CIRCUIT 2017 GRECIA – autocar 6 zile – de la 270 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 GRECIA – autocar 6 zile – de la 270 euro – oferta expirata

 GRECIA (ATENA, SALONIC, METEORA, DELFI, CAP SUNION)

    Bulgaria (SOFIA, Manastirea RILA, Veliko Trnovo)   6 zile    

Plecari: 29.04-Paste, 20.06-Rusalii. 8.08, 5.09, 3.10 .

ZIUA 1luni (de Paste–vineri), ora 06.15- prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei (popas 30 min. in Veliko Trnovo,vizita Manastirea Rila) -Kulata (Grecia).Tur by night Salonic pe ruta: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, Biserica Sf. Dumitru, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare.Cazare in Grecia (Katerini).
ZIUA 2 (mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza una din manastirile suspendate, apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile – “Lupta dintre greci si persi”.Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie la CAP SUNION (Templul lui Poseidon).Tur Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. TIMP LIBER IN ATENA. Sugestii: Parcul Central, urcare cu telefericul pe Muntele Likavetus, Muzeul National de Arheologie, cumparaturi.Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional(85 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 100 €-daca se achita in excursie), croaziera pe Marea Egee  cu oprire in insulele Egina, Poros, Hydra, cu pranz  pe vapor (in insule se poate face plaja si baie in mare). Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 € – daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul-ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA-la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans.   Cazare in Atena.
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la DELFI unde se viziteaza cel mai important ORACOL al lumii antice (buricul Pamantului in ideea grecilor). Vizita biserica Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Popas in Statiunea Paralia KateriniCazare in Grecia (Katerini).
ZIUA 6sambata (de Paste – miercuri), mic dejun. Plecare din Grecia prin Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.,aprox. ora 23, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord(Calea Grivitei-gura metrou-Muzeul CFR).
PRET: 255 (include excursia la Cap Sunion) + 15 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru  excursiile la: Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).Supliment single 115 €. La inscriere se achita minim 150 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 €. 

Grup minim 25 turisti.  Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

●   servicii ghid roman;

●   transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;

●  5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt. acestea.

 

  Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.  Inscrierile se fac incepand cu 1.06.’15  si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.  Asigurarea medicala e obligatorie.

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.