CIRCUIT 2016 MALAYSIA – SINGAPORE – INSULA BATAM (INDONESIA) de la 890 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 MALAYSIA  – SINGAPORE – INSULA BATAM (INDONESIA) de la 890 euro – oferta expirata

 

Plecari : 8.03, 14.10.

 

 

MALAYSIA  – SINGAPORE – INSULA BATAM (INDONESIA)  10 ZILE

 

 

ZIUA 1, ora 11-intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul roman la check in KLM pentru destinatia Amsterdam. Ora 13.50-decolare, sosire la ora 15.45 in Amsterdam.  Ora 20.55-decolare.
ZIUA 2 Sosire la ora 16.20 in Singapore-tur (2 ore) cu ghid local.   Cazare in Singapore.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare (toata ziua) cu autocarul  cu opriri la: Templul Dintelui lui Buda (situat in China Town), statuia Merlioni(simbolul orasului), Moscheea si Palatul Sultanului (vizita in exterior). Timp liber in zona Orchard Road (principala strada comerciala)-River Side (zona coloniala cu cladiri zgarie nori, muzee, teatre, restaurante, atractii turistice)-farfuria zburatoare (panorama asupra insulei). Ora 15-excursie cu autocarul in Insula Sentosa (se asigura transport cu trenuletul si bilete intrare la Underwater World-acvariu cu peste 2500 de vietati marine vazute dintr-un tunel transparent lung de 80m+ show, seara, de sunet si lumini la fantani).  Cazare in Singapore.
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber sau optional (130 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 150 €-daca se achita in excursie), excursie (include: transfer cu autocarul hotel-port-hotel, bilet vapor+turul insulei cu autocar si ghid local) de 1 zi(viza se obtine la frontiera si fiecare turist plateste aprox. 25 usd) in Indonesia (Insula Batam-zona comerciala libera)-se viziteaza marea moschee Mesjud Raya si templul budist Maha Vihara Duta Maitreya + shopping. Obs.–vapor Singapore–Batam=45 min.  Cazare in Singapore.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare in Malaysia. Pe malul oceanului, in Malacca-vizita Fort A Famosa si Piata Stadhuys. Excursie ( 25 km de Kuala Lumpur) la Putrajaya (cel mai nou si modern orasel al Malaysiei cu numeroase parculete si canale ca-n Venetia) se viziteazamoscheea Putra si optional, plimbare cu barca pe canale.   Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 6 (mic dejun) Tur Kuala Lumpur cu autocarul cu opriri la: Turnul Telecomunicatiilor (421 m, urcare), Turnurile gemene Petronas(urcare), China Town si Muzeul de Arta Islamica al Malaysiei. Shopping. Seara, cina malayesiana cu program artistic. Cazare in Kuala Lumpur.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Penang. Excursie de ½ zi-turul insulei cu autocarul si popas (90 min) in Georgetown (capitala insulei). Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 8 (mic dejun). Timp liber. Plaja si baie.    Cina si cazare in Insula Penang.
ZIUA 9 (mic dejun).Timp liber.Plaja si baie.Dupa amiaza in Insula Penang-vizita: Templul serpilor, Rezervatia de fluturi si Parcul pasarilor.Transfer la aeroportul din Kuala Lumpur. Decolare spre Amsterdam la ora 23.49
ZIUA 10, sosire la ora 5.59. Ora 9.20-decolare din Amsterdam, sosire pe Otopeni, ora 13.05.
Pret : 890 + 495(se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:

a)       7 programe turistice in zilele: 5(Putrajaya), 6(tur, cina),7, 2(tur) si 3(excursia in insula, show de sunet si lumini),in total 185 €;

b)       taxe aeroport/securitate, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii din strainatate de serviciituristice, in total = 310 €.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 245 €.

La inscriere se achita minim 700 є. Copiii sub 12 ani (neImpliniti) au o reducere de 50 €.

Grup minim 15 turisti.  Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE :  · servicii ghid roman si ghizi locali ;

· bilet avion Bucuresti – Amsterdam – Singapore / Kuala Lumpur – Amsterdam – Bucuresti;

● transport cu autocar 2** cu aer conditionat;

· 2 cine si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****;

· biletele de intrare la obiectivele turistice.

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single .

 

Inscrierile se fac incepand cu  1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                   

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 

 Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.         Asigurarea medicala e obligatorie.