CIRCUIT 2018 -avion- ROMA & FLORENTA de la 550 euro


CIRCUIT 2018 -avion- ROMA & FLORENTA de la 550 euro

Istorie si Romantism
Plecari: 27.06, 11.07, 08.08, 22.08, 05.09.2018
(6 zile/5 nopti)

 

ZIUA 1: BUCURESTI – ROMA
Intalnire la ora 08:30 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 10:30. Sosire la aeroportul Fiumicino din Roma la ora locala 11:40. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice:
Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel Archimede 4*standard local (in opinia agentiei 3* standard international) sau similar din lantul RAELI www.raeli.net.
ZIUA 2: EXCURSIE LA FLORENTA
Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie de o zi la Florenta cu trenul,unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Transportul cu trenul pe Ruta Roma – Florenta este una dintre cele mai convenabile variante, din punct de vedere al
timpului petrecut pe drum; distanta dintre cele doua orase, pe un sens de mers, va fi strabatuta in cca 1h30min, lasandu-va timpul necesar pentru a savura aceasta vizita in cel mai frumos oras al Renasterii. Seara intoarcere la Roma, cazare la acelasi hotel.
ZIUA 3: ROMA – VIZITA OPTIONALA LA VATICAN
Mic dejun la hotel. Zi libera dedicata vizitelor, dupa preferinte. Optional, se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce,capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Pret informativ: 55EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Cazare in Roma.
ZIUA 4: ROMA – EXCURSIE IN INSULA CAPRI (OPTIONAL)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia
dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului. Pret informativ: 125 EURO/persoana, minim 20 participanti. Cazare in Roma.
ZIUA 5: ZI LIBERA IN ROMA SAU EXCURSIE LA TIVOLI
Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli. Pret informativ: 50 EURO/ persoana, minim 20 participanti.
ZIUA 6: ROMA – BUCURESTI
Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 12:30. Sosire la Bucuresti la ora 15:45.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _
PRET/persoana: 550EURO – plecari: 11.07, 08.08
PRET/persoana: 580EURO – plecari: 27.06, 22.08, 05.09
(loc in camera dubla, taxe incluse)
Supliment camera single: 180 EURO / persoana