CIRCUIT 2015 AMERICA DE SUD SI VEST de la 1990 euro + 975 euro


CIRCUIT 2015 AMERICA DE SUD SI VEST de la 1990 euro + 975 euro

CIRCUIT 2015 AMERICA DE SUD SI VEST

PERU (Machu Pichu, Nazca-liniile misterioase, Lima, Cuzco, insulele Ballestas si Uros)

Lacul TiticacaBOLIVIA (La Paz-Valea lunii, Insula Soarelui, Copacabana, Tiahuanco)

CHILE (Santiago, Valparaiso, Arica, Insula Pastelui)    

16 zile

Plecari : 21.02, 7.11.

ZIUA 1-sambata, zbor spre Peru. Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 30.11.’14.Cazare in Lima.
ZIUA 2 (mic dejun). Tur (5 ore) Lima cu ghid local, include si vizite la: catedrala, Manastirea St. Francisco si Muzeul de arta. Timp liber.Ora 20 – deplasare cu autocarul la hotel. Cina cu program artistic peruan.Cazare in Lima.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Pisco. Optional, croaziera in insulele Ballestas-situate in Parcul National Paracas(foci, lei de mare, cormorali, pinguini, etc.).Cazare in Nazca.
ZIUA 4 (mic dejun). Vizita Muzeul Civilizatie Nazca. Optional, survolarea cu avionul pentru observarea liniilor misterioase (vizibile doar din cer).Cazare in zona Abancay.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare pe ruta Andenes-Huarocondo si vizita(1 ora) ruinele fortaretei incase din Ollantaytambo. Deplasare (printr-o zona cu peisaje deosebite) pe valea sacra Urubamba (afluent al Amazonului) la Machu Pichu (fostul oras al incasilor, situat la 2430 m), vizita: Palatul Regal, Templul Soarelui, Palatul Printesei si Templul Lunii. Optional, urcare (nu se recomanda) pe culmeaHuayna Pichu (cea mai frumoasa si fotografiata culme din Peru).Cazare in Cuzco(3350 m).
ZIUA 6 (mic dejun). In Cuzco-vizita catedrala si Koricancha(templul Soarelui). In Pisac-vizita piata indiana. Deplasare spre Cuzco – vizita Tambo Machay (baia incasilor) si fortareata incasa Sacsayhuaman (exterior).Cazare in Cuzco.
ZIUA 7 (mic dejun). Plecare din Cuzco. Popas in cel mai inalt punct-La Raya, 4330 m. Deplasare pentru vizita : biserica din

Andahuaylillas-capela sixtina a Americii de Sud,ruinele incase Raqchi si Muzeul civilizatiei Pokara.Cazare in Arequipa.

ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza : orasul Arequipa (situat la poalele Vulcanului El Misti), Canionul Colca (cel mai adanc din lume),Trecatoarea Condorilor si mormintele sapate in stanca.Cazare in Arequipa  sau Puno.
ZIUA 9 (mic dejun). In zona Puno-vizita Sillustani (mormintele in forma de cilindru) si Lacul Titicaca (lacul navigabil situat la 3850 m, la cea mai inalta altitudine din lume)-plimbare cu barca la insulele plutitoare Uros (unice in lume). Deplasare-trecerea frontierei inBolivia.Cazare in  Puno(Peru).
ZIUA 10 (mic dejun). Deplasare in Bolivia. Vizita Muzeul Catedralei din  Copacabana-cel mai important loc de pelerinaj din America de Sud.  Vizita Insula Soarelui (lacul Titicaca).Traversarea Lacului Titicaca cu vaporul.  Deplasare in La Paz (situat la 3600-3800 m).Cazare in La Paz (Bolivia).
ZIUA 11 (mic dejun).  Tur (5 ore) capitalei Boliviei cu ghid local (inclusiv vizita Valea Lunii-peisaj selenar). Timp liber.Optional, cina cu program artistic bolivian.Cazare in La Paz.
ZIUA 12 (mic dejun).  Vizita situl arheologic Tiahuanaco. Deplasare in Chile.Cazare in Arica (Chile).
ZIUA 13 (mic dejun). Tur  (3 ore) Arica cu ghid local, apoi timp liber (in compania ghidului local care ne va insoti pana la aeroport la check in). Transfer la aeroport. Ora 15.45-decolare, sosire in Santiago de Chile la ora 18.10. Tur (90 min) Santiago de Chile cu ghid local.Cazare in Santiago de Chile.
ZIUA 14(mic dejun). Ora 8 – tur (2 ore) Santiago de Chile cu ghid local.  Deplasare (80 km) pe litoralul chilian in Algarrobo (vizita- cea mai mare piscina din lume – San Alfonso del Mar resort) si in Valparaiso (tur 2 ore cu ghid local, include  si  o plimbare cu unul din cele 16 funiculare folosite pentru transportul local si popas pana la ora 19).Cazare in Santiago de Chile.
ZIUA 15(mic dejun). Timp liber. Transfer la aeroport. Ora 17.30-decolare.
ZIUA 16 – duminica, sosire in Paris, ora 11. Decolare spre Bucuresti, ora 15.25. Sosire, Otopeni, ora 19.15.
Pret: 1990 + 975(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-d):

  1. a) ghizi locali , taxa de viza pentru Bolivia si taxa de iesire din Bolivia;
  2. c) taxele de aeroport/securitate si transfer aeroport-hotel-aeroport;
  3. d) bilet avion Arica-Santiago de Chile.                                                

        b) biletele de intrare la obiectivele turistice si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice;

Supliment single 425 є.

La inscriere se achita minim  1000 є.                                                                                                                           Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.

Grup minim 25 turisti.                                                                                                                 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ·  servicii ghid roman;                                                 14 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***; 

  • bilet avion Bucuresti-Lima / Santiago de Chile-Bucuresti;   ·  transport cu minibus cu aer conditionat.