CIRCUIT 2017- BENELUX GERMANIA 9 zile – autocar – de la 455 euro – oferta expirata


CIRCUIT  2017- BENELUX GERMANIA 9 zile – autocar – de la 455 euro – oferta expirata

CIRCUIT 2017 

BENELUX(Luxembourg, Bruxelles, Brugge, Waterloo Haga,Amsterdam, Rotterdam, Delft) – GERMANIA (Munchen,

Bonn, Koln, Frankfurt, Nurenberg, Valea Rinului )       9 zile
Plecari : 28.05, 9.07, 30.07, 13.08, 27.08.

ZIUA 1,ora 06.15-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti- Sibiu–Arad.  Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe autostrada. In MÜNCHEN se viziteaza: Domul, Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).Cazare in zona Mannhein-Kaiserslautern.
ZIUA 3 (mic dejun). In LUXEMBOURG – vizita centrul istoric si Catedrala Notre Dame. Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie si Basilica Sacre Cœur, apoi tur pietonal : Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Bruxelles.
ZIUA 4  (mic dejun). Deplasare la Platoul Heysel (vizita Atomium si Minieuropa). Excursie la : Anvers(Antwerpen)-vizita, o ora, (Catedrala, Primaria), Gent-vizita, o ora (Catedrala, Primaria) si Brugge–vizita centru, plimbari cu vaporasul. Ora 21-plecare din Brugge.  Cazare in Bruxelles.
ZIUA 5  (mic dejun). Excursie la Waterloo- vizita monumentul marii batalii. La Rotterdam-popas 90 min. in zona centrala. In Delft-shopping la centrul de portelan. Vizita (exterior) Tribunalul International din Haga. Cazare in Amsterdam.
ZIUA 6  (mic dejun). Tur AMSTERDAM cu autocarul pe traseul: Piata Dam, Palatul Regal, Gara centrala, Piata Waterloo, Canalul Amstel. Apoi shopping (centrul de bijuterii), plimbare ( 1 ora) cu vaporasul pe canale si vizitaMuzeul National. Timp liber.Ora 17.30-deplasare (240 km) spre Germania. Cazare in zona Koln.
ZIUA 7 (mic dejun). In Koln se viziteaza Domul (inclus in top – 100 minuni ale lumii). In Bonn – vizita Casa natala Bethoven.  Deplasare pe Valea Rinului (Bingen – Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stancaLoreley. In Frankfurt (orasul zgarie-norilor)-vizita Casa natala Gothe.   Cazare in Nurenberg.
ZIUA 8 (mic dejun).In Nurenberg – plimbare pietonala in centru la:Schoner Brunnen (fantana frumoasa), bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11-plecare. Traversarea Austriei. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare Szeged–Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formali-tatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR)
Pret: 390 € + 65 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru croaziera pe canale (Amsterdam) + excursiile (fara biletele de intrare) la: Waterloo, Brugee, Anvers(Antwerpen) si Gent.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).   Supliment single 220 €.La inscriere se achita minim 200 €. Copiii sub 12  ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.

Grup minim 25 turisti.   Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Pretul include :

●  servicii ghid roman;

●  8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus);

●  transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari.

Pretul nu include

biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

 

  Obs. – persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single. Inscrierile se fac incepand cu 1.06.’15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.   Obs. – vezi notele 1-15, 17-20. 

 Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor,deceselor, accidentelor, etc.