CIRCUIT 2017 LONDRA – PARIS – autocar de la 435 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017  LONDRA  – PARIS – autocar de la 435 euro – oferta expirata

LONDRA-PARIS  9 zile

Valea Loarei-Munchen-Salzburg-Viena-Budapesta

 Plecari : 24.06, 29.07, 19.08.

ZIUA 1 – Sambata, ora 06.2016–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti – Sibiu – Arad. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi).                                         Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Tur VIENA cu autocarul pe traseul: Sediul ONU, Turnul Dunarii, Traversarea Dunarii,Roata mare din Prater si RINGUL VIENEZ (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea), apoi popas 1 ora.Deplasare pe autostrada pe ruta  Viena-Munchen. In MÜNCHEN-vizita: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Deplasare pe autostrada pe ruta Munchen-ParisSe circula cu autocarul in timpul noptii.
ZIUA 3  Tur PARIS cu autocarul pe traseul: Gradinile Luxembourg, Universitatea Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde cu oprire in Cartierul MONTMARTRE (Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Vizita Muzeul Louvre. Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift) – urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului, croaziera pe Sena si (de la ora 21) tur by night Paris(Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Cazare in Paris.
ZIUA 4 (mic dejun). Optional (40 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 50€ – daca se achita in Franta) cu autocarul (grup minim  25 turisti) pe VALEA LOAREI (se viziteaza 3 castele – plata la intrare: Blois, Amboise si Chenanceaux).    Cazare in Paris.
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita: VERSAILLES, Catedrala Notre Damme, Domul Invalizilor, Turnul Eiffel,shopping. Timp liber. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.  Cazare in Paris.
ZIUA 6 (mic dejun). Se traverseaza (Calais – Dover) Canal Manecii cu ferry-boatul. Excursie la GREENWICH –vizita: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Croaziera pe Tamisa. Tur Londra cu autocarul pe traseul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala ST. PAUL, Big Ben.Cazare in Londra.
ZIUA 7 (mic dejun). Se viziteaza (intrare gratuita) British Museum si Galeriile Nationale. Timp liber. Ora 20 – plecare din Londra. Deplasare (Dover – Calais) prin Eurotunnel din Anglia in Franta. Deplasare pe ruta Calais -Munchen-Salzburg.  Se circula cu autocarul in timpul noptii.
ZIUA 8  Popas (2 ore) in Salzburg – vizita Gradinile Mirabell si Casa natala MOZART.                     Cazare inGyor.
ZIUA 9 – Duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).
PRET330+ 105 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (40 €+35 €+30 €) :

a) taxele pentru turisti si autocar de traversare a Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat) = 40 € ;

b) pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena, tur by night si urcare in Turnul Montparnasse) =35 € ;

c) excursia la Greenwich si croaziera pe Tamisa = 30 €.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 145 €.Grup minim 25 turisti.Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

La inscriere se achita minim 150 €.Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL  INCLUDE: · servicii ghid roman ;

·         transport cu autocar 3* cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

·         6 cazari cu mic dejun in hoteluri de  3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee,asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

 

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala e obligatorie.  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul   neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.