CIRCUIT SI SEJUR 2017 SICILIA – MALTA – autocar de la 685 euro – oferta expirata


CIRCUIT  SI SEJUR 2017 SICILIA – MALTA – autocar de la 685 euro – oferta expirata

SICILIA (Siracusa, Taormina, Etna, Agrigento, Palermo)

CROATIA (Dubrovnik, Split, Parcul National Plitvice, Zagreb)

GRECIA (Insula   CORFU, Kalambaka)-MALTA

circuit si sejur 13 zile, din care in 6 se poate face plaja si baie in mare.

Plecari : 24.06, 01.07, 29.07, 12.08, 26.08.

ZIUA 1sambata, ora 06.2016–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara  Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR -gura metrou Gara de Nord). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu – Arad   Cazare in zona Baia-Pecs (Ungaria).
ZIUA 2 (mic dejun). Scurt tur cu autocarul in  zona centrala din Zagreb (Catedrala Sf. Stefan, statuia intemeietorului Croatiei, Cetatea, Opera) cu oprire in centru. Se viziteaza (2 ore): Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote,  decor pentru numeroasele filme de aventuri -Winnetou).  Cazare in zona Knin – Sinj.
ZIUA 3 (mic dejun)  In Split se viziteaza din exterior: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana), mausoleul lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur, Statuia episcopului Grigore din Nin. Deplasare laDubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale) unde se viziteaza: Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor, Turnul cu Ceas. Traversarea Marii Adriatice cu ferry-boatul de la Dubrovnik in Italia la Bari.  Cazare pe vapor.
ZIUA 4 (mic dejun). Deplasare pe ruta Taranto–Cosenza. Traversarea stramtorii Messina cu ferry boat-ul.   Cina si cazare Sicilia.
ZILELE  5 -10 mic dejun,cina si cazare in Sicilia. Plaja si baie in mare.

ZIUA 6 – dimineata, excursie in CATANIA  (popas 90 min in centru), apoi plaja si baie.

ZIUA 7 – excursie de ½ zi in TAORMINA – plimbare pe Corso Umberto (vizita amfiteatrul grec), apoi plaja si baie.

ZIUA 8–excursie de 1 zi cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina(optional–urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere), apoi deplasare la SIRACUSA -vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec).

ZIUA 9 – excursie de 1 zi la: AGRIGENTO-vizita Valea Templelor, Montreale (langa Palermo)vizita Catedrala, PALERMO – tur pe ruta : Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini Santa Maria dell’Amiraglio, apoi timp liber in Palermo.

ZIUA 10-luni,optional,croaziera in Insula Malta (135 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € – daca se achita in excursie) si include : taxe portuare, transport

autocar (hotel-vapor-hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.Excursiile din zilele: 6, 7, 8 si 9 sunt incluse in pretul excursiei, fara biletele de intrare,costa (15+25+50+45) in total 135 є si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

ZIUA 11 (mic dejun).Deplasare la Bari si traversarea Marii Adriatice cu ferryboatul spre Corfu sau Igumenita. Cazare pe vapor.
ZIUA 12 In Insula Corfu-vizita Palatul Achilion si timp liber in capitala Kerkyra. La pranz-plecare din Corfu. Deplasare cu autocarul prin Kastrakis,printre manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios.   Cazare in Kalambaka.
ZIUA 13 – joi (mic dejun). Traversarea Bulgariei-Ruse-Giurgiu. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou Gara de Nord).
Pret:  (include excursiile din zilele : 6, 7, 8 si 9 in valoare totala de 135 €)  515  pt. 25.06.

590 € pt. 30.07, 13.08.   540 € pt. 2.07, 27.08.

+ 95  (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru taxele de traversarea marilor cu vaporul

(Dubrovnik– Bari, Bari–Corfu – Igumenita, Messina-Reggio di Calabria-Messina).

Supliment single (inclusiv pe vapor)  350 є.                                       Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers.

La inscriere se achita minim 200 є.        Grup minim 25 turisti.               Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 є.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).       

 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:   ●  servicii ghid roman ;

●   2 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi si 3 cazari la hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;

●   7 cazari cu demipensiune la hotel 3* in Sicilia ;

●   transport cu autocar 2* cu aer conditionat, parcari si taxe stradale.

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Hotel SANT’ ANDREA 3***-situat in Mascali (intre Taornima si Catania), la 200 m de mare si plaja.Camere cu: 2 paturi, TV, aer conditionat, safe si grup sanitar cu dus,.Demipensiune (bauturile se platesc).www.hotelsantandrea-mascali.it

    Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016  si se incheie cand se ocupa ultimele locuri. Asigurarea medicala este obligatorie.  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la

excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.