CIRCUIT 2017 LONDRA – avion – de la 465 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 LONDRA – avion – de la 465 euro – oferta expirata

Indicativ – LONDRA  6 zile, avion

 Plecari:  22.05, 19.06, 17.07, 7.08, 4.09.

 

 

    LONDRA    6 zile 

Oxford, Casa Shakespeare, Greenwich, Windsor, Stonehenge

 

ZIUA 1 – Duminica, ora 6.30(pt. plecarea din 19.06-ora 06.00) intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni – check in Blue Air pentru destinatia Londra. Decolare la ora 8.25(pt. plecarea din 19.06-ora 07.55). Sosire la Londra 9.50 (9.20). Excursie la Stonehenge si catedrala Salisbury (cea mai inalta din Marea Britanie). Tur Londra pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square,Hyde Park, Catedrala St. Paul, Big Ben, etc. Transfer la hotel.   Cazare inLONDRA.
ZIUA 2 (mic dejun). Se viziteaza (intrare libera) Galeriile Nationale si British Museum. Timp liber.Muzeul figurilor de ceara Madame Tussaud, etc. Cazare in LONDRA.
ZIUA 3 (mic dejun). Dimineata,optional (aprox. 10 £), excursie la GREENWICH cu vaporasul pe Tamisa-se viziteaza:Muzeul Maritim,Observatorul  astronomic, Meridianul Zero.Dupa amiaza timp liber – shopping.   Cazare in LONDRA.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional, excursie (80 €, fara biletele de intrare, daca se achita in Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 100 € – daca se achita in Londra) la Stratford–upon–Avon. Se viziteaza Casa natala si mormantul  W. Shakespare de la Trinity Church. La Oxford, vizita Colegiile (exterior).   Cazare in LONDRA.
ZIUA 5 Timp liber.   Cazare in LONDRA
ZIUA 6-Vineri (mic dejun).Excursie la Castelul Windsor si de aici deplasare la aeroport.Ora 18.00-decolare.Sosire pe Aeroportul Otopeni la ora 23.10

Pret: 465 € (include excursiile, fara biletele de intrare,la Castelul Windsor–20 € si Stonehenge–45 €)

    + 195 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt taxe aeroport/ securitate/check-in,transferaeroport-hotel-aeroport.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x  1,02).

 Supliment single 200 €.

Grup minim 25 turisti.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

La inscriere se achita  minim 250 €.

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE: 

●  servicii ghid roman;

●  5 cazari cu mic dejun bufet suedez in hotel 3*** ;

●  transport avion Bucuresti – Londra – Bucuresti ;

●  autocar pentru tur de oras din ziua 1 ;

●  excursiile la Castelul Windsor si Stonehenge ;

●  1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

 

Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

Hotel IBIS LONDON EARLS COURT 3***- situat central,in zona Earls Court, la acces cu un singur mijloc de transport(metrou sau autobus) spre zona ultracentrala.Camere, pentru 2 persoane, cu : televizor,grup sanitar propriu cu dus.

www.ibis.com/gb/hotel-5623-ibis-london-earls-court/index.shtml

 

OBS. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 1.06.15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                                                   

Asigurarea medicala e obligatorie.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul)prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.

Acte necesare : pasaport sau C.I.