CIRCUIT 2016 + Sejur ALBANIA de la 370 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 + Sejur ALBANIA de la 370 euro – oferta expirata

ALBANIA   4 zile

ZIUA 1 – Joi, ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Ruse-Sofia-Pernik-Kjustendil-trecerea frontierei in Macedonia. Excursie la Veliko Trnovo – popas. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky.  Cazare in Skopje (Macedonia).
ZIUA 2 (mic dejun). In Skopje se viziteaza : Casa memorialӑ a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare prin Macedonia pe ruta Tetovo – Gostivar. Trecerea frontierei in Albania. Vizita Tirana: Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea. Pe litoralul albanez se viziteaza Dures (Anfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian).Cazare in zona Dures (Albania).
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe traseul Vlore (popas 30 min)-Sarande–frontiera Albania/Grecia- autostrada. Cazare in Kastoria (Grecia).
ZIUA 4-Duminica, mic dejun. Excursie la Lacul Kastoria (popas în oras pe malul lacului). Langӑ Veria, la Vergina-vizita mormantul lui Filip al II-lea. Traversarea Bulgariei.Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitӑţile vamale, etc.), aprox. ora 24, înBucureşti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
 

Pret:165 + 25 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru excursiile la: Lacul Kastorias, Sofia si Veliko Trnovo.

 Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua plӑtii x 1,02).     Supliment single 55 є.La inscriere se achita minim 50 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15 €.Grup minim 25 turisti.                 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

●  servicii ghid roman;

·     transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

·     3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pentru acestea.

 

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.