CIRCUIT 2017 TOATA FRANTA – avion – de la 750 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 TOATA FRANTA  – avion – de la 750 euro – oferta expirata

 

Indicativ – Toata FRANTA 11 zile, avion, 18.08

  Plecare in 18.08.

 

Toata FRANTA (Paris, Valea Loirei, Lyon, Marsilia, Avignon, Mont Saint Michelle, Cannes, Nisa, Monaco, Mont Blanc)      11 zile

 

ZIUA 1 Joi,ora 6-intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in Blue Air pentru destinatia Paris.Decolare ora 07.55. Sosire la Paris 10.05.Se viziteaza Complexul Versailes (palatul si gradinile), apoi Cartierul Montmarte(BasilicaSacre Coeur, Piata Pictorilor).Tur PARIS cu autocarul pe traseul : Catedrala Notre-Dame, Gradinile Luxembourg,Universitatea Sorbona,Pantheonul,Cartierul Latin,Centrul Pompidou,Place Vendome,Opera,Place de la Concorde,Arcul de Triumf,Catedrala “Madelaine”,Turnul Eiffel,Domul Invalizilor,Defence. Transfer la hotel. Cazare in Paris.
ZIUA 2 (mic dejun). Urcare in Turnul Montparnasse. Se viziteaza :Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor si Muzeul Louvre.      Cazare in Paris.
ZIUA 3 (mic dejun). Croaziera cu vaporasul pe Sena. Optional, urcare in Turnul Eiffel. Timp liber – shopping.

 Cazare in Paris.

ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber. Sugestii: Disneyland, plimbare pe Champs Elysse, etc.     Cazare in Paris.
ZIUA 5 (mic dejun) Deplasare cu autocarul la Oceanul Atlantic- fenomenul  de flux / reflux si vizita Complexul muzeal Mont Saint Michelle.          Cazare in zona Le MansTours.
ZIUA 6 (mic dejun). Excursie pe Valea LOIREI la castelele : Chenonceaux, Amboise si Blois.

Cazare in zona Clermont Ferrand.

ZIUA 7 (mic dejun). In Lyon – tur(3 ore) cu autocar si ghid local, apoi vizita pietonala pe traseul: Place Bellecour, Basilica Notre-Dame-de-la-Fourviere (de unde se vede o frumoasa panorama a orasului). Popas pana la ora 18.

Cazare in zona Bellegarde – Annecy.

ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare la Chamonix – urcare (optional) cu telecabina pe Masivul Mont Blanc  sau optionalvizitarea (cu trenuletul) a Marii de Gheata..         Cazare in zona Bellegarde – Annecy.
ZIUA 9 (mic dejun).In Annecy–Venetia Frantei,optional,plimbare cu vaporasul. In Avignon-vizita Palatul Papal.

Cazare in zona Marsilia-En Provence.

ZIUA 10 (mic dejun). In Marsilia – popas in centru. Optional (35 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €- daca se achita in Franta), vizita (include: transport autocar, taxa rezervare, vaporas si bilet) Insula Chateau D`If (a lui Monte Cristo). In Cannes se viziteaza : Palatul Festivalurilor (exterior),faleza siB.dul Croisette.       Cazare in zona Nisa.
ZIUA 11 Duminica (mic dejun). Vizita Principatul Monaco, plimbare pe jos: Muzeul Oceanografic, Catedrala si Palatul Princiar. In Nisa Promenade des Anglais si Centrul istoric (Opera, Hotel Negresco). Timp liber in Nisa.Transfer la aeroport. Decolare din Nisa, ora 20.45. Sosire la Otopeni, ora 24.10.

Pret:  750 € (include: tur Paris, croaziera pe Sena, urcare in Turnul Montparnasse, transportul cu autocarul la Versailles si Montmartre,in total = 70€)

plus 195 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru taxe aeroport/securitate/check – in sitransfer aeroport-hotel-aeroport.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single 300 €.

Grup minim 25 turisti.

Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 €.

La inscriere se achita minim 350 €.                  

 Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE: 

 ●   servicii ghid roman si ghid local in Lyon;

●    10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*  si 2*(camere,pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;

●     bilet avion Bucuresti – Paris / Nisa – Bucuresti ;

●    transport (fara zilele: 2, 3, 4) cu autocar 2* cu aer conditionat ;

●   1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.

Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt acestea.

Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 1.06.15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.                          

Asigurarea medicala e obligatorie.

Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.