CIRCUIT 2016 SICILIA CROATIA MALTA de la 435 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 SICILIA CROATIA MALTA de la 435 euro – oferta expirata

SICILIA (Siracusa, Taormina, Etna, Agrigento, Palermo)

CROATIA (Dubrovnik, Split, Parcul National Plitvice, Zagreb)

GRECIA(CORFU,  Kalambaka) – MALTA  10 zile

Plecari:  30.07, 20.08.

ZIUA 1  – sambata, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara  Gara de Nord (Calea Grivitei-gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti-Sibiu–Arad.  Cazare in zona Szeged – Baia (Ungaria).
ZIUA 2 (mic dejun). Scurt tur cu autocarul in  zona centrala din Zagreb (Catedrala Sf. Stefan, statuia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera) cu oprire in centru. Se viziteaza (2 ore): Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote,  decor pentru numeroasele filme de aventuri -Winnetou).  Cazare in zona Knin – Sinj.
ZIUA 3 (mic dejun)  In Split se viziteaza din exterior: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana), mausoleul lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur, Statuia episcopului Grigore din Nin. Deplasare laDubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale) unde se viziteaza: Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas. Traversarea Marii Adriatice cu ferry-boatul de la Dubrovnik in Italia la Bari. Cazare pe vapor.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pe ruta Taranto–Cosenza. Traversarea stramtorii Messina cu vaporul. Deplasare la TAORMINA(Amfiteatrul grec in exterior, plimbare pe Corso Umberto).     Cazare in zona Catania.
ZIUA 5  (mic dejun) – miercuri, optional, croaziera in Insula Malta (135 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € – daca se achita in excursie). Include taxe portuare, transport autocar (hotel– vapor- hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.            Cazare in zona Ragusa.
ZIUA 6 (mic dejun) Urcare cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina (optional – urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).Deplasare la SIRACUSA unde se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Deplasare cu autocarul  la Vulcanul ETNApana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita cele 4 cratere. La SIRACUSA-vizita orasul lui Arhimede(vechiul oras grec).Cazare in zona Ragusa.
ZIUA 7 Deplasare la  AGRIGENTO – vizita Valea Templelor. Deplasare la Montreale (langa Palermo) unde se viziteaza Catedrala.Tur PALERMO pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell’Amiraglio. Timp liber in Palermo. Traversare cu ferry-boatul–Stramtoarea MesinaCazare in zona Reggio di Calabria.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Bari (Brindisi) si traversarea Marii Adriatice cu vaporul spre Corfu ( Grecia ). Cazare pe vapor.
ZIUA 9 In Insula Corfu-vizita Palatul Achilion si timp liber in capitala Kerkyra. La pranz-plecare din Corfu. Deplasare cu autocarul prin Kastrakis,printre manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios.   Cazare in Kalambaka.
ZIUA 10 – luni (mic dejun). Traversarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara  Gara de Nord (Calea Grivitei-gura metrou-Muzeul CFR).
Pret:  435 + 95 €  (se achita obligatoriu la agentia din Romania)  pentru traversarea marilor cu vaporul (Dubrovnic– Bari, Bari- Corfu- Igumenita, Messina-Reggio di Calabria-Messina).

Supliment single (inclusiv pe vapor)  280 є.       Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers.

La inscriere se achita integral sau minim 300 є.    Grup minim 25 turisti.   Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 є.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).  Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE:

·      servicii ghid roman ;

·      transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;

·   7 cazari cu mic dejun in hoteluri de  3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;

●   2 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi.

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt.acestea.

  Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015  si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                  Asigurarea medicala este obligatorie.