef, Medersa „Scoala Coranica” (cea mai mare scoala islamica din nordul Africii), necropola Saadiana, Palatul Bahia, Piata Djernaa-EI-Fna, centrul vital al Marrakech-ului in jurul caruia s-a dezvaltat orasul vechi. Cazare in Marrakech. Hotel Ryad Mogador 3***, Angle Blvd 11 Janvier Blvd Prince Moulay Abdellah/Bab Doukkala, Marrakech. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

Ziua 7: Marrakech – Ouarzazate (205 Km)

Optional, excursie la Ouarzazate, numit si “Poarta catre desertul Sahara”. Pentru a ajunge aici vom traversa Pasul Tizi n`Tichka (2260 m altitudine), admirand nenumarate asezari cu case de pamant care adapostesc familii numeroase, raspandite prin vaile muntilor. Aici, se viziteaza o veche cetate berbera, construita numai din chirpici. Ajungem la Ouarzazate, situat pe un platou desertic la 1600 m altitudine, dincolo de care se intinde la nesfarsit desertul Sahara. In imediata vecinanate se afla orasul fortificat ( “ksar”) Ait Benhaddou, inclus in patrimoniul mondial UNESCO, una dintre cele mai importante asezari fortificate de-a lungul vechiului drum de caravane dintre Sahara si Marrakech, pe care erau transportati sclavi, aur, fildes si sare. Mese incluse: Mic dejun si cina.

 

Ziua 8: Marrakech – Casablanca (1 noapte) (242 Km)
Dupa-amiaza, plecare spre Casablanca, cazare la hotel Hotel Anfaport  4*,  Bd.  Les Almohades, Casablanca, Maroc/Casablanca, optional, deplasare spre Agadir (transfer din Marrakech – 250 Km) pentru un sejur prelungit de 5 nopti in Agadir, vestita statiune la Oceanul Atlantic cu plaje de nisip si hoteluri elegante, situata la aproximativ 150 Km de Casablanca. Cazare in Agadir.

 

Ziua 9: Casablanca sau Agadir
Mic dejun. Persoanele care nu vor opta pentru sejur prelungit in Agadir: transfer la aeroportul din Casablanca pentru zborul catre Bucuresti.

 

Zilele de 10,11,12 Agadir  – Timp liber pentru plaja si relaxare.

 

Ziua 13: Casablanca – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Casablanca pentru zborul catre Bucuresti.

 

Persoana in Dubla Standard

Mic dejun

Supliment in Single A treia persoana in Dubla

Mic dejun

Primul Copil 2- 12 ani in camera cu parintii fara extra bed  

 

Supliment 5 nopti AGADIR,

hotel 3*

 

 

 

Supliment hoteluri 4* si 5* / 7 nopti

699 € 189 € 699 € 590 €  

389 €

 

299 €

 

 

Pretul include:

Bilete de avion Bucuresti – Casablanca – Bucuresti

2 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3*/4* in Casablanca

1 nopte de cazare cu mic dejun si cina la hotel de 3* in Rabat

2 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3*/4* in Fez

2 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3* in Marrakech

Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

Biletele de intrare: Bahia Palace si Saadians Tombs

Ghid roman

 

Pretul nu include:

Taxele de aeroport: 290 euro/persoana

Excursiile optionale

Serviciile de ghid local

Orice alt serviciu neinclus in program

Supliment 5 nopti in Agadir la hotel 3 stele

Supliment plecare si cina de Revelion 99 euro/persoana

 

Recomandam:

Excursie Azemmour & EI Jadida – 30 €/persoana si include: transport, ghid

Excursie Quarzazate: 59 € /persoana si include: transport, ghid, pranz

Cina Traditionala in Fez: 35 € /persoana si include: transport, ghid local si cina

Volubilis: 35 € /persoana si include: transport si ghid