CIRCUIT 2016 FILIPINE – TAIWAN de la 3019 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 FILIPINE – TAIWAN de la 3019 euro – oferta expirata

FILIPINE – TAIWAN

 • Inclusiv terasele de orezarii, vulcanul Taal, Parcul National Kenting si tunelul Hsuehshan !
  • BONUS: asigurare medicala si storno.

 

 Durata: 19 zile I Plecari: 07.05.2016

 

Ziua 1. BUCURESTI – HONG KONG

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda, imbarcare si zbor spre Hong Kong via Istanbul. Noapte in avion.

 

Ziua 2. HONG KONG

Sosim in Hong Kong oras cosmopolit si plin de vitalitate, cu cladiri moderne ‘zgarie-nori’, unul din cele mai frumoase orase din Asia. Dupa preluarea bagajelor, transfer la hotel si timp pentru relaxare. Cazare Hong Kong.

 

Ziua 3. HONG KONG – MANILA

Mic dejun. Vom face un tur de oras Hong Kong ce include Victoria Peak, de unde se deschide o panorama superba a orasului, Repulse Bay (principala plaja a Hong Kong-ului), Cartierul Central, Aberdeen. Pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza, transfer la aeroport si zbor spre Manila, poarta catre cele 7107 insule care formeaza arhipeleagul filipinez, oras fermecator, cosmopolit, seducator, centrul cultural al tarii, fiind locul cu cea mai mare comunitate de crestini din Asia. Cazare Manila.

 

Ziua 4. MANILA – TAGAYTAY – MANILA

Mic dejun. In prima parte a zilei vom face o excursie in faimosul orasel Tagaytay. Vom vizita “Palatul Cerului” locul unde se afla mormantul presedintelui Ferdinand Marcos si continuam traseul pana in punctul de belvedere pentru o priveliste de neuitat asupra celui mai activ vulcan din Filipine, vulcanul Taal, si a lacului ce-l inconjoara. Pranz traditional intr-un restaurant local. Continuam cu vizita orasului vechi Manila, Fortul Santiago, Casa Manila si Biserica Sf.Augustin, aflata pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Cazare Manila.

 

Ziua 5. MANILA – BACOLOR – BAGUIO

Mic dejun. Plecam spre Baguio pe autostrada nordului, ajungand in Bacolor in aprox. 2 ore. Bacolor este un orasel din sutele de orase si sate care au fost devastate de eruptia vulcanului Pinatubo din 1993. Vom face un tur panoramic vizitand Basilica, ingropata mai mult de jumatate in lava pietrificata a vulcanului. Vom vedea ramasitele vechilor case acoperite de cenusa si lava, din care se mai pot observa acoperisurile. Deoarece ploile musonice imprastie an de an cenusa de pe Muntele Pinatubo, locuitorii s-au ‘adaptat’, construindu-si noile case pe piloni inalti.

Vom continua traseul spre Baguio, capitala de vara a filipinezilor, asezata in mijlocul peisajelor dramatice ale Cordilierilor, la 1500 m altitudine. Tur de oras unde vom vizita Gradina Botanica, Catedrala, Piata si Parcul Burnham. Cazare Baguio.

 

Ziua 6. BAGUIO – SAGADA

Mic dejun. Plecare spre Sagada, asezare situata la o altitudine de aproximativ 1500 m, vestita datorita ‘sicrielor suspendate’ de pe varful stancilor inalte de calcar, marturie a unei vechi practici funerare foarte rar intalnita. Sagada este si singurul oras filipinez cu majoritate protestanta – episcopala (95% din populatie). Pranz la un restaurant local. Sosire si cazare Sagada.

 

Ziua 7. SAGADA – BONTOC – BANAUE

Mic dejun. Ne indreptam spre Bontoc, capitala privinciei montane, unde vizitam Muzeul fondat de catre o calugarita belgiana. Aici sunt expuse numeroase artefacte vechi si fotografii infatisand populatia din zona montana. Sosim dupa-amiaza la Banaue, situat in inima Cordilierilor. Privelistea teraselor uriase este fantastica. Un intreg munte a fost ‘sculptat’ cu mainile goale de catre populatia Ifugaos, in urma cu 2000 de ani, pentru a da forma teraselor uluitor de simetrice, inca folosite si astazi pentru vastele plantatii de orez. Amplul proiect ingineresc, care a presupus acoperirea celor doua capete ale vaii pe distante de km intregi si mai mult de 200 m inaltime, sistemul ingenios de irigare cu ajutorul izvoarelor din munti, colectate si canalizate in zig zag pentru a se revarsa peste imensele terase, sunt si acum o enigma foarte mare. Numite si ‘cea de-a opta minune a lumii’, aceste terase fac parte din patrimoniul mondial UNESCO. Pranz en route la un restaurant local. Cina si cazare Banaue.

 

Ziua 8. BANAUE & SATUL TRADITIONAL BANGA-AN

Mic dejun. Excursie la terasele de orezarii, plecand cu traditionalul jeepnee, ajungand in cel mai bun punct de belvedere, de unde coboram in satul Banga-An unde vom intalni populatia locala Ifugao. Vom vizita pietele lor si vom asista la obiceiuri si ritualuri fascinante. Pranz la un restaurant local. Intoarcere in Banaue si cazare.

 

Ziua 9. BANAUE – MANILA

Mic dejun. Ne intoarcem in Manila, oprindu-ne pe traseu la pasul Dalton, Santa Fe, biserica Sf.Guillermo, una dintre cele mai vechi si mai mari din provincia Pampanga si la interesantul cimitir chinezesc din Santa Cruz. Sosire la Manila dupa-amiaza tarziu. Cazare hotel Manila.

 

Ziua 10. MANILA – TAIPEI

Zbor matinal spre Taipei. Bun venit in Taiwan! Vom face un tur de oras unde vom vizita Memorialul Chang Kai-Shek, centrul de artizanat, ceremonia schimbarii garzii la Altarul Martirilor, Muzeul Palatului National. Dupa-amiaza continuam cu vizita in satul de aborigeni Wulai. Intoarcere in Taipei, cazare si cina hotel Grand Victoria.

 

Ziua 11. TAIPEI – SUN MOON LAKE

Mic dejun. Plecare spre Puli, unde se viziteaza o plantatie de ceai, fabrica de bere, “Puli Brewery”, manastirea budista Chung Tai, unde se afla unul dintre cele mai inalte temple din lume (136 m). Ajungem la Sun Moon Lake, aflat in centrul insulei, in zona muntoasa, la o inaltime de 762 metri. Vizitam templul Wen-Wu, inchinat maestrului condeiului Confucius si maestrului sabiei, Kuan Ti, satul Te-Hua, pagoda Tzu-En, inalta de 46 m. Cazare si cina.

 

Ziua 12. SUN MOON LAKE – KAOHSIUNG

Mic dejun. Plecare spre Kaohsiung, cel de-al doilea oras din Taiwan ca numar de locuitori (2,77 milioane), strabatut de raul Love. Aici vom vizita gara Jiji, Fo Guang Shan, cea mai mare manastire budista din Asia de Est (unde vom degusta un pranz vegetarian), fostul Consulat Britanic, construit in urma cu circa 140 de ani, din caramida rosie, in stil baroc, cu garduri de flori, sculpturi in piatra si arcuri rotunjite, golful Sizih, piata de noapte Liuho. Cazare la hotel in Kaohsiung.

Ziua 13. KAOHSIUNG – TAITUNG

Mic dejun. Ne indreptam spre extremitatea sudica a insulei unde se afla Parcul National Kenting, care ocupa o suprafata terestra de 181 kmp si o suprafata maritima de 152 kmp. Ne vom opri la farul Eluanbi, vom admira spectaculoasa zona de coasta Maopitou si parcul Longpan, situat pe o faleza de calcar ce domina Pacificul. Continuam calatoria spre Taitung, oras situat intre Pacific si munti. Cazare si cina la hotel Taitung.

 

Ziua 14. TAITUNG – HUALIEN

Mic dejun. In aceasta dimineata ne vom deplasa de- a lungul spectaculoasei coaste de est a insulei, considerata „ultimul taram nealterat din Taiwan”, ce se intinde pe o distanta de 170 km, pana la gurile raului Hualien. Intemperiile, eroziunea, miscarile scoartei terestre au dat nastere unor forme de relief variate si interesante: terase, plaje de nisip si de pietris, recife, peninsule si insulite, vai si pesteri. Diversitatea topografica este completata de diversitatea florei si faunei. Pe traseu ne vom opri la Siaoyeliu, Sansientai, Umbrela de piatra, Pestera Pashien (a celor Opt Nemuritori)

– intrarea nu este inclusa. Cazare si cina la hotel Hualien.

 

Ziua 15. HUALIEN – TAIPEI

Mic dejun. Se viziteaza Parcul National Taroko cu spectaculoasele chei create de raul Li Wu, care a taiat prin masivul de marmura un canion lung de 19 km. La centrul turistic vom vedea o prezentare multimedia despre parc apoi vom parcurge drumul ce ne poarta la Altarul Primaverii Eterne, Pestera Vrabiilor, tunelul celor noua curbe, podul suspendat, Templul budist si Pagoda Budista. Pe drumul de intoarcere in Taipei vom calatori pe autostrda Su Hua, care ne ofera imagini incantatoare ale muntilor si oceanului, printre care si faleza Qingshui, care se ridica vertical din ocean la peste 800 m. Ne oprim la Centrul National de Arte Traditionale din Wujie, unde vom vedea cladiri in stilul anilor 1940 – 1950 si unde se pot urmari spectacole traditionale. Autostrada spre Taipei trece prin tunelul Hsuehshan, cu o lungime de 12.9 km – cel mai lung tunel de acest fel din Asia. Cazare si cina Taipei.

 

Ziua 16. TAIPEI

Mic dejun. In cursul diminetii vizitam Parcul National Yangmingshan, cu craterul vulcanic Shiao Yu Ken. Dupa-amiaza continuam vizita cu resedinta lui Chiang Kai-shek, memorialul lui Confucius, templul Pao An si faimosul edificiu Taipei 101 (optional urcare la nivelul 89, unde se afla observatorul). Puteti face cumparaturi de ultim moment la magazinul Duty-Free. Cina de ramas bun in restaurantul hotelului. Cazare Taipei.

 

Ziua 17. TAIPEI – HONG KONG & MACAO

Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Hong Kong. Optional, vom face o excursie cu vaporasul in Macao, supranumit si Las Vegas-ul Asiei, datorita numeroaselor cazinouri de lux. Vom vizita ruinele Sf. Paul, Muntele Fort si Colinele Perrtta, Insula Taipa, Templul A-Ma, Piata Leal Serrado. Dupa dejunul servit la un restaurant local, timp liber pana la transferul spre port pentru intoarcerea in Hong Kong. Cazare Hong Kong.

 

Ziua 18. HONG KONG – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber in Hong Kong pana seara cand vom avea transferul la aeroport pentru zborul de intoarcere in tara. Noapte in avion.

 

Ziua 19. BUCURESTI

Sosire in Istanbul ora 05.45. Dupa o scurta escala, zbor spre Bucuresti, sosire ora 09.15.

 

 

 

PLECARI LOC IN CAMERA DUBLA SUPLIMENT SINGLE
07 Mai 3019 € 703 €

NOTE

 

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful net, fara taxe (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti) si 50% la excursiile optionale.

Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 15 pers.

SERVICII INCLUSE:

 • transport avion Bucuresti – Hong Kong / Manila –Taipei / Taipei – Hong Kong / Hong Kong – Bucuresti;
 • autocar / minibus modern, licentiat pe durata traseului si a transferurilor;
 • cazare 16 nopti cu mic dejun in hoteluri de 2-4*;
 • vizitele conform programului cu insotitor roman si ghizi locali pe durata circuitului (ghidul local va insoti grupul numai pe durata vizitelor din orase);
 • asigurarea medicala si storno* (*valoare storno asigurata – pana la  21.000 lei  / calatorie).

 

SERVICII NEINCLUSE:

 • taxele de aeroport si securitate pentru zborurile internationale (se achita obligatoriu la inscriere): 365 €;
 • taxele de aeroport si securitate  pentru zborurile continentale (se achita obligatoriu la inscriere): 153 €;
 • excursiile optionale;
 • intrarile la obiectivele turistice din program (se achita obligatoriu la inscriere): 134 €;
 • bacsisurile de pe durata circuitului (se achita obligatoriu la insotitorul de grup): 45 €;
 • alte servicii decat cele mentionate.

 ORAR DE ZBOR (compania Turkish Airlines) – ore locale

 

07-Mai Bucuresti 21:50 Istanbul 23:15
Istanbul 00:55 Hong Kong 16:20 (08-Mai)
24-Mai Hong Kong 23:25 Istanbul 05:45 (25-Mai)
Istanbul 07:50 Bucuresti 09:15