CIRCUIT AUTOCAR 2017 – Austria – Bavaria -Vacanta de iarna de la 450 euro – oferta expirata


CIRCUIT AUTOCAR 2017 – Austria – Bavaria -Vacanta de iarna de la 450 euro – oferta expirata

AUSTRIA – BAVARIA | VACANTA DE IARNA

Budapesta – Abatia Melk – Salzburg – Lacurile Alpine din Salzkamergut Statiunea imperiala Bad Ischl – Munchen – Viena

Transport Autocar, Demipensiune | 8 zile | 450 Euro

 

04 Februarie Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Campina – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.

 

05 Februarie Budapesta – Abatia Melk – Salzburg

Mic dejun. Excursia continua spre landul Salzburg, cu oprire pentru vizita la Abatia Melk. Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla una dintre cele mai importante biblioteci din lume. Costul biletului de intrare: 11 Euro/persoana (ghid local inclus pentru vizitarea Muzeului Manastirii din fostele Saloane Imperiale, Sala de Marmura si Bilblioteca). Odata intrati pe poarta Salzkamergut-ului vom ajunge spre seara in Eugendorf situat la 10 km de Salzburg.  Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Dachsteinblick 3* Eugendorf-Salzburg sau similar. Detalii pe http://berghof-dachsteinblick.at/en/

 

06 Februarie Salzburg – Orasul natal al lui Mozart

Mic dejun. Excursie de 1 zi la Salzburg. Incepem vizitele de astazi cu turul orasului  natal al lui Mozart.   Vom vizita impreuna cu insotitorul de grup: Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Natala a lui Mozart si Resedinta acestuia. Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie in Salzburg pentru plimbari si cumparaturi. Va recomandam o vizita impreuna cu insotitorul de grup la Gradina Zoologica si Muzeul de Istorie Naturala.  Spre seara, intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Dachsteinblick 3* Eugendorf-Salzburg sau similar.

 

07 Februarie Turul Lacurilor Alpine din Salzkamergut

Mic dejun. Continuam cu vizitarea lacurilor alpine, incepand cu St. Wolfgang, faimoasa statiune balneo-climaterica situata pe malul lacului Wolfgangsee, devenita important centru de pelerinaj datorita Bisericii parohiale Pfarrkirche construita pe acelasi loc pe care Sfantul Wolfgang a construit o sihastrie. In biserica puteti vedea altarul superb construit de Michael Pacher in 1481. Lasam in urma Sankt Wolfgang si ne indreptam catre Hallstat. Vizitam Hallstat, statiunea turistica situata pe malul sudic la lacului Hallstättersee, considerata unul dintre cele mai pitoresti orasele-port la un lac de munte. Casele sunt inghesuite si dispuse in trepte, iar printre ele se rostogolesc de pe versantul muntos apele ce alimentează lacul Hallstattersee. Hallstat provine din cuvantul german hall, care inseamnă galerie (de subteran). Este legat de zacamintele de sare din zona, exploatate inca din vremurile preistorice, pe teritoriul orasului se gaseste cea mai veche salina din lume. Continuam cu vizitarea statiunii imperiale Bad Ischl, unde Imparatul Franz Joseph s-a logodit cu a sa Sisi si unde, la multi ani dupa aceea a vazut-o pentru ultima data. Resedinta de vara a Imparatului era aici, astfel statiunea a devenit una dintre cele centrele cele mai stralucitoare ale vietii mondene europene. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Dachsteinblick 3* Eugendorf-Salzburg sau similar.

 

08 Februarie Excursie optionala la Kitzbuhel – Zell Am See

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de 1 zi in Tirol. Se viziteaza pentru inceput Kitzbuhel – celebra statiune Tiroleza, apoi vom trece de partea cealalta a muntilor prin trecatoarea „PASS THURN (1.274m)” unde vom face un scurt popas pentru a admira minunata panorama si a face fotografii. Ne continuam drumul spre ZELL AM SEE– perla statiunilor din Salzburgerland. Popas in centrul fiecarei statiuni. Tarif: 30 Euro/adult, 20 Euro/copil (minim 25 platitori). Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Dachsteinblick 3* Eugendorf-Salzburg sau similar.

 

09 Februarie Munchen – Capitala Bavariei

Mic dejun. Excursie de o zi la Munchen – capitala Bavariei, situata la doar doua ore distanta de hotel.

Aflat pe malurile Isar si in apropiere de Alpi, München este de cateva secole si una dintre destinatiile preferate ale sefilor de state, personalitatilor si vedetelor din lumea filmului si a muzicii. Aici au venit cel putin o data Napoleon si Maria Callas, Goethe si Rockefeller, Lenin si Ford, Mozart, Caruso, Ibsen, Richard Strauss si multi altii. Max Planck, Werner Heisenberg si Albert Einstein au invatat la scolile de aici, si de aceea Münchenul a fost numit adesea „Perla Europei”. Tur de oras Munchen cu ghid local: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber in centrul orasului pentru cumparaturi in zona pietonala. Nu ratati o vizita la faimoasa berarie Hofbrauhaus – preferata lui Hitler. Spre seara, intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Dachsteinblick 3* Eugendorf-Salzburg sau similar.

 

10 Februarie Viena – Budapesta

Mic dejun. Excursia continua spre Viena – capitala Austriei. Tur de oras Viena. Tur panoramic din autocar: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg – fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, etc. Plecare spre Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vasul de croaziera cu ghid local de limba romana: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus). Cazare hotel Expo Congress 4* sau simuilar Budapesta.

 

11 februarie Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale.

 

Tarife    calculate pentru un grup de 40 platitori

 • 450 Euro adult loc in camera dubla, tripla
 • 330 Euro copil 3-05,99 ani in camera cu doi adulti (este posibila ocupare 2 adulti cu 2 copii)
 • 350 Euro copil 6-11,99 ani in camera cu doi adulti (este posibila ocupare 2 adulti cu 2 copii)
 • 599 Euro adult loc in camera single

 

Servicii incluse:

 • Transport cu autocar propriu pe toata durata programului
 • 7 nopti de cazare cu mic dejun astfel:
  • 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta
  • 5 nopti cazare cu mic dejun hotel Dachsteinblick 3* sau similar Egendorf-Salzburg
  • DEMIPENSIUNE (5 cine) la hotel in Austria
 • Excursie la Abatia Melk (biletul de intrare se achita la fata locului)
 • Tururi de oras la Budapesta si Viena
 • Excursie de 1 zi la Salzburg cu tur de oras si vizite pietonale
 • Excursie la Lacurile Alpine din Salzkamergut: Wofgangsee si Hallstättersee
 • Vizita pietonala in statiunea imperiala Bad Ischl
 • Excursie de 1 zi la Munchen
 • Ghid local de limba romana la Munchen
 • Insotitor de grup

 

Servicii neincluse:

 • asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
 • intrarile la obiectivele turistice
 • bauturile la cine

 

Transferuri GRATUITE din urmatoarele orase:

 • Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
 • Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti
 • Ramnicu-Valcea, Pitesti