CIRCUIT 2016 ISRAEL 579 euro taxe incluse – oferta expirata


CIRCUIT 2016 ISRAEL 579 euro taxe incluse – oferta expirata

 

Program Economic in Tara Sfanta

 

Oferta speciala – 8 zile !!!

 

 

ZIUA I (sambata): Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 23:55 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 02:30. Deplasare spre hotel. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA II (duminica): Bethlehem – Biserica Nasterii – Sf. Sava – Biserica Campul Pastorilor

Mic dejun. Se incepe programul in Bethlehem, unde se viziteaza  Biserica Nasterii Mantuitorului, Biserica Sf. Ecaterina, Grota Pruncilor ucisi in timpul regelui Irod, Grota Laptelui in care a poposit sfanta familie inainte de fuga in Egipt, Biserica Campul Pastorilor. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si  Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste. Aici se afla Mormantul Sf. Teodosie, Mormantul mamei Sf. Teodosie, Mormantul mamei Sf. Sava si Mormantul mamei doctorilor fara de arginti Cosma si Damian (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA III (luni): Ierusalim – Eleon – Muntele Maslinilor – Mormantul lui Lazar

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, cu oprire pe M-tele Eleon la Biserica Ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni – Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Deplasare spre Betania unde se afla mormantul lui Lazar si Biserica Ortodoxa cu locul in care s-a aflat casa surorilor lui Lazar (intalnirea Martei si Mariei cu Mantuitorul). In Bethlehem oprire la Biserica cu pestera in care a poposit Sf. Nicolae. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA IV (marti): Ierusalim – Ein Karem – Asezamantul Romanesc din Ierusalim

Mic dejun. Deplasare spre Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Manastirea Vizitarii – unde Maica Domnului a venit in vizita la Elisabeta si a stat trei luni. Se continua cu Pustiul Sf. Ioan Botezatorul – locul in care a stat marele prooroc pana la varsta de 30 de ani si Izvorul Sf. Ioan Botezatorul. In drum spre hotel oprire la Zidul Plangerii si Asezamantul Romanesc din Ierusalim – cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA V (miercuri): Ierusalim – Biserica Mormantul Maicii Domnului – Gradina Ghetimani – Drumul Crucii

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, pentru participare la Sf. Liturghie la Mormantul Maicii Domnului. Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Se viziteaza pe Muntele Sion cu Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA VI (joi): Ierihon – Hozeva – Marea MoartaBiserica Sf. Gherasim

Mic dejun. Optional:Plecare spre Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc – unde parintele  va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest  lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala si Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste  Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul si Pestera in care s-a nevoit Sf Ilie Tezviteanu. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem. Optional: participare la Sf. Liturghie noaptea, la Mormantul Sfant.

 

ZIUA VII (vineri): Raul Iordan – Tiberias  – Galileea – Muntele Fericirilor – Capernaum

Mic dejun. Se incepe programul cu Raul Sf. Iordan –  in care a fost botezat Domnul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Muntele Fericirilor – unde Iisus a rostit frumoasa predică a “Fericirilor”.  Tabgha – saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini,  Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Mantuitorul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul  gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel – Capernaum. Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

 

ZIUA VIII (sambata):  Cana Galileii  Nazaret – Muntele Tabor – Haifa – Tel Aviv

Mic dejun. Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Deplasare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Plecare spre aeroportul din  Tel-Aviv, decolare la 19:30 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 22:20.

 

              PLECARE           LOC IN DBL Supliment SINGLE       COPIL 2-12 ani

(in camera cu 2 adulti)

 

15.10.16

569 €

170  € -50  €

 

SERVICII INCLUSE: TARIFUL NU INCLUDE:
● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

● transfer aeroport – hotel – aeroport

●  taxele de aeroport

● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse

● 7 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri  de 3* si 4*

● transport cu autocar modern – aer conditionat

● ghid / preot

● bacsisuri (hoteluri, ghizi si soferi)

 

● asigurarea medicala

● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

● excursiile optionale din program

 

 

Nota:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de minim 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
 • Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

 

 

De retinut:

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism  nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Orarul de  zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL /TAROM . Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
 • Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.