CIRCUIT 2017 ALBANIA – autocar – de la 175 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 ALBANIA – autocar – de la 175 euro – oferta expirata

ALBANIA   4 zile

Plecari: 25.08.

ZIUA 1 – Joi, ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-Ruse-Sofia-Pernik-Kjustendil-trecerea frontierei in Macedonia. Excursie la Veliko Trnovo – popas. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky.  Cazare in Skopje (Macedonia).
ZIUA 2 (mic dejun). In Skopje se viziteaza : Casa memorialӑ a Maicii Teresa, Podul de Piatra, Piata Macedonia si statuia Alexandru Macedon. Deplasare prin Macedonia pe ruta Tetovo – Gostivar. Trecerea frontierei in Albania. Vizita Tirana: Piata Skandenberg-erou national, Turnul cu ceas si moscheea. Pe litoralul albanez se viziteaza Dures (Anfiteatrul Roman, Zidul lui Iustinian, Turnul Venetian).Cazare in zona Dures (Albania).
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe traseul Vlore (popas 30 min)-Sarande–frontiera Albania/Grecia- autostrada. Cazare in Kastoria (Grecia).
ZIUA 4-Duminica, mic dejun. Excursie la Lacul Kastoria (popas în oras pe malul lacului). Langӑ Veria, la Vergina-vizita mormantul lui Filip al II-lea. Traversarea Bulgariei.Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitӑţile vamale, etc.), aprox. ora 24, în Bucureşti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
 

Pret: 175 + 25 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru excursiile la:  Lacul astorias, Sofia si Veliko Trnovo. Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua plӑtii x 1,02).  Supliment single 55 є.La inscriere se achita minim 50 є.  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15 €.

Grup minim 25 turisti.  Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

●  servicii ghid roman;

·     transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

·     3 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pentru acestea.

 

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 1.06.’15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.