CIRCUIT 2016 PRAGA de la 280 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 PRAGA de la 280 euro – oferta expirata

 TOAMANA LA PRAGA 

Plecare: 07.10.2016

(5 zile / 4 nopti)

Ziua 1 (07.10): BUCURESTI – PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru „spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa). Transfer la hotel Pyramica 4* sau similar.

Ziua 2 (08.10): PRAGA

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, va propunem o croaziera pe raul Vltava. Pret informativ: 50 EURO/ persoana.

Ziua 3 (09.10): PRAGA – Excursie optionala Karlovy Vary

Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary.  Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 – 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori).

Ziua 4 (10.10): PRAGA – Excursie optionala Dresda

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. In ciuda distrugerilor suferinte in timpul celui de-al doilea razboi mondial, orasul vechi din Dresda si-a pastrat si redobandit armonia arhitecturala de dinainte de razboi. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 participanti). Seara, optional, cina traditionala ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti putea consuma nelimitat renumita bere. Pret infomativ: 50 EURO/ persoana.

Ziua 5 (11.10): PRAGA – BUCURESTI

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la 09:45 si sosire la Bucuresti la ora 12:35.

PRET/persoana: 280 EURO (loc in camera dubla)

Reducere a treia persoana (pat suplimentar in camera dubla): 15 EURO

Supliment camera single: 100 EURO

  • transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania Tarom;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel PYRAMIDA 4* hotelpyramida.cz sau similar;
  • tur panoramic de oras cu cu autocarul;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • insotitor roman de grup.

 

  • taxele de aeroport 135 EURO/ persoana – pot suferi modificari (valoarea exacta a acestora va fi comunicata cu doua saptamani inainte de plecare);
  • asigurarea medicala, asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
  • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice;
  • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica).

07.10: Bucuresti (Otopeni) 08:05 – Praga 09:00

11.10: Praga 09:45 – Bucuresti (Otopeni) 12:35