CIRCUIT 2017 TRANS – SIBERIANUL DINCOLO DE IMAGINATIE – de la 3884 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2017 TRANS – SIBERIANUL DINCOLO DE IMAGINATIE – de la 3884 euro – oferta expirata

TRANS-SIBERIANUL DINCOLO DE IMAGINATIE!

Durata: 16 zile
Plecări:
29.06.2017 – Disponibil
22.07.2017 – Disponibil
17.08.2017 – Disponibil
Transport: Avion

Ziua 1. MOSCOVA
Prezentare in aeroportul Henri Coanda pentru check-in si imbarcare pe zborul spre Moscova. Sosire in Moscova si transfer la hotel. Pe durata transferului, veti avea ocazia sa descoperiti superba capitala a Rusiei, in toata splendoarea oferita de luminile feerice ce impodobesc strazile, concurand la titlul de „orasul luminilor” cu alte mari metropole ale Europei, precum Paris sau Madrid. Plimbare in Piata Rosie si apoi, scurta excursie in subteran pentru a admira deosebitele si extrem de frumoasele statii ale metroului moscovit. Cina si cazare la hotel.
Ziua 2. MOSCOVA
Mic dejun. Dimineata, vizitarea Kremlinului (cetatea Moscovei) si a impunatoarei catedrale, datand din timpul regimului tarist. Spre seara, veti fi intampinati la bordul trenului privat pentru a porni intr-o magnifica experienta interculturala,  iar pe parcursul serii veti putea interactiona cu ceilalti turisti in vagonul restaurant. Pensiune completa / cazare in tren.
Ziua 3. KAZAN
Mic dejun. Dimineata, sosire in orasul Kazan, capitala Tatarstanului, o republica membra a Federatiei Ruse, fiind al optulea cel mai mare oras al Rusiei din punct de vedere al populatiei. Vizitarea Kremlinului – cetate inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, a carei pozitionare ideala ofera o panorama excelenta asupra raului Volga. Pe parcursul vizitei, veti afla despre relatiile tulburi care au existat de-a lungul istoriei intre Tatari, Cazaci si Rusi. Seara, trenul isi va continua calatoria spre est. Pensiune completa / cazare in tren.
Ziua 4. YEKATERINBURG
Mic dejun. In jurul pranzului, trenul va ajunge in orasul Yekaterinburg, capitala istorica a Uralilor. Orasul a ramas in istorie ca locul unde Tarul rus Nicolae al II-lea si familia sa au fost ucisi in anul 1918. Pe parcursul unui scurt tur de oras, veti putea admira Catedrala Mantuitorului pe Sangele Varsat, ridicata in anul 2003, in memoria acestui tragic incident, dar si centrul orasului, ce a fost restaurat in anul 2009, devenind foarte aragator pentru turistii dornici sa descopere o alta fata a Rusiei. Odata intorsi la bordul trenului, veti continua calatoria, trecand prin vastele stepe ale Siberiei. Pensiune completa / cazare in tren.
Ziua 5. NOVOSIBIRSK 
Mic dejun. Sosire in inima Siberiei, in orasul Novosibirsk, unde va veti bucura de ospitalitatea ruseasca, fiind intampinati in modul traditional, cu paine si sare. Pe parcursul unui scurt tur de oras, veti cunoaste cel mai sovietic dintre orasele Rusiei. Veti putea admira uriasul monument al Trans-Siberianului, dar si maretul rau Ob.  Pensiune completa / cazare in tren.
Ziua 6. TRANS-SIBERIA  
Mic dejun. Trenul va traversa pe parcursul zilei peste marele fluviu Yenisei, denumit si „fluviul meridianului”, al carui curs de apa traverseaza centrul Siberiei de la sud la nord, urmand linia meridianului de 90°. Traseul continua prin Siberia, iar pe parcursul calatoriei, chefii isi vor arata maiestria in arta culinara, servind adevarate ospete demne de Tarii de odinioara. O degustare de vodka, acompaniata de gustari traditionale, va va oferi o ocazie placuta de a combina cu succes ospitalitatea locala cu placerea. Trenul va traversa stepa, trecand pe langa sate, cu casele lor traditionale, construite din lemn, prin paduri de mesteacan, intr-un cadru montan impresionant. Pensiune completa / cazare in tren.
Ziua 7. IRKUTSK 
Mic dejun. Trenul ajunge in Irkutsk, capitala Siberiei de Est pe vremea tarior. Pe parcursul turului de oras, veti admira, printre altele, pitorestile case de lemn siberiene si un memorial ridicat pentru Tarul Alexander al III-lea (fondatorul caii ferate Transsiberiene), ridicat in anul 2003, pe locul vechiului obelisc Trans-Sib. Dupa pranz, excursie la un muzeu in aer liber, care aduce in prim plan viata si munca in Siberia istorica. Pensiune completa / cazare in Irkutsk.
Ziua 8. LACUL BAIKAL
Mic dejun. Astazi veti avea parte de o excursie cu autocarul pana la Listvyanka, un sat siberian pe malul lacului Baikal, cel mai mare rezervor de apa dulce din lume, ce nu ingheata niciodata. Veti traversa apele lacului cu ajutorul unei ambarcatiuni, pana la Portul Baikal, unde va veti urca din nou la bordul trenului privat si timp de cateva ore, trenul va merge de-a lungul lacului Baikal, pe ruta originala a Trans Siberianului. Aflati in inima Siberiei, trenul va face un popas de cateva ore intr-o zona cu privelisti deosebite, astfel incat sa va puteti bucura pe deplin de calmul maiestuos al acestei minuni a naturii. Daca vremea permite, cina va fi servita sub forma unui picnic pe malul Lacului Baikal. Pensiune completa / cazare in tren.
Ziua 9. ULAN UDE SI MONGOLIA
Mic dejun. Calatoria continua de-a lungul interminabilului Lac Baikal si apoi prin splendida vale Selenga si salbatica solitudine a stepelor montane din estul Siberiei. Pe parcursul unei scurte opriri, veti face o vizita in orasul Ulan Ude, capitala Republicii Buryatia (republica membra a Federatiei Ruse), locul de unde veti incepe sa simtiti spiritul si atmosfera asiatica. Acest oras este ca o poarta de trecere intre cele doua continente. Dupa formalitatile vamale de la granita Ruso-Mongola, traseul continua spre Mongolia. Pensiune completa / cazare in tren.
Ziua 10. ULAN BATOR
Mic dejun. Cei care se vor trezi devreme, se vor delecta cu peisajele spectaculoase din Mongolia centrala, un cadru montan ce scoate in evidenta taberele de iurte frumos colorate, locuite de calareti singuratici. Dimineata, sosire in Ulan Bator, capitala Mongoliei. Pe parcursul turului de oras veti putea admira impresionanta manastire budista Gandan, dar si deosebitul templu Choijin Lama, o adevarata bijuterie arhitecturala. Berariile sunt foarte populare in Mongolia, iar dumneavoastra o veti vizita pe cea mai buna. Seara, optional, aveti ocazia unica de a particpa la un spectacol de folclor mongolez, care include cantece interpretate de solisti vocali sau de interpreti care canta la instrumentul traditional mongolez „morin khuur” (o violina cu coada alungita, decorata cu un cap de cal, instrument identificat si inclus de UNESCO pe lista Patrimoniului Intangibil al Omenirii), costume populare, precum si dansuri traditionale (aprox. 14 € /pers. – se achita local). Cazare la hotel in Ulan Bator
Optional, se poate organiza cazare alternativa in iurte, in frumosul cadru montan al Mongoliei, o experienta de neuitat pentru adevaratii iubitori de natura.
Ziua 11. ULAN BATOR SI ALPII MONGOLEZI
Dupa micul dejun, excursie cu autocarul in Parcul National Terelj, la est de Ulan Bator. Aici aveti ocazia sa admirati asezarile neobisnuite ale pastorilor nomazi, cu corturi traditionale, herghelii de cai, yaci salbatici. Urmeaza o demonstratie de calarie si apoi, va puteti bucura de un pranz sub forma de picnic in aceste locuri splendide. Seara, intoarcere la tren si continuarea calatoriei spre China. Pensiune completa / cazare in tren.
Ziua 12. DESERTUL GOBI
Mic dejun. In jurul pranzului, trenul ajunge la granita Mongolo-Chineza, unde va veti imbarca in trenul privat chinezesc, adaptat ecartamentului. Dupa o calatorie de 16 ore, veti ajunge in Beijing – capitala Chinei. Pensiune completa / cazare in tren.
Ziua 13. BEIJING
Mic dejun. Dimineata veti ajunge in agitatia si freamatul Beijingului. Lasati in urma trenul, pentru cazare la hotel in urmatoarele nopti.  Transfer la hotel si zi libera la dispozitie. Demipensiune / cazare la hotel.
Ziua 14. TEMPLUL RAIULUI SI PIATA TIANANMEN
Mic dejun. Tur de oras pe parcursul caruia veti descoperi cela mai frumoase si mai importante obiective turistice, inclusiv Templul Raiului, cu ale sale parcuri, imensa piata Tiananmen, dar si cateva din realizarile arhitecturale contemporane, precum „Cuibul de pasari” – stadionul olimpic si zgarie nori cu forme futuriste. Dupa-amiaza, vizitarea Orasului Interzis, fostul palat imperial, pentru a vizita numeroasele temple si incaperi. Demipensiune / cazare la hotel.
Ziua 15. MARELE ZID CHINEZESC
Mic dejun. Turul continua astazi cu Marele Zid Chinezesc, a opta minune a lumii, ce se intinde pe mai mult de  6000 km, de-a lungul tarii. Pe drum, vizita la o ferma de perle de cultura, dar si la spectaculoasele Morminte ale dinastiei Ming si impresionantul Drum al Spiritelor, locul unde sunt inmormantati 13 imparati ai acestei dinastii. Seara, va veti bucura de o cina de bun-ramas, unde veti gusta renumita Rata Peking. Demipensiune / cazare la hotel.
Ziua 16. LA REVEDERE BEIJING!
Dupa micul dejun, transfer la aeroport pentru zborul spre casa.

 

Plecări Tarife
29 Iun 2017

early booking până la
30 Noi 2016
 • 3884 € 4134Adult cam. dublă:
22 Iul 2017

early booking până la
30 Noi 2016
 • 3884 €4134Adult cam. dublă:
17 Aug 2017

early booking până la
30 Noi 2016
 • 3884 € 4134Adult cam. dublă:

NOTE:
Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Pentru toate plecarile, pe durata traseului se ofera asistenta in limbile engleza si franceza. Pentru plecarile din luna iunie, suplimentar exista asistenta si in limba spaniola, iar pentru plecarile din iulie si august, exista asistenta si in limbile portugheza si italiana. Datorita programului si a logisticii complexe a acestui tur, modifiarile de itinerar sunt, uneori, inevitabile. Numarul minim de participanti pentru organizarea programului este de 120 de persoane. Pentru categoria standard, nu se poate asigura cuseta single pe durata calatoriei.

SERVICII INCLUSE:

 • 8 nopti cazare in trenul Trans-Siberian, in cusete de categoria aleasa, in Rusia;
 • 1 noapte cazare in tren, in cusete de 2 sau 4 persoane in trenul chinezesc (nu exista cabine de tipul Nostalgic, Confort si Bolshoi);
 • 1 noapte cazare la hotel categ. I in Moscova;
 • 1 noapte cazare la hotel categ. I in Irkutsk;
 • 1 noapte cazare la hotel mediu, echivalent 3*, localizat central, in Ulan Bator;
 • 3 nopti cazare la hotel categ. I in Beijing;
 • calatorie pe linia panoramica Trans Siberian, direct pe malul Lacului Baikal, cu opriri pentru poze;
 • manager de program cu vaste cunostinte despre acest traseu;
 • ghizi profesionisti pentru grupuri de max. 26 persoane, pe parcursul turului, precum si ghizi locali in toate orasele vizitate;
 • transferuri sau excursii cu autocarul conform programului;
 • toate vizitele si tururile de oras, conform programului, inclusiv biletele de intrare;
 • mesele conform programului;
 • degustare de vodka cu gustari traditionale rusesti;
 • explicatii pe parcursul turului despre cultura, geografia si istoria tarilor vizitate;
 • servicii medicale de urgenta (pe traseul Moscova – granita China);
 • brosura cu informatii despre tren si compartimentul rezervat;
 • bauturile pe durata programului;

SERVICII NEINCLUSE:

 • biletele de avion pe ruta Bucuresti – Moscova / Beijing – Bucuresti;
 • taxele de viza Rusia si viza China, viza Mongolia;
 • vizite optionale;
 • bacsisurile de pe durata programului;
 • cheltuieli personale;
 • alte servicii decat cele mentionate;
 • asigurare medicala + storno (*valoare storno asigurata – pana la  21.000 lei / calatorie).