CIRCUIT 2017 LIDO DI JESOLO – autocar – de la 460 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 LIDO DI JESOLO – autocar – de la 460 euro – oferta expirata

ITALIA circuit si SEJUR la Lido di Jesolo

10 zile, din care in 6 zile se poate face plaja si baie in Marea Adriatica.

VENETIA (Murano, Burano)-VERONA-MILANO-SAN MARINO-FLORENTA

VIENA-BUDAPESTA-Lacul Balaton-Pestera Postojna.

  Plecari:  02.06, 16.06, 14.07, 28.07, 25.08

ZIUA 1 VINERI, ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora-6.30 plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad.        Cazare in zona Budapesta – Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la VIENA, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).   Cina si cazare in  Lido di Jesolo.
 

ZILELE 3, 4, 5, 6, 7, 8 Mic dejun, cina si cazare la hotel in LIDO DI JESOLO (40 km de VENETIA).Plaja si baie in MAREA ADRIATICA. Timp liber in statiune.·    In ziua a 4-a deplasare cu autocarul la Punta Sabioni – plimbare cu vaporasul (aprox. 15 є) in laguna (Murano, Burano) si la VENEZIA : Canal Grande, Piazza San Marco, Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor.
·            In ziua a 5-a  excursie (mic dejun la pachet, plecare ora 6.30) de 1 zi la FLORENTA (popas 4 ore) : Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Biserica Santa- Croce (mormintele  lui  Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Ponte Vecchio si apoi in  SAN MARINO (popas 2 ore). Intoarcere la Lido di Jesolo pe ruta  Comaccio.

·            In ziua a 7-a  excursie de 1 zi. In  VERONA se viziteaza : Palazzo Capuleti, balconul Julietei, Amfiteatrul roman, Piata Bra. In MILANO se viziteaza: Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera “SCALA” cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele.

 Excursiile din zilele: 4, 5, 7 si croaziera pe Dunare sunt incluse in pretul excursiei, fara vaporas in Venetia (aprox. 15 є) si biletele de intrare, costa in total 115 є(25+40+35+15) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

Optional – WATER PARK (se afla in Lido di Jesolo).

ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare la POSTOJNA-vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subte-rane se parcurg pietonal si cu trenuletul).Deplasare pe langa Lacul Balaton la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica).   Cazare in Budapesta.
ZIUA 10 DUMINICA,  (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, forma-litatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
Preţ (include excursiile din zilele: 4, 5, 7 si croaziera pe Dunare, in valoare totala de 115 є):

460 pt: 3.06, 17.06.    490 pt: 15.07    505 pt:   26.08.    555 pt:   29.07.

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).   Supliment single 235 €.

La inscriere se achita minim 150 €.    Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.      Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ●  servicii ghid roman ;

•    transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

•    7 cazari cu demipensiune la hotel 3*** in Lido di Jesolo;

•    2 cazari cu mic dejun in hotel 3***.

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Pt. 17.06
Hotel
 VIANELLO 3*** –  situat in centrul statiunii Lido di Jesolo, la 300 m de mare si plaja. Camere cu : 2 paturi, TV, balcon si grup sanitar cu dus. Gratuit : plaja, sezlongul si umbreluta. Aerul conditionat se plateste separat la hotel. Demipensiune (bauturile se platesc).                                                                                                                                          www.hotelvianello.it
Pt. 15.07
Hotel GRIFONE 3*** –  situat in centrul statiunii Lido di Jesolo, la 100 m de mare si plaja. Camere cu : 2 paturi, TV, balcon si grup sanitar cu dus. Gratuit : plaja, sezlongul si umbreluta. Aerul conditionat se plateste separat la hotel. Demipensiune (bauturile se platesc).                                                                                                                                   www.hotelgrifonejesolo.it

  Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.    Asigurarea medicala este obligatorie.

 Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.