CIRCUIT 2018 AFRICA DE SUD de la 2599 euro


CIRCUIT 2018 AFRICA DE SUD de la 2599 euro

Bucuresti – Johannesburg – Soweto – Pretoria – Parcul Kruger – Sun City – Johannesburg – Cape Town – Capul Bunei Sperante – Cape Town – Livingstone – Cascada Victoria – Johannesburg – Bucuresti
Africa de Sud & Aventura in Zambia – Cascada Victoria

Date de plecare: 05.03, 14.10, 01.12.2018
Circuit avion, 15 zile

 

Program

Ziua 1: BUCURESTI – JOHANNESBURG

10:00 – Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare la ora 12:00  pentru zborul  catre Johanesburg cu escala. Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2: JOHANNESBURG

11:05 – Sosire in Johannesburg- numit si „Orasul de Aur” este centrul financiar al continentului African, un oras cu aspect occidental, cu cladiri din sticla si metal si cu o viata extrem de activa.
Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel pentru cazare in Johannesburg.

Ziua 3: JOHANNESBURG – SOWETO

Mic dejun. Turului orasului Johannesburg si a orasului Soweto. Johannesburg a fost construit pe cel mai bogat zacamant de aur din lume, ultimele mine au fost epuizate in anii 70. In prezent, pe locul fostelor mine apar zone comerciale si industriale, desi cateva mine vor fi pastrate, pentru a ilustra istoria orasului. Situat la o altitudine de peste 1500 metri, se mandreste cu titlul de cel mai mare oras al tarii. In timpul turului vom admira: Districtul Central de Afaceri, Curtea Magistratilor si Carlton Centre, Muzeul Africa(daca timpul permite).Dupa amiaza continuam cu  Soweto, oras construit in anii 1950 la sud de Johannesburg pentru muncitorii, recunoscut in present  pentru amestecul sau de culturi si limbi. Vom vizita: Piata Libertatii, Muzeul Hector Pieterson si Biserica Regina Mundi. Se poate admira pe parcursul traseului, casa lui Nelson Mandela. Cazare in Johannesburg.

Ziua 4: JOHANNESBURG – PRETORIA

Mic dejun. Excursie optionala la Pretoria- orasul parcurilor si gradinilor, cu strazi rezidentiale linistite si impozante cladiri publice.
Pretoria mai este numit si Orasul Jacarandei datorita copacilor care vara coloreaza orasul in mov. Pretoria este un oras elegant si linistit, in contrast cu zgomotosul Johannesburg, aflat la doar 30 min departare. Istoria Pretoriei este lunga si fascinanta – mai intai a fost capitala republicii independente boere Transvaal, apoi a devenit sinonimul apartheidului pe plan international. In 1994, odata cu aparitia lui Nelson Mandela, Cladirile Uniunii si-au schimbat statutul din simbol al dominatiai colonistilor albi in simbol al unitatii.
Se poate vizita: Muzeul Mapungubwe al Universitatii din Pretoria, Muzeul de Cultura Istorica si Muzeul Smuts din Irene, langa Pretoria. Cazare in Johannesburg.

Ziua 5: JOHANNESBURG – PARCUL KRUGER

Mic dejun. Dimineata pornim catre Parcul Kruger, situat lanord-estul Republicii Africa de Sud se numara printre cele mai mari rezervatii naturale de pe glob. Parcul are o suprafata de 18.989 km² siadaposteste elefanti, lei, crocodili, rinoceri, hipopotami, zebre, antilope, bivoli, gazele, giraffe. Parcul National Kruger este celebru pentru numarul mare de animale de prada, de animale copitate si de reptile, dintre care multe sunt amenintate cu disparitia. Cazare, pranz si cina la Lodge in Parcul Kruger.

Ziua 6: PARCUL KRUGER – GAME DRIVE

Mic dejun. Imbarcare in in jeep-uri de safari decapotabile ce ne dau posibilitatea sa descoperim parcul cu cea mai mare biodiversitate din lume, vom vedea la cativa metrii distanta: lei, elefanti, leoparzi, rinoceri, bizoni si multe alte specii de animale si pasari. In rezervatia naturala putem observa picturi pe stanca vechi de 1500 de ani. Cazare, pranz si cina la Lodge in Parcul Kruger.

Ziua 7: PARCUL KRUGER – PANORAM ROUTE – JOHANNESBURG

Mic dejun. Avem ocazia sa vedeam una dintre cele mai spectaculoase rute panoramice, pe care o vom strabate azi, un drum de serpentine ce na va conduce la Fereastra lui Dumnezeu. Canionul raului Blyde-una dintre marile minuni ale continentului African, canionul incepe din orasul Graskop si include Bourke’s Luck PotholesCanionul incepe din orasul Graskop si include Bourke’s Luck Potholes (Puturile Norocoase ale lui Burke) – denumite astfel dupa numele cautatorului de aur. Este de o rara frumusete naturala, cu panorame care iti taie respiratia. Cazare in Johannesburg.

Ziua 8: JOHANNESBURG – SUN CITY

Mic dejun. Plecam catre Sun City- situate la aproximativ 150 km nord-vest de Johannesburg, fiind o regiune muntoasa. Vizita optionala la Parcul National Pilanesberg. Cazare in Sun City.

Ziua 9: SUN CITY – JOHANNESBURG- CAPE TOWN

Mic dejun. Transfer cu autocarul la Johannesburg pentru zbor catre Cape Town- Orasul Cape Town din Africa de Sud este unul dintre cele mai frumoase din lume. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare in Cape Town.

Ziua 10: CAPE TOWN

Mic dejun. Tur panoramic de jumatate de zi al cosmopolitului oras Cape Town. Vom putea admira: Primaria, Biblioteca Municipala, Castelul Bunei Sperante, Parlamentul, Muzeul Africii de Sud, Biserica Anglicana. Vom vizita Muzeul Bo-Kaap, fosta casa a unui cunoscut lider turc, mobilata in stilul tipic comunitatii musulmane. De asemenea, daca vremea permite, vom urca cu telecabina rotitoare pe Table Mountain, masivul de granit si calcar ce domina orasul, pentru a admira o panorama spectaculoasa. Turul se va incheia cu vizita Gradinii Botanice Kirstenbosch, pentru a admira unele dintre cele mai frumoase si rare plante din lume. In aceasta zona exista o varietate incredibila de specii de plante.Tur panoramic de oras Cape Town in care vom admira: Primaria, Biblioteca Municipala, Castelul Bunei Sperante, Parlamentul, Muzeul Africii de Sud, Biserica Anglicana. Optional urcare cu telecabina rotitoare pe Table Mountain, masivul de granit si calcar ce domina orasul, pentru a admira o panorama spectaculoasa(daca vremea ne permite).  Cazare in Cape Town.

Ziua 11: CAPE TOWN – CAPUL BUNEI SPERANTE

Mic dejun. Vom vizita azi Peninsula Capul Bunei Sperante trecand prin Haute Bay– ce reprezinta o parte din continentul african, mai precis din Africa de Sud, ce iese in Oceanul Atlantic. Africanii au creat aici o rezervatie naturala, locul unde traiesc foarte multe specii de animale si plante.
Vom vizita coloniile de pinguini de pe plaja Boulders si continuam catre Cape Point, unde se spune ca se intalnesc apele oceanelor Atlantic si Indian.
Continuam drumul prin Muizenberg, spre Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch, gradina de renume mondial dedicata conservarii plantelor indigene ale Africii de Sud. Cazare in Cape Town.

Ziua 12: CAPE TOWN – BUCURESTI SAU OPTIONAL EXCURSIE DE 2 ZILE IN ZAMBIA

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul cu escala catre Bucuresti, decolare la ora 19:30, sosire a doua zi la ora 11:05.
Optional zbor catre Livingstone pentru pachet de 2 nopti in Zambia si 1 noapte in Johannesburg. Sosire si transfer la hotel/lodge pentru cazare in Livingstone.

Ziua 13: LIVINGSTONE – CASCADA VICTORIA

Mic dejun. Astazi vom vizita Cascada, se afla la granita dintre Zambia si Zimbabwe, fiind cea mai intinsa cadere de apa de pe planeta noastra. Vom admira cascada din Zimbabwe in timp ce ghidul local ne va dezvalui atat caracteristicile geologice deosebite cat si legendele locale inspirate de mareata cascada. Fluviu Zambezi, se prabuseste spectaculos cu un zgomot asurzitor in faimoasa Cascada Victoria, vom lua masa de pranz pe vas. Transfer la hotel. Cazare in Livingstone.

Ziua 14: IVINGSTONE – JOHANNESBURG

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Johannesburg. Sosire in Johannesburg si transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 15: JOHANNESBURG BUCURESTI

Transfer la aeroport pentru zborul de retur.

Note

Grup minim: 25 persoane

Orar de zbor informartiv:

Bucuresti- Doha: 12:00 – 17:50 / Doha- Johannesburg: 01:50 – 11:05
Cape Town  – Doha : 19:30 – 05:45 / Doha – Bucuresti: 06:00 – 11:05

Tarife:

Data plecare Hoteluri
05.03.2018 2599 Euro
14.10.2018 2599 Euro
01.12.2018 2599 Euro

Hoteluri

Johannesburg: Park Inn Sandton, 118 Katherine Street, Sandown, Sandton, 2146 Johannesburg, South Africa – sau similar;
Parcul Kruger: Sefapane Lodge and Safaris, Copper Road (Off R71), Phalaborwa, 1390, South Africa- sau similar;
Sun City: Cabanas Sun City Hotel, R556, Sun City, 0316, South Africa- sau similar;
Cape Town: Cape Town Lodge, 101 Buitengracht Street, Cape Town City Centre, Cape Town, South Africa- sau similar;
Livingstone- Green Tree Lodge, 2015 Kombe Drive, P.O. Box 60847, Livingstone, Zambia sau similar;

Supliment single: 359 Euro; Loc in camera tripla: 2599 Euro; Copil 2-12 ani in camera cu parintii: 1999 Euro; Supliment extensie Zambia: 650 Euro

Servicii incluse:

Bilete de avion: Bucuresti – Johannesburg – Bucuresti
Bilete de avion zbor domestic: Johannesburg- Cape Town- Johannesburg
4 nopti cazare in zona Johannesburg la hotel de 3***+
2 nopti cazare in Parcul Kruger in lodge de 3***
1 noapte de cazare in Sun City la hotel de 3***+
3 nopti cazare in zona Cape Town la hotel de 3***
½ zi Game Drive cu Jeepurile in Parcul Kruger
Taxa de intrare in Parcul Kruger
Mesele prevazute in cadrul itinerariului
Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz
Croaziera cu masa de pranz inclusa la Cascada Victoria
Bilete de intrare la obiectivele turistice
Asistenta turística in limba roman
Ghid local in Parcul Kruger

Nu sunt incluse:

Taxele de aeroport zbor international, bagaj de cala, bagaj de mana si taxa de serviciu: 450 euro/persoana
Taxele de aeroport zbor domestic 195 euro/persoana (include bagaj de cala si baga de mana)
*Taxa de viza: 45 Euro/persoana, tariful poate suferii modificari
Excursiile optionale
Asigurarea medicala si storno
Alte servicii neincluse in program.
Extensie Zambia, ce include: 2 nopti de cazare in Livingstone si 1 noapte in Johannesburg cu mic dejun, turuile si excursiile prevazute, ghizi locali si ghid roman