CIRCUIT 2016 INSULELE IONICE de la 440 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 INSULELE IONICE de la 440 euro – oferta expirata

Insulele IONICE (ZAKINTHOS, KEFALONIA

CORFU, LEFKADA) Manastirea Rila SOFIA

11 zile, din care in 8 se poate face plaja si baie in mare

Plecari:  26.05, 18.08, 8.09.

ZIUA 1 – joi, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu- Bulgaria(popas 30 min. inVeliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)– Kulata (Grecia).  Cazare in Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe autostrada pe ruta Larisa – Lamia – traversarea Marii Ionice la Patras – Killini.Traversare cu ferry boat ul in Insula Zakynthos–de o frumusete salbatica. Cazare in Insula Zakinthos.
ZIUA 3 (mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar si ghid local pe ruta Lithakia-Kery-Agalas-Hora-Korithi- Katastarion. Plaja si baie in mare.  Cazare in Insula Zakinthos.
ZIUA 4 (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Zakinthos in Kefalonia – cea mai mare din insulele de la Marea Ionica, vizita capitala, insulei, Argostoli. cazare in Insula Kefalonia.
ZIUA 5 (mic dejun). Turul (½ zi) insulei cu autocar si ghid local pe ruta Argostoli-Sami-statiunea cosmopolitaFiscardo. Plaja si baie in mare.     Cazare in Insula Kefalonia.
ZIUA 6 (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Kefalonia in Patras–vizita biserica Sfantului Andrei. Se traverseaza podul rutier peste mare in insula Lefkada.   Cazare inInsula Lefkada.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare cu autocar si ghid local in statiunea cosmopolita Nidri – de unde se poate vedeaSKORPIOS – insula lui Aristotelis Onasis.Plaja si baie in mare.  Cazare in Insula Lefkada.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare pe langa Golful Amvrakikos – unde a avut loc batalia dintre Antonio si Cleopatra cu Octavian. Vizita Statiunea Preveza – cea mai frumoasa statiune la Marea Ionica. Plaja si baie in mare. Traversare cu ferry boat-ul in Corfu-popas in capitala Kerkyra.              Cazare in Insula Corfu.
ZIUA 9 (mic dejun). Vizita Palatul Achilion. Plaja si baie in mare. Cazare in InsulaCorfu.
ZIUA 10 Plaja si baie in mare.La pranz-traversare cu ferry-boatu-ul in Igumenita. Deplasare prin Kastrakis si manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros –centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios  Cazare in Kalambaka.
ZIUA 11 – duminica(mic dejun). Deplasare in Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky.Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
PRET: 440 + 95 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: a) taxele de traversare a Marii Ionice; b) excursiile la: Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                            Supliment single 265 €.

La inscriere se achita minim 150 €.   Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.    Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

● servicii ghid roman si ghizi locali;

● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;

● 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii acestea.

   Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.