CIRCUIT 2016 + Sejur MARMARIS de la 325 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 + Sejur MARMARIS de la 325 euro – oferta expirata

 MARMARIS–BODRUM-Insula RHODOS-ISTANBUL-EFES

KUSADASI-PAMUKKALE-TROIA-Stramtorile DARDANELE si BOSFOR

circuit si sejur 12 zile, din care in 8 se poate face plaja si baie in mare.

ZIUA 1 – miercuri, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare pe traseul Giurgiu- Bulgaria–Turcia.  Cazare in zona Kesan – Canakkale (Gelibolu).
ZIUA 2 (mic dejun). Plecare de la hotel ora 6.30. Se traverseaza Stramtoarea Dardanele la Canakkale. Vizita la Cetatea Troia si Calul Troian. Sosire in Kusadasi in jurul orei 18. Plaja si baie, vizitarea statiunii. Cazare in Kusadasi.
ZIUA 3 (mic dejun). (A) Excursie la  Colonia antica EFES si Templul ZEITEI ARTEMIS– una din cele 7 minuni ale lumii. (B) Excursie la  Bodrum – vizita Mausoleul din HALICARNAS – una din cele 7 minuni ale lumii. Sosire in Marmaris in jurul orei 18. Plaja si baie.  Cina si cazare in Marmaris.
ZILELE  4–9   Mic dejun, cina si cazare la  hotel in MARMARIS.

Plaja si baie in MAREA EGEE sau in PISCINA HOTELULUI. Timp liber in statiune.

·    Ziua a 3-a excursie (A) la Colonia antica EFES si Templul ZEITEI ARTEMIS– una din cele 7 minuni ale lumii.

·    Ziua a 3-a excursie (B) la Bodrum – vizita Mausoleul din HALICARNAS – una din cele 7 minuni ale lumii.

●  Ziua a 10-a excursie (C) la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala.

Excursiile : A,B si C sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 80 є (20+25+35) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism turcesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

●  Ziua a 7-a, croaziera in INSULA RHODOS (COLOSUL din RHODOS – una din cele 7 minuni ale lumii) – deplasare pietonala(aprox. 2 ore) pe traseul : Piata martirilor evrei, Piata Hipocrates, str. Cavalerilor, portul Mandraki, apoi timp liber  – sugestii (vizite individuale): shopping, castelul, muzeul de arheologie. Obs. – in Turcia se achita 15 є (taxa de port).

Excursii optionale (plata in Turcia):·   seara turceasca ;·   plimbare cu vaporasul pe mare si in Delta raului Dalyan (unde broastele testoase uriase, 1,5 m – 300 kg isi depun  ouale) si popas (plaja si baie in mare) in Insulele Kaunos (morminte sapate in stanca). 

ZIUA 10 (mic dejun). (C) Excursie la Pamukkale unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Deplasare pe ruta: Dinar, Afyon, Kűtahya, Istanbul -tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur).Cazare in Istanbul.
ZIUA 11 (mic dejun).Deplasare (fara autocar)-vizita (3 ore) cu ghid local: Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapi (Haremul sultanului, Tezaurul,Palatul).Ora 13.30-croaziera (90 min) pe Bosfor. Shopping in Marele Bazar.  Cazare in Istanbul.
ZIUA 12duminica (mic dejun). Deplasare Edirne (scurt popas – Moscheea Selimiye)-Bulgaria–Ruse–Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
PRET (include croaziera in RHODOS, in valoare de 25 + excursiile: A,B si C, in valoare totala de 80 €) :

                 325 pt: 8.06,          345 pt: 22.06, 14.09,   355 pt: 7.09,

                 365 pt:  6.07, 31.08,   385 pt: 17.08,              395 pt: 27.07 si 10.08.

 

plus 35 (se achita obligatoriu la agentia din Romania)-pt: ghid local (ziua 11),tur by night Istanbul si croaziera pe Bosfor.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).   Supliment single 195 є.

La inscriere se achita integral sau minim 150 є. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 є.

Grup minim 25 turisti.  Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

●  excursiile:A, B si C;

●   transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe (autostrazi, feriboat, pod);

·      servicii ghid roman ;

●   7 cazari cu demipensiuni bufet suedez (la masa de seara felul principal e portie) la Hotel LONG BEACH – similar 3 ***;

·    4 cazari cu mic dejun (in tranzit – doua si in Istanbul – doua) la hotel 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc).

In Turcia se achita (obligatoriu) 5 є/pers. pentru ghidul turc escort.

Hotel LONG BEACH – similar 3 ***, situat central  in Marmaris, intr-o zona linistita, la 150 m de plaja si mare. Camere, pentru 2 persoane, cu : balcon, TV, telefon, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus. Piscina pentru adulti si piscina pentru copii.  Demipensiune ( mic dejun si cina) – buffet suedez (bauturile alcoolice si nealcoolice nu sunt incluse). Longbeachhotelmarmaris.com 

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.          Asigurarea medicala este obligatorie.