CIRCUIT 2017 – BELLA ITALIA de la 249 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 – BELLA ITALIA de la 249 euro – oferta expirata

BELLA ITALIA 

Lido di Jesolo-Venetia-Padova-Verona

BONUS:  BELGRAD

Plecari:  16.04.  / 03.06.  / 23.09.  / 14.10.

Budapesta – Lido di Jesolo-Venetia – Padova – Verona – Palmanova – Ljubljana – Zagreb – Belgrad– Bucuresti

Ziua I: BUCURESTI – BUDAPESTA Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 5.00 de la Parcul Carol  –  sosire in cursul serii in capitala Ungariei.Daca timpul ne permite, putem participa optional (contra cost aprox.30euro/pers) la croaziera pe Dunare ce include cina si un scurt tur al capitalei ungare. Cazare Hotel 3* – Budapesta.

 

Ziua II: BUDAPESTA – LIDO DI JESOLO Mic dejun. Excursia continua spre Italia – Lido di Jesolo. Sosire in timpul serii.  Cazare hotel 3*** Lido di Jesolo.

 

Ziua III. LIDO DI JESOLO Mic dejun.Timp liber la dispozitie sau puteti avea sansa de a participa la excursia optionala ( aprox.20 euro /pers) spre portul Punta Sabbioni – spre dimineata ajungem in port (situat la capatul sudic al coastei Cavallino).Azi orasul Venetia este împărit în sase părti, numite sestiereDorsoduroSanta CroceSan PoloSan MarcoCannaregio si Castello, cuprinzând 118 insule si 354 poduri. Piata San Marco poate fi considerată „centrul” orasului, una dintre cele mai frumoase din lume. Aici se găseste Bazilica San Marco(exista multe sectoare cu plata : muzeul bazilicii aprox.5euro/pers sau tezaurul cu exponate aprox.3euro/pers sau accesul catre Turn contra cost aprox.8euro/pers,) Palatul Ducal-Palatul Dogilor (intrarea este contra cost aprox.15euro) si campanila(turnul cu clopotnita) bazilicii, Podul Suspinelor, Piata San Marco, Biserica San Marco, podul Rialto … Turistii  au la dispozitie  timp liber pentru plimbarea pe cont propriu si activităti individuale. Revenim spre după-amiază la portul Punta Sabbioni si continuam călătoria spre orasul Lido di Jesolo. Cazare la hotel 3*** in LIDO DI JESOLO.

 

Ziua IV. LIDO DI JESOLO – PADOVA – VERONA  Mic dejun.  Timp liber, sau  optional se viziteaza Padova si Verona. Se pleaca spre Padova – oras al stiintelor (datorita universitatii din secolul al XIV-lea unde a studiat Galileo Galilei) dar si oras al artelor (aici s-a nascut Donatello, Virgiliu, Bellini sau Vasari). Se viziteaza: Prato della Valle –cea mai mare piata din Europa , Basilica di Sant’Antonio,Gattamelata –mulajul in bronz al lui Donatello, zona Vechii Universitati care si-a deschis portile in 1222 , Piata Signoria cu Salonul lui Palladio . Se continua drumul spre Verona –orasul lui Romeo si al Julietei al II-lea oras ca marime din regiunea Veneto in ceea ce priveste populatia si bogatiile culturale. Se viziteaza Piazza Bra cu arenele romane ce dateaza din sec I,  Piazza delle Erbe,  Piazza dei Signori cu celebrele morminte ale familiei  Scaligeri., apoi vom poposi cateva momente in fata balconului Julietei. Seara, intoarcere la Lido di Jesolo – timp liber pentru odihna, plimbare, eventual cumparaturi. Calare hotel 3*.

 

Ziua V. LIDO DI JESOLO – PALMANOVA – LJUBLJANA – ZAGREB – BELGRAD Dupa micul dejun plecare si  incarcati de amintiri frumoase aprox. 8:30. Facem o scurta vizita la unul dintre mall-uri-le din PALMANOVA faimosul este Palmanova Outlet Village-paradisul iubitorilor de shopping (cei interesati se pot bucura de nenumaratele cumparaturi la mari discount-uri de la 30% pana la 70%). Timp liber la dispozitie doar pentru sesiunea de shopping si entertainment. Drumul nostru continua spre Ljubljana si Zagreb, unde vom face tur de oras panoramic cu autocarul.Pornire spre Belgrad, cazare la Hotel 3*.

Ziua VI. BELGRAD-ROMANIA Mic dejun.  Spre dimineata pornim spre Romania din Belgrad capitala Serbiei, vom face un mic tur panoramic  din autocar  se poate vedea  centrul orasului cu Strada Knez Mihailova, Piata Republicii –  zona centrală unde se adună localnicii de toate vârstele în număr atât de mare încât ai impresia că ai nimerit în mijlocul unei manifestaii.,  terase si restaurante, magazine ….ajungem in tara in functie de formalitatile vamale, seara sosire in Bucuresti.

TARIF: 249.-euro/persoana  (camera dubla sau tripla)

Supl. SGL: 90euro

Tarif copil 6-12ani (reducere 20%) : 191euro

 

  Tariful include:

-Transport autocar

-1 noapte Budapesta hotel 3 * cu mic dejun

-3 nopti la LIDO di Jesolo hotel 3 cu mic dejun

-1 noapte in Belgrad hotel 3 * cu mic dejun

 

Tariful nu include:
– asigurare medicala de calatorie
– intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
– excursie optionala aprox.  20 euro/pers  Punta Sabbioni-Venetia ( nu include  intrarile la obiective )

– excursie optionala aprox.  30  euro/pers  Padova si Verona  ( nu include  intrarile la obiective )

 

PUNCTE DE IMBARCARE GRATUITA(cu autocar sau microbus)

Locul si orele de imbarcare sunt informative se vor anunta mai aproape de plecare

Localitate de imbarcare Ora de imbarcare Locul imbarcarii Tarife
Bucuresti 5.00 Parcul Carol – Fantana Zodiac  
               Pitesti 7.00 Petrom iesire Pitesti  
Ramnicu Valcea 8.30 Petrom ieşire Pasarela Nord  
Sibiu 11.30 Petrom Obor Calea Şurii Mari  
Sebes 12.00 Rompetrol ieşire Lancrăm  
Deva 14.00 McDonald’s GARA  
Arad 16.00 Gara Centrala  
PUNCTE DE IMBARCARE CONTRA COST(cu autocar sau microbus)

Locul si orele de imbarcare sunt informative se vor anunta mai aproape de plecare

Iasi Parcare Billa 35,-euro
Tg.frumos Gara 35,-euro
Bacau Parcare Stadion Municipal 35,-euro
Focsani Benzinăria LUKOIL 30,-euro
Suceava Parcare Hotel Bucovina 35,-euro
Braila / Galati 25,-euro
                 Buzau PETROM Pod Mărăcineni 25,-euro
Ploiesti Petrom METRO 15,-euro
Valea prahovei In functie de localitate 15,-euro
Brasov McDonald’s Cal. Bucureşti 25,-euro
Tg mures Parcare Promenada Mall 35,-euro
Cluj Napoca Intrarea în parcarea Polus Mall 35,-euro
Sebes   Parcare hotel FAN 35,-euro
Oradea Intrarea în parcarea SELGROS 35,-euro
Timisoara Parcare Auchan-Calea Arad 35,-euro
Constanta Gara Centrală 35,-euro
Satu Mare Ieisrea spre Carei 35,-euro
Carei Centru
Valea lui mihai Centru
Sacuieni Centru
Salonta Centru
 

 

Alte detalii importante
Tarifele au fost calculate pentru un grup de min. 40 de platitori. Pentru grupuri de 30-40 persoane, se achita un supliment de 25 Euro/persoana. Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu standardele existente in fiecare tara si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate. La inscriere, excursia se achita integral sau minim 50% restul urmand a fi achitat cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 14 zile inainte de data plecarii. Cartea de identitate/Pasapoartele turistilor trebuie sa fie valabile cel putin pana la data intoarcerii din calatorie. Recomandam intocmirea unui asigurari „STORNO” pentru situatiile in care turistul nu mai poate efectua calatoria datorita imbolnavirilor, accidentelor, furtul sau distrugerea pasaportului, etc. Astfel tursitul isi poate recupera costul excursiei de la societatile de asigurari.