CIRCUIT 2017 EGIPT – avion – de la 595 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 EGIPT – avion – de la 595 euro – oferta expirata

 

Indicativ – EGIPT 9 zile,avion, data plecarii   

Plecari : 12.03, 19.03, 17.09, 15.10.

 

  EGIPT    9 zile

CAIRO-PIRAMIDELE-HURGHADA(Marea Rosie)-ALEXANDRIA

                   2 CROAZIERE pe NIL (Cairo, Aswan-Luxor)

 

ZIUA 1 Sambata, ora 20, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI la birou CHECK IN Turkish Airlines pentru destinatia Istanbul. Ora 21.50, decolare. Sosire, ora 23.15.
ZIUA 2 Ora 00.30-decolare spre Cairo. Sosire, ora 2.50. Excursie cu autocarul  la Alexandria. Vizite (exterior) pe faleza marii: CitadelaKait Bay ridicata pe locul farului, Cladirea Bibliotecii  si Complexul Regal Montaza (palatul si gradinile). In oras se viziteaza catacombele greco-romane si teatrul greco-roman. Sosire la Cairo-ora 17. Shopping (2 ore) in  Bazarul Khan El Khalili.                                           Cazare in Cairo.
ZIUA 3  (mic dejun). La 20 km de Cairo, vizite Memphis (vechea capitala) si Sakkara (piramida in trepte).  Deplasare la Giza (Cairo)unde se viziteaza: Piramida lui Keops +3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Mikerinos + 3 piramide mici ale familiei, Piramida lui Kephren, Sfinxul (infatisarea lui Kephren), Muzeul Papirusului, Palatul Parfumurilor. In Cairo-croaziera pe Nil cu cina.                     Cazare in Cairo. 
ZIUA 4 (mic dejun).Se viziteaza:  Muzeul de Egiptologie, Citadela din Cairo (panorama asupra orasului), Moscheea lui Mohamad Ali(de alabastru), Cairo Coptic (biserica crestina – suspendata).                                                                                                              Cina si cazare in tren.
ZIUA 5 (mic dejun).Sosire in Aswan.Vizita Marele Baraj si Obeliscul Neterminat.                                                        Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 6 (mic dejun). Se viziteaza  Templul Kom Ombo  si Templul Edfu.                                                                          Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 7 (mic dejun). Vizita malul de vest al Nilului: Colosii lui Memnon, Valea Regilor (3 morminte si  mormântul lui Tutankamon,Templul Reginei Hatshepsut si Valea Reginelor). Optional la Luxor, spectacol de sunet si lumina.                                          Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 8(mic dejun). Vizita malul de estTemplul Karnak (cel mai mare din Egipt) si Templul Luxor Deplasare in convoi de autocare de la Luxor la Marea Roşie. Turul statiunii Hurghada (Hotel Intercontinental – Al Saqala – Al Dahar) si popas la Marea Rosie.

Deplasare la Cairo. Cazare in Cairo. 

Pt. plecarea din 15.10 –
ZIUA 9 – Duminica
(mic dejun). Transfer la aeroport.  Ora – 02.50 decolare, sosire la Istanbul, ora 06.05. Decolare la ora 07.10, sosire la Otopeni la ora 08.30
Pt. restul plecarilor

ZIUA 9 – Duminica (mic dejun). Transfer la aeroport.  Ora – 8.35 decolare, sosire la Istanbul, ora 11.55. Decolare la ora 18.50, sosire la Otopeni la ora 20.50.

Pret:  595 +255 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru :

a) 70 € =croaziera (40 €)  pe Nil cu cina si program  artistic + excursia (fara biletele de intrare) la Alexandria (30 €) ;

b) 185 €=taxe aeroport/securitate,comision,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single (inclusiv pe vapor si tren) 295 €.

La inscriere se achita minim 200 €.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.

Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE:

●     servicii ghid roman si ghid egiptean ;

●     transport cu autocar 2** cu aer conditionat;

·         transport cu avionul Bucuresti –Istanbul– Cairo / Cairo – Istanbul– Bucuresti;

·         3 cazari cu mic dejun in Cairo  in hotel de 3*** (TV, frigider, aer conditionat si grup sanitar propriu cu dus);

·         1 cazare in tren (cabine cu 2 paturi) cu cina si mic dejun ;

·         3 cazari cu pensiune completa in croaziera pe NIL(vapor de 5***** cu piscina).

 

Pretul nu include :

·         viza, 20 €,  se achita si se obtine pe aeroportul din Cairo;

·         biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice .

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 15.08.14 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.      Asigurarea medicala e obligatorie.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.         

 

Acte necesare: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania.