CIRCUIT 2018 PARIS -avion- de la 325 euro


CIRCUIT 2018 PARIS -avion- de la 325 euro

Primavara in orasul iubirii

Perioada: 06.03 – 11.03.2018

(6 zile/5 nopti)

 

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1 (06.03): BUCURESTI – PARIS

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:50, pentru imbarcare pe cursa companiei AIR FRANCE, cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora locala 17:00. Transfer si cazare la hotel Median Paris Congres 3* sau similar.

Ziua 2 (07.03): PARIS, tur de oras si croaziera pe Sena

Mic dejun. Dupa micul dejun, tur panoramic de oras in cadrul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Continuam turul cu o croaziera pe Sena (o ora). Dupa-amiaza, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru a admira Catedrala Notre Dame, Conciergerie si Sainte Chapelle (intrari optionale), dupa care continuam cu boemele stradute din Cartierul Latin cu admirarea principalelor obiective: Panteonul, Sorbona si Biserica St. Germain des Pres.

Ziua 3 (08.03): CASTELUL FONTAINBLEAU SI PALATUL VERSAILLES (optional)

Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainbleau sau “Casa secolelor” dupa cum il numea Napoleon Bonaparte. Aici a locuit marele strateg si tot aici a semnat prima abdicare, in 1814. Incepand cu secolul al XII-lea, castelul a fost permanent folosit ca resedinta de vanatoare a regilor Frantei. Continuam ziua cu vizitarea Palatului Versailles, resedinta regala de la inaugurarea sa in anul 1682 si pana la revolutia din anul 1789. Construit de catre Ludovic al XIV, numit si “Regele Soare”, palatul a fost socotit inca de la inceput “centrul lumii”. Moda, muzica, dansul, eticheta de aici erau copiate pretutindeni.

Ziua 4 (09.03): CHARTRES si MUZEUL LOUVRE (optional)

Mic dejun. Timp liber in Paris pentru plimbari individuale sau, optional, excursie de jumatate de zi la Chartres, oras situat la 90 km de Paris. Atractia principala a excursiei este vestita catedrala cu acelasi nume ce dateaza din secolul al XIII-lea, unul din cele mai reusite modele de arhitectura gotica din Franta, monument UNESCO. Catedrala detine jumatate din totalitatea vitraliilor medievale din secolele XII-XIII din intreaga Franta. Dupa-amiaza, vizita optionala a muzeului Louvre.

Ziua 5 (10.03): VALEA LOIREI, optional

Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, locul unde s-a scris istoria Frantei si unde vom vizita castelele Amboise si Chenonceau. Toti regii au iubit aceasta zona cu un microclimat placut, unde s-au construit peste 150 de castele. Castelul fortificat Amboise este locul in care Leonardo Da Vinci, la invitatia lui Francois I, se stabileste si creeaza opere importante. Castelul Chenonceau a fost supranumit “castelul femeilor”, faima datorata personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra lui si care l-au pastrat intr-o stare excelenta.

Ziua 6 (11.03): PARIS

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Bucuresti cu plecare la ora 12:30).

PRET/persoana: 325 EURO(loc in camera dubla)

Supliment camera single: 150 EURO

Pret copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti: 295 EURO

SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti – Paris – Bucuresti cu compania AIR FRANCE;

5 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel 3*;

tur panoramic de Paris;

croaziera pe Sena de o ora;

transferuri aeroport – hotel – aeroport;

insotitor roman de grup.

 

NU SUNT INCLUSE:

taxele de aeroport: 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari);

taxa de oras impusa de autoritatile locale din Paris: aprox 9 EURO/persoana/sejur 5 nopti (se achita personal, la receptia hotelului);

asigurarea medicala (optionala)

asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);

intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

06.03.2018 Bucuresti 14:50 – Paris 17:00

11.03.2018 Paris 18:15 – Bucuresti 22:10