CIRCUIT 2018 VIETNAM – CAMBODGIA – THAILANDA de la 2375 euro (taxe incluse)


CIRCUIT 2018 VIETNAM – CAMBODGIA – THAILANDA de la 2375 euro (taxe incluse)

Ho Chi Minh – Danang – Hoi An – Hue – Hanoi – Halong Bay – Siem Reap – Bangkok
Perioada: 16.10 – 30.10.2018
(15 zile/13 nopti)

 

Ziua 1 (16.10): BUCURESTI – DOHA – HO CHI MINH
Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:00 dimineata, pentru imbarcare pe cursa companiei QATAR
AIRWAYS cu destinatia Ho Chi Minh (schimbarea cursei la Doha).
Ziua 2 (17.10): HO CHI MINH
Sosire in Ho Chi Minh la ora 13:55, transfer in centrul orasului pentru un scurt tur panoramic. Vom admira Primaria,Teatrul, Catedrala Notre Dame, cladirea Postei si piata locala Ben Thanh. Dupa tur, transfer si cazare la hotel Ha Hien Signature 3* sau similar. Seara, croaziera cu cina inclusa pe raul Saigon.
Ziua 3 (18.10): HO CHI MINH – piata plutitoare Cai Be (100 km)
Mic dejun. Astazi plecam spre Cai Be, oras situat in inima Deltei Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale si golfulete. Ne imbarcam si plecam in explorarea acestor canale. In drum, vom vizita piata plutitoare de la Cai Be unde se aduna ambarcatiuni pline cu fructe si legume. Dupa pranz (servit intr-un restaurant local), vom reveni in Ho Chi Minh pentru cazare.
Ziua 4 (19.10): HO CHI MINH – DANANG
Mic dejun. Continuam vizita in fostul Saigon, cunoscut timp de secole ca si “Perla Orientului”. Vom vizita Muzeul de
Istorie si fostul Palat al Independentei. Transfer la aeroport pentru zbor Ho Chi Minh – Danang. Decolare la ora 15:00 si sosire in Danang la ora 16:20. Transfer si cazare la hotel Adaline 3* sau similar. Timp liber pentru cumparaturi, Vietnam fiind o destinatie foarte cunoscuta si pentru nivelul scazut al preturilor.
Ziua 5 (20.10): DANANG – HOI AN – DANANG
Mic dejun. In prima parte a zilei, vom vizita Muzeul Cham din Danang unde vom gasi marturii ale existentei misterioasei civilizatii Cham. Vom pleca apoi spre Hoi An (30 km), considerat cel mai cochet oras din Vietnam, o localitate – port foarte bine conservata ce dateaza din secolul XV. Vom servi pranzul la un restaurant local si vom face un tur pietonal cu ghidul local. Orasul este situat intr-un estuar cu plaje lungi, arhitectura fiind un mix de influente japoneze, chineze si vietnameze. Vom descoperi si admira podul japonez, multe case vechi si stradute cochete. Seara, revenim in Danang pentru cazare.
Ziua 6 (21.10): DANANG – HUE (optional)
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Hue, vechea capitala a Vietnamului ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Drumul de la Danang la Hue (100 km) strabate trecatoarea Hai Van, in traducere “marea de nori” – varful muntilor fiind in nori, iar baza langa mare. Peisajele sunt spectaculoase! La sosirea in Hue ne vom indrepta cu barca pe Raul Parfumurilor spre Palatul Imperial si pagoda Thien Mu considerata simbolul orasului. Vom vizita Mausoleul regelui Tu Duc, construit cu 20 de ani inainte ca regele sa moara, complexul final fiind format din peste 50 de monumente. Vom servi un pranz traditional si seara revenim in Danang pentru cazare.
Ziua 7 (22.10): DANANG – HANOI
Mic dejun. Transfer dimineata devreme la aeroport pentru zbor Danang – Hanoi cu plecare la ora 08:10. Sosire in Hanoi la ora 09:30. Transfer in centrul orasului pentru a admira Templul Literaturii – primul colegiu din Vietnam, locas dedicat confucianismului. In continuare vom vizita Muzeul de Etnologie, dupa care ne vom indrepta spre un loc deosebit de pitoresc: Lacul Hoan Kiem. Numele acestuia inseamna “sabia recastigata” si provine dintr-o legenda locala conform careia imparatul Le Loi a recuperat o sabie din lac pe care a folosit-o cand a invadat China. Pranz la un restaurant local.
Dupa tur vom participa la un spectacol inedit cu papusi din lemn pe o scena de apa (Water Puppet Show). Transfer si
cazare la Hotel Flower Garden 4* sau similar.
Ziua 8 (23.10): HANOI – HALONG BAY
Mic dejun. Vom pleca spre golful Halong, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, cu peste 3.000 de insulite
spectaculoase. Drumul prin delta Red River va dura aproximativ 3 ore. Ne imbarcam pe vasul Golden Cruise sau similar.
Vom incepe croaziera navigand printre insulitele pitoresti si vom vizita grota Sung Sot, cea mai mare si impunatoare din golful Halong. Vom servi un pranz traditional (set menu) la bordul vasului. Vom face o oprire la plaja Titop pentru relaxare sau pentru o plimbare cu caiacul (optional). La ora 17:30 vom reveni pe vasul de croaziera unde ne vom delecta cu un spectacol de gatit mancaruri traditionale. La ora 18:00 vasul va ancora in Ho Dong Tien unde va ramane pentru innoptare. Doritorii se pot bucura de o sedinta de masaj (este necesara rezervare prealabila). Cina traditionala (meniu fix) la bordul vasului.
Ziua 9 (24.10): HALONG BAY – HANOI – SIEM REAP
Dimineata devreme (ora 06:30) vom participa la un curs de Taichi – unul din cele mai eficiente tipuri de exercitii fizice si psihice din lume. La ora 07:00 vom servi o gustare in salonul de mic dejun al vasului. In continuare vom explora grota Luon, in barcute de bambus conduse de localnici. In jurul orei 11:00 debarcam si plecam spre aeroportul din Hanoi pentru imbarcare pe cursa spre Siem Reap cu plecare la ora 18:05. Sosire in Siem Reap la 19:50, transfer si cazare la hotel New Riverside 3* sau similar.
Ziua 10 (25.10): SIEM REAP – complexul Angkor
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitei unuia din cele mai frumoase si fascinante locuri de pe pamant: complexul Angkor, simbolul Cambodgiei, principala atractie a tarii, motiv pentru care ocupa un loc de cinste pe steagul national.
Cele mai mari si cunoscute “orase fortificate” sunt Angkor Thom si Angkor Wat. Vom incepe cu Angkor Thom, literal
“marele oras”, un oras fortificat ale carui porti se deschid spre o padure de 203 hectare. Vom admira Templul Bayon cu multitudinea de turnuri cu figuri, Terasa Regelui Lepros si Terasa Elefantilor, de unde regele vorbea curtii si privea evenimentele din piata regala, Templul Prohm – lasat in intregime asa cum a fost descoperit, unul din cele mai pitoresti locuri din intregul ansamblu. Dupa amiaza este dedicata lui Angkor Wat, literal “oras templu”, probabil cea mai mare structura religioasa din lume. Cina va fi la un restaurant local cu participare la un spectacol traditional al Khmerilor.
Ziua 11 (26.10): SIEM REAP – complexul ANGKOR
Mic dejun. Vom pleca catre “bijuteria” complexului Angkor, templul Banteay Srey. Asa numita “Citadela a femeilor”,
acesta este cel mai bine conservat templu din Cambodgia. Vom putea admira unele din cele mai frumoase exemplare ale artei traditinale khmere. Templul Banteay Srey este unic datorita gresiei roz din care este construit, fiind recunoscut pentru minunatele basoreliefuri care il infatiseaza pe zeul hindus Shiva. In drum spre templu, ne vom opri in satele localnicilor si vom avea ocazia sa aflam mai multe informatii despre viata de zi cu zi a acestora. Vom vizita si Muzeul Minelor. Revenim in Siem Reap pentru cazare.
Ziua 12 (27.10): SIEM REAP – BANGKOK
Mic dejun. Astazi plecam cu autocarul spre Bangkok. Drumul dureaza aproximativ 6 ore. Sosire in Bangkok in cursul serii,transfer la hotel Marvel 4* sau similar.
Ziua 13 (28.10): BANGKOK
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vom vizita templele Wat Traimit (Buddha de Aur –
statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Buddha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos incrustate in sidef) si Wat Benjamaborpit (Templul de marmura). Ziua continua cu vizita la Marele Palat, cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi. Seara, optional, cina la restaurantul unui zgarie nori cu platforma rotativa.
Ziua 14 (29.10): BANGKOK – piata plutitoare Damnoen Saduak (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, excursie la piata plutitoare Damnoen Saduak. Excursia va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, situata la aproximativ 100 km de Bangkok. In drum, vom admira campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos si vom opri intr-un sat traditional pentru a vedea cum se face zaharul brun. Intoarcere in Bangkok. Seara, va propunem optional, o cina bufet la un restaurant care se afla pe o nava de croaziera thailandeza, croaziera fiind pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si internationale, iar spectacolul va cuprinde muzica live.
Ziua 15 (30.10): BANGKOK – DOHA – BUCURESTI
Mic dejun la pachet. Dupa eliberarea camerelor, transfer catre aeroport pentru imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Doha). Decolare din Bangkok la ora 08:35 dimineata si sosire la Bucuresti la ora 20:15.

PRET/persoana: 2375EURO(loc in camera dubla, taxe incluse)
Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 2375 EURO
Camera single: 2790 EURO

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Ho Chi Minh si Bangkok – Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS (schimbarea
curselor la Doha);
• transport cu avionul: Ho Chi Minh – Danang, Danang – Hanoi, Hanoi – Siem Reap cu compania Vietnam Airlines;
• transport cu autocar local Siem Reap – Bangkok;
• 13 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Ho Chi Minh, 3 nopti in Danang, 1 noapte in Hanoi, 1 noapte pe
vas de croaziera in Halong Bay, 3 nopti in Siem Reap, 3 nopti in Bangkok;
• 12 mic dejunuri, 4 mese de pranz (zilele 3, 5, 7, 8), 3 cine (zilele 2, 8, 10);
• excursiile, croazierele, vizitele si intrarile mentionate in program;
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);
• taxa procesare acte pentru viza Vietnam;
• taxa viza Thailanda si procesare acte (poate suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• bacsisuri (se practica in tarile vizitate): 35 USD/persoana (se achita insotitorului roman de grup la sosirea in Ho
Chi Minh);
• taxe de viza Vietnam: 25 USD/persoana, se platesc la sosirea pe aeroportul din Ho Chi Minh (tarif informativ);
• taxe de viza Cambodgia: 35 USD/persoana, se platesc la sosirea pe aeroportul din Siem Reap (tarif informativ);
• asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice);
• excursiile optionale si intrarile la alte obiective turistice decat cele mentionate in program.