CIRCUIT 2017 ROMA – avion – de la 380 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 ROMA – avion – de la 380 euro – oferta expirata

Indicativ – ROMA 7 zile, avion, data plecarii       

Plecari: 7.05, 28.05, 18.06-de Rusalii, 20.08, 3.09, 17.09.

 

ROMA   7  zile

VATICAN – TIVOLI – FLORENTA – NAPOLI – POMPEI – CAPRI

 

 

ZIUA 1 –Sambata, ora 4.20-intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni – check in Alitalia pentru destinatia Roma. Decolare la 6.20. Sosire laRoma la ora 7.30. Excursie la TIVOLI, unde se viziteaza VILA D’ESTE si faimoasele gradini. Transfer la hotelCazare in Roma.

ZIUA 2 Mic dejun. Se viziteaza Piata San Pietro(Basilica), VATICAN (Muzeul, Capela Sixtina, Catedrala) si in 30 min. Castelul Sant Angelo. Ora 17 – vara/ ora 16 – toamna, tur (3 ore) pietonal cu ghid pe traseul: Piata Del Popolo, Piata Spaniei, Fontana di Trevi, Pantheonul, Piata Venezia, Columna lui Traian si Capitoliul.  Cazare in Roma.

ZIUA 3 Mic dejun. Se viziteaza Complexul Colosseum – Palatin – Forumul roman. Timp liber.     Cazare in Roma.
ZIUA 4 Mic dejun. Excursie cu autocarul la Florenta. Se viziteaza (3 ore) cu ghid local: Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Galeria Uffizzi (exterior) si Biserica Santa-Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini). Timp liber (3 ore). Sugestii: shopping pe Ponte Vecchio, vizita: Palatul Pitti, Gradina Boboli , etc.  Cazare in Roma.
ZIUA 5 Mic dejun. Timp liber. Cazare in Roma.
ZIUA 6 Mic dejun. Excursie (include ghizi locali in : Pompei, Capri si Ana Capri) cu autocarul la Napoli (Piata Plebiscitului, gara maritima si in exterior Palatul Regal si Teatrul San Carlo). Vizita Pompei. Croaziera (include transport cu minibus si vaporas) in Capri (vizita Gradinile Augustus, bilet inclus) si Ana Capri (optional,vizita vila Axel Monte).  Cazare in Roma.
ZIUA 7Vineri. Mic dejun. Timp liber. Transfer la aeroport. Decolare la ora 21.30. Sosire la Otopeni ora 00.40.

Pret: 380 (include excursiile la:Florenta, Napoli, Pompei, Capri, Ana Capri si Tivoli)+ 175 (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru taxe aeroport /securitate/check-in, transfer aeroport-hotel-aeroport.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single 195 €.

La inscriere se achita minim 200 €.

La inscriere se achita minim 200 €.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

Grup minim 25 turisti.                                                                           

 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE:      ●  avion Bucuresti- Roma-Bucuresti;  ●  transport autocar 2** cu aer conditionat pentru excursia la Tivoli;

●  servicii ghid roman;      ●  6 cazari cu mic dejun ;

 

Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pt acestea.

Hotel ROUGE et NOIR 4****        www.hotelrougeetnoir.it

Obs.-  persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

         –  in cazul ca primaria din Roma percepe (in 2014 au perceput 4 €/noapte/pers) taxa de oras, aceasta va fi achitata cash de turisti  la hotel.

Inscrierile se fac incepand cu 1.06.2015 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.

 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la

 excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare)  imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.    

Acte necesare: pasaport sau C.I.                                                                  

  Asigurarea medicala e obligatorie.