CIRCUIT 2016 AUSTRIA MARELE TUR de la 699 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 AUSTRIA MARELE TUR de la 699 euro – oferta expirata

NOU! AUSTRIA MARELE TUR

Stiria – Carintia – Salzburg – Lacurile Alpine din Salzkammergut – Viena

Inclus!!! 4 nopti demipensiune

Transport TAROM | 9 zile | de la 699 Euro

 

08 August | BUCURESTI – VIENA – GRAZ

Intalnire cu reprezentantul INTERRA la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Tarom RO341 cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:00. Sosire in Viena la ora 08:35. Transfer catre Graz, cu scurta oprire pentru vizita la Castelul Herberstein – o proprietate de familie cu o istorie de peste 700 de ani. Arcade silentioase, curti interioare renascentiste, dar si fatade inca intacte: Grazul – al 2-lea mare oras al Austriei, este cel mai nordic oras renascentist din Europa, unind atmosfera sudului cu peisajele proaspete si verzi.            A fost natural faptul ca  intregul centru vechi se adaugă astazi patrimoniului cultural mondial al UNESCO. Descoperim capitala Stiriei intr-un tur de oras de ½ zi. Dupa–amiaza libera la dispozitie. Cazare la hotel Ramada Graz 3* sau similar.

 

09 August | GRAZ – DRUMUL VINULUI SCHILCHERLAND – CASTELUL HOCHOSTERWITZ

Mic dejun. Mic dejun. Astazi vom face o excursie pe „Drumul vinului in Schilcherland – regiunea dintre Stainz si St. Andra cunoscuta si sub numele de „Toscana Austriei”. Legenda spune ca in Schilcherland timpul se scurge mai lent decat in alte locuri. Sau, cel putin asa spun cei care, macar o data, au pierdut notiunea timpului, atunci cand au savurat aici un pahar de vin la una dintre tavernele traditionale. Optional plimbare cu mini-trenul (varianta austriaca a „mocanitei romanesti”)  insotiti de muzica si un pahar cu vin ( tarif informativ: 15 Euro/persoana). Plecare apoi catre Castelul Hochosterwitz, unul dintre cele mai impresionante castele medievale din Austria, o capodopera care s-a conservat foarte bine, desi piatra de temelie a constructiei a fost pusa in anul 800. In zilele senine, constructia este vizibila de la o distanta de 30 de kilometri. Ne indreptam catre zona Klagenfurt /Villach, acolo unde strajuiesc lacurile Worthersee si Osiiacher See si ne vom caza la o pensiune in zona. Cazare si cina la hotel 3* sau similar zona Klagenfurt/Villach.

 

10 August | OSSIACHER – BLED & LUBLIJANA

Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Bled & Lublijana. Incepem vizitele cu Bled, renumita statiune montana din Slovenia, situata in Alpii Iulieni, pe malul lacului montan Bled. Pe Lacul Bled se afla o micuta insula, singura insula naturala a Sloveniei, pe care localnicii au ridicat o biserica inalta de 52 m. Decanul de varsta al castelelor medievale slovene nu este insa cel din Ljubljana, ci unul amplasat pe un varf de munte, in vecinatatea Lacului glaciar Bled. Fortareata, gazduieste in interior o colectie vasta de armuri, sabii, arblalete, arme de foc din secolele XVI-XVIII, bijuterii, tapiserii si sobe. Cei care au vizitat Cehia spun despre Capitala Sloveniei, Ljubljana, ca ar fi Praga in miniatura, o comparatie cu care slovenii nu sunt de acord. Praga este cea care a preluat din spiritul Ljubljanei, pentru ca marele arhitect Joze Plecnik, nascut in Capitala slovena, s-a ocupat in tinerete si de castelele cehilor. Ljubljana a fost influentata puternic de latini, si ulterior de germani si de maghiari, care au imbogatit mostenirea culturala slava. Intoarcere la hotel 3* sau similar zona Klagenfurt/Villach.

 

11 August | TURUL CARINTIEI: OSSIACHER SEE – VILLACH – KLAGENFURT – HELLBRUN – SALZBURG

Mic dejun. Ne incepem vizita cu orasul Villach, al doilea oras ca marime din Carintia. Piata centrala, Hauptplatz, reprezinta inima orasului, fiind ticsita de cladiri cochete construite în stil renascentist, unele dintre ele fiind refacute in stil baroc. Piata este dominata de o coloana dedicata Sfintei Treimi, ridicata in anul 1739. Carintia este, cu cele 1.270 de ape statatatoare ale ei, landul federal cel mai bogat in lacuri. Continuam calatoria si ajungem in Klagenfurt.  Vizite pietonale cu insotitorul de grup si timp liber la dispozitie in pitortescul Klagenfurt. Ne luam la revedere de la frumoasa Carintie si ne indreptam catre landul Salzburg. Incepem vizitele cu Palatul Hellbrunn – resedinta a printului arhiepiscop Markus Sittikus. Intregul domeniu a fost construit pentru a-i satisface printului toate ideile si placerea nebuna de a se amuza pe seama invitatilor sai. Un complex sistem de conducte raspandite pe intregul domeniu a permis construirea unor ingenioase fantani arteziene, lacuri artificiale sau grote in interiorul carora puteti admira jocurile de apa. Sosire in Salzburg si timp liber la dispozitie. Cazare hotel 3* zona Salzburg.

 

12 August | SALZBURG – TURUL LACURILOR ALPINE DIN SALZKAMMERGUT – SALZKAMMERGUT

Mic dejun. Ziua incepe cu descoperirea orasului natal al lui Mozart. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart. Continuam cu vizitarea lacurilor alpine, incepand cu St. Wolfgang, faimoasa statiune balneo-climaterica situata pe malul lacului Wolfgangsee, devenita important centru de pelerinaj datorita Bisericii parohiale Pfarrkirche construita pe acelasi loc pe care Sfantul Wolfgang a construit o sihastrie. In biserica puteti vedea altarul superb construit de Michael Pacher in 1481. Lasam in urma Sankt Wolfgang si ne indreptam catre Hallstat. Vizitam Hallstat, statiunea turistica situata pe malul sudic la lacului Hallstättersee, considerata unul dintre cele mai pitoresti orasele-port la un lac de munte. Casele sunt inghesuite si dispuse in trepte, iar printre ele se rostogolesc de pe versantul muntos apele ce alimentează lacul Hallstattersee. Hallstat provine din cuvantul german hall, care inseamnă galerie (de subteran). Este legat de zacamintele de sare din zona, exploatate inca din vremurile preistorice, pe teritoriul orasului se gaseste cea mai veche salina din lume. Continuam cu vizitarea statiunii imperiale Bad Ischl, unde Imparatul Franz Joseph s-a logodit cu a sa Sisi si unde, la multi ani dupa aceea a vazut-o pentru ultima data. Resedinta de vara a Imparatului era aici, astfel statiunea a devenit una dintre cele centrele cele mai stralucitoare ale vietii mondene europene. Cina si cazare hotel 3* in zona Salzkammergut.

 

13 August | SALZKAMMERGUT – LINZ

Mic dejun. Plecam catre Linz, al treilea oras ca marime din Austria. Hauptplatz, piata principala, situata in inima orasului cu o suprafata de 13.200 de mp, este una dintre cele mai mari piete din Europa, statut pe care il are inca din secolul al XIII-lea. Strada principala a orasului, Landstrasse, reprezintă un loc popular de promenada, dar si de shopping. In apropiere de Landstrasse se gaseste Catedrala Noua (Neuer Dom) sau Catedrala Imaculatei Conceptiuni, cea mai mare biserica din Austria, ce poate gazdui pana la 20.000 de persoane. Intoarcere in Salzkammergut, cina si cazare hotel 3* in zona Salzkammergut.

 

14 August | SALZKAMMERGUT – ABATIA MELK – VIENA

Mic dejun. Drumul ne poarta apoi catre Melk. Vizitam Abatia Melk considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”. Abatia benedictina impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Dupa-amiaza ajungem in Viena si timp liber la dispozitie. Cazare hotel Star Inn Schonbrunn 3* sau similar.

 

15 August | VIENA – VIENA WOODS Heiligenkreutz & Mayerling

Mic dejun. Descoperim Viena printr-un tur de oras. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Dupa turul de oras optional, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling vom face un popas in localitatea vecina Hinterbruhl unde, in anul 1912, s-a format printr-o explozie intr-o mina de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa ! Vizitam coridoarele şi galeriile, tenebrele umede transmit o nelinistitoare senzaţie de taina. Cazare hotel Star Inn Schonbrunn 3* sau similar.

 

16 August | VIENA – BUCURESTI

Mic dejun. In prima parte a zilei deplasare pietonala la Palatul Schonbrunn. Vizitarea curtii si gradinilor interioare, a Glorietei, si puteti opta desigur pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Dupa amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa RO344 cu decolare la ora 17:50. Aterizare in Bucuresti la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Tarife  calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 699 Euro adult loc in camera dubla
 • 939 Euro adult loc in camera single

 

 

Servicii incluse:

 • Bilet de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, Compania Tarom
 • Cazare 8 nopti la hoteluri de 3* conform programului astfel:
  • 1 noapte cu mic dejun la hotel 3* Graz
  • 2 nopti cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 3* zona Klagenfurt/Villach
  • 1 noapte cu mic dejun hotel 3* zona Salzburg
  • 2 nopti cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 3* in zona lacurilor alpine din Salzkammergut
  • 2 nopti cu mic dejun la hotel Star Inn Schonbrunn 3* sau similar in Viena
 • Tururile de oras prevazute in program
 • Transport cu autocar local conform programului excursiei
 • Excursiile si vizitele din program
 • Tururile si vizitele pietonale cu insotitorul de grup
 • Taxe autostrazi si parcari incluse
 • Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Taxe de oras acolo unde se aplica se achita individual la receptia fiecarui hotel
 • Intrarile la obiectivele turistice din program
 • Excursiile optionale

 

 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)

 • Heiligenkreutz – Mayerling – Hinterbruhl

Tarif: 50 Euro/persoana, Include: transport autocar, intrari, inostitor de grup

 

 • Bled & Ljubliana

Tarif: 50 Euro/persoana si include: transfer cu autocarul dus-intors, insotitor de grup

 

Transferuri GRATUITE din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
 • Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
 • Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

 

      

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE

 

 • Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
 • Ulterior acesta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.

 

 • TRANSFERUL DIN PROVINCIE la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de INTERRA cu titlu GRATUIT. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri, intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
 • Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata.
 • Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager.
 • Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Tour Operator, iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
 • Daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu.
 • Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
 • Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare.
 • Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.