CIRCUIT 2017 – ISRAEL – SCHIMBAREA LA FATA 17.08.2017 de la 599 euro -oferta expirata


CIRCUIT 2017 – ISRAEL –  SCHIMBAREA LA FATA 17.08.2017 de la 599 euro -oferta expirata

Program Economic ISRAEL

      Schimbarea la Fata pe Muntele Tabor

 

 

 

ZIUA I 17.08 (joi): Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora  20:55 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 23:30. Deplasare spre hotel. Cazare in Bethlehem.

 

ZIUA II 18.08 (vineri): Raul Iordan – Tiberias Muntele Tabor – Coborarea Sfantului Nor

Mic dejun. Se pleaca spre orasul TIBERIAS – construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Oprire la Raul Sf. Iordan –  in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos, baie si botez simbolic. Muntele Fericirilor – unde Mantuitorul a rostit prima data predica Fericirilor. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru (15 euro/pers). Tabgha – saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini,  Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. La ora 22:30 (aprox), plecare spre Muntele Tabor unde are loc Sf. Liturghie cu ocazia sarbatorii Schimbarea la Fata a Mantuitorului (pe calendarul vechi) si Minunea Coborarii Sf. Nor printre credinciosi. Cina si cazare in Nazareth/Tiberias.

 

ZIUA III 19.08 (sambata):  Nazareth  – Cana Galileii  – Haifa – Gradinile Bahai’s

Mic dejun. Se va incepe programul cu Biserica católica care adaposteste grota in care Sf, Iosif l-a invatat dulgherie pe Mantuitor. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria ortodoxa si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Se continua  spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Optional: Participare la slujba de noapte la Sfantul Mormant. Cina si cazare in Bethlehem.

 

ZIUA IV 20.08 (duminica): Ierusalim  Muntele Maslinilor – Gradina Ghetimani –  Drumul Crucii

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Muntele Sion unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul prorocului David si Zidul Plangerii. Cina si cazare in Bethlehem.

 

 

ZIUA V 21.08 (luni): Ierihon – Hozeva – Marea MoartaBiserica Sf. Gherasim

Mic dejun. Optional: Plecare spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc – unde parintele  va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest  lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala si Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste  Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare in Bethlehem.

 

ZIUA VI 22.08 (marti): Bethlehem – Sf. Sava – Biserica Nasterii – Ierusalim – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si  Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Se continua vizita in Bethlehem cu Biserica Nasterii Domnului si Biserica Sf. Ecaterina. Deplasare spre Ierusalim cu oprire pe M-tele Eleon,unde se viziteaza Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului  Pantocrator – facatoare de minuni. Se continua programul spre Tel-Aviv – Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane. Plecare spre aeroportul din  Tel-Aviv, decolare la 00:30 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 03:15.

 

 

 

DATA DE PLECARE  Loc in camera Dubla Supliment SINGLE     COPIL 2-12 ani

in camera cu 2 adulti

 

17.08.2017 599€ 170  € -50  €

 

  SERVICII INCLUSE: TARIFUL NU INCLUDE:
 

● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

● transfer aeroport – hotel – aeroport

● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse

● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri  de 3* si 4*

● transport cu autocar modern – aer conditionat

● ghid vorbitor de lb. romana

● preot insotitor de grup din partea agentiei

 

● asigurarea medicala

● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

● excursiile optionale din program

● slujba de noapte la Mormantul Sfant