CIRCUIT 2017 – ELVETIA & NORDUL ITALIEI -autocar – de la 555 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 – ELVETIA & NORDUL ITALIEI -autocar – de la 555 euro – oferta expirata

ELVETIA & NORDUL ITALIEI

Cascada Rinului–Zurich–Lucerna–Berna–Geneva–Montreux–Lausanne  Chamonix Mont Blanc – Tunelul Mont Blanc – Milano – Lugano

Lago di Garda – Verona – Venetia

Transport Autocar 4* | 10 zile | de la 555 Euro

 

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

Ziua 1 | BUCURESTI – BUDAPESTA

Plecare din Bucuresti – Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.

 

Ziua 2 | BUDAPESTA – VIENA – SALZBURG

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez – Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart – Salzburg, unde ajungem in cursul serii. Cazare hotel Austria Trend Mitte 3* sau similar Salzburg.

 

Ziua 3 | SALZBURG – CASCADA RINULUI SCHAFFHAUSEN – ZURICH

Mic dejun. Tur de oras Salzburg. Timp de 2 ore vom admira orasul natal al lui Mozart si vom vizita exterior: Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart, Gradinile Mirabell. Excursia continua spre Elevtia si inainte de a ajunge la Zurich vom face un scurt popas la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cadere de apa. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascada din Europa, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zurich si Germania. Spre seara, ajungem la Zurich. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Allegra 4* Zurich-Airport sau similar.

 

Ziua 4 | ZURICH – LUCERNA – BERNA

Mic dejun. Suntem in Zurich – cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei International de Fotbal – FIFA. Tur de oras Zurich cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor.                Tur pietonal cu insotitorul de grup in centrul istoric a orasului. Dupa turul de oras vom pleca catre Berna, pe un traseu mirific prin zona Zug – Lucerna.  Vom face un popas de 2 ore in Lucerna – o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrücke – Podul cu Capela construit din lemn in secolul XIV. Ne continuam excursia spre capitala Elvetiei unde vom face un tur de oras Berna cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Timp liber la dispozitie in Berna. Transfer la hotel. Cazare hotel Park Inn by Radisson 4* Lully sau similar in zona Lacului Neuchatel.

 

Ziua 5 | TURUL LACULUI LEMAN: MONTREUX – LAUSSANE – GENEVA  

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata marelui tur al lacului Leman. Vom vizita pentru inceput celebra statiune exclusivista de pe malul lacului Leman – Montreux, in cadrul unui tur pietonal cu insotitorul de grup. Continuam cu Laussane – capitala cantonului Vaud, locul unde isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului printre care celebrul Muzeu Olimpic. Continuam turul lacului Leman si ne indreptam catre Geneva. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal:Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Seara, intoarcere la hotel. Cazare hotel Park Inn 4* Lully sau similar in zona Lacului Neuchatel.

 

Ziua 6 | CHAMONIX MONT BLANC – TUNELUL MONT BLANC – MILANO

Mic dejun. Ne luam ramas bun de la Elvetia, si inainte de a junge in Italia prin celebrul tunel transalpin                   Mont Blanc, vom face o scurta incursiune prin Alpii Francezi si un popas in celebra statiune din Franta – Chamonix Mont Blanc. Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc (4.810 m), foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta „Mecca” alpinismului si al sporturilor montane. Daca timpul permite, de aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Vom lua apoi drumul catre tunelul transalpin Mont Blanc, a adevarata bijuterie inginereasca in lungime de 11.6 km inaugurata in anul 1965.  Se intra in tunel in Franta la altitudinea de 1.274m, se traverseaza granita Italiana in tunel, sapat la 2km adancime de varful muntelui si se iese din tunel in Italia la o altitudine de 1.395m intr-un decor montan care-ti taie rasuflearea la propriu. Sosim in zona Aosta si continuam excursia catre Milano. Cazare hotel Grand Barone Di Sassj 4* zona Milano sau similar.

 

Ziua 7 | MILANO | LUGANO & PARCUL TEMATIC ELVETIA IN MINIATURA

Mic dejun. Tur de oras Milano panoramic si pietonal admirand principalele atractii: Castelul Sforseco, Domul, Galeriile Comerciale si Scala din Milano. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Milano sau optional, excursie in Elvetia in Cantonul Ticino. Vom face un prim popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic „Elvetia in miniatura”, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in ultimele zile. Continuam excursia la Lugano – supranumit si „Micul Rio de Janeiro al Europei”. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Seara, intoarcere la Milano. Cazare hotel Grand Barone Di Sassj 4* zona Milano sau similar.

 

Ziua 8 | SPLENDORILE NORDULUI ITALIEI: LAGO DI GARDA – VERONA – VENEZIA

Mic dejun. Astazi vom vizita splendorile nordului Italiei. De la Milano ne indreptam catre zona    Lago di Garda cu un scurt popas in Sirmione si apoi ajungem in Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice, Romeo si Julieta. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Continuam excursia spre Padova, de unde vom lua trenul catre Piazzale Roma din Venetia (biletul de tren dus-intors se achita la fata locului). Odata ajunsi in Venetia se viziteaza impreuna cu insotitorul de grup: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Timp liber la dispozitie in Venetia si apoi intoarcere cu trenul la gara din Padova unde ne asteapta autocarul pentru a ne continua calatoria catre Treviso. Cazare hotel Best Western Park Bolognese 4* sau similar Treviso.

 

Ziua 9 | TREVISO – LJIUBLIANA – BUDAPESTA

Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia. Cei care au vizitat Cehia spun despre capitala Sloveniei, Ljubljana, ca ar fi Praga in miniatura, o comparatie cu care slovenii nu sunt de acord. Praga este cea care a preluat din spiritul Ljubljanei, pentru ca marele arhitect Joze Plecnik, nascut in Capitala slovena, s-a ocupat in tinerete si de castelele cehilor. Ljubljana a fost influentata puternic de latini, si ulterior de germani si de maghiari, care au imbogatit mostenirea culturala slava. Tur de oras Ljiubliana: Podul triplu – ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar.

 

Ziua 10 | BUDAPESTA – BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de

servicii.

 

Date de plecare: 14 Mai, 10 Octombrie

 

Tarife       calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 555 Euro adult loc in camera dubla
 • 540 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
 • 429 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
 • 795 Euro adult loc in camera single

 

*Reducere seniori 65+ (varsta peste 65 de ani): 15 Euro/persoana

*Nu se aplica daca seniorul este cazat ca a 3-a persona in camera, avand deja reducerea aplicata

 

Servicii incluse:

 • Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
 • Cazare 9 nopti la hoteluri de 3* si 4* astfel:
  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta
  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Austria Trend Mitte 3* sau similar Salzburg
  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Allegra 4* sau similar Zurich-Airport
  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Park Inn by Radisson 4* sau similar Lully
  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Grand Barone Di Sassj 4* sau similar Milano
  • 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Best Western Park Bolognese 4* sau similar Treviso

 

 • Tururile de oras prevazute in program la: Budapesta, Viena, Salzburg, Zurich, Berna, Geneva, Milano, Verona, Venezia, Ljiubliana
 • Excursiile si vizitele din program la: Cascada Rinului Schaffhausen, Lucerna, Montreux, Laussane, Chamonix Mont Blanc, Lago di Garda
 • Tururile pietonale cu insotitorul de grup
 • Taxe autostrazi si parcari incluse
 • Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • taxe de oras acolo unde se aplica se achita individual la receptia fiecarui hotel
 • intrarile la obiectivele turistice din program
 • biletul de tren Mestre-Venezia-Mestre
 • excursiile optionale

 

Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

 • Excursie in Cantonul Ticino la Parcul Tematic Elvetia in Miniatura si Lugano

Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la parcul tematic Elvetia in miniatura, taxele de drum, insotitor de grup

 • Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas

Tarif: 30 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer cu autocarul dus-intors

 

Transferuri GRATUITE din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti
 • Ramnicu-Valcea, Pitesti