CIRCUIT 2015 BARCELONA – ANDORRA – VALENCIA de la 365 euro+160 euro


CIRCUIT 2015  BARCELONA – ANDORRA – VALENCIA de la 365 euro+160 euro

CIRCUIT 2015 BARCELONA – ANDORRA – VALENCIA

Costa BRAVA / MARESME – Manastirea MONSERAT     

6 zile, din care in 4 se poate face plaja si baie in mare.

6 zile

Plecare in 3.08.

ZIUA 1Luni, ora 6, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – check in BLUE AIR pentru destinatia Barcelona. Decolare la ora 7.55, sosire la ora 10.15 in Barcelona. Tur cu autocarul pe traseul : Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popas (o ora) la Sagrada Familia. Transfer la hotel. Timp liber.Promenada pe RAMBLAS. Posibilitate de plaja si baie in mare. Cazare in Barcelona.
ZIUA 2 (mic dejun). Se viziteaza: Acvariul, Muzel PICASSO, Parcul GUELL si urcare peMontjuic. Posibilitate de plaja si baie in mare.Cazare in Barcelona.
ZIUA 3 (mic dejun). Optional (50 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile

inaintea plecarii sau 60 € – daca se achita in excursie), excursie la Manastirea MONSERAT, apoiTurul Andorrei pe ruta Berga – Cerdanya – Martinet – Arcavel – capitala Andorra La Vella(popas 2 ore pentru shopping) – Soldeu – Puigcerda – Berga.             Cazare in Barcelona.ZIUA 4 (mic dejun). Excursie cu trenul sau autobuzul local pe COSTA BRAVA / MARESME, in statiunile BLANES si CALELLA. Posibilitate de plaja si baie in mare.Cazare in Barcelona.ZIUA 5 (mic dejun).Deplasare (350 km) la Valencia–vizita centrul istoric si zona numita orasul artelor si stiintelor. Timp liber. Transfer la aeroport.ZIUA 6Sambata. Decolare din Valencia la ora 02.50. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Otopeni,ora 07.00.PRET: 365 €+160 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru taxe aeroport securitate/check-in, transfer aeroport–hotel–aeroport si comision.

Supliment single 125 €.

La inscriere se achita minim 200 €.                                  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.           Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE : ● servicii ghid roman;

  • transport avion Bucuresti – Barcelona/Valencia – Bucuresti;
  • 4 cazari cu mic dejun  in hotel de 3***;
  • transport cu autocar 2**cu aer conditionat pentru tur oras (ziua 1) si excursia la Valencia (ziua 5);
  • 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

 

Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, etc.)si nici ghizii pt. acestea.Hotel TRAVELODGE HOSPITALET 3 *** – situat in Barcelona. Camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus, TV.