CIRCUIT AUTOCAR 2017 – FRANTA de la 345 euro – oferta expirata


CIRCUIT AUTOCAR 2017 – FRANTA de la 345 euro – oferta expirata

 

FRANTA (Paris, Reims, Strasbourg, Versailles)

MÜNCHEN Valea Rinului NURNBERG

LUXEMBOURG SALZBURG VIENA BUDAPESTA      8  zile
Plecari: 27.04-de 1 Paste, 15.05, 5.06, 26.06, 17.07, 31.07, 14.08, 28.08, 11.09.

ZIUA 1-Duminica(de Paste si 1 Mai – Miercuri), ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).  Ora 6.30 – deplasare pe traseul Pitesti-Deva-Arad-Ungaria.   Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun).Traversarea Austriei.Sosire in NURNBERG-plimbare pietonala(seara,o ora) in centrul istoric la Schoner Brunnen (fantana frumoasa) si (exterior) bisericile Sf. Sebald si  Frauenkirche.  Cazare in Nurnberg.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie pe Valea Rinului (Bingen-Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. Vizita LUXEMBOURG (centrul vechi, Catedrala Notre Dame).Cazare in Paris.
ZIUA 4 (mic dejun).Vizita VERSAILLES.Tur PARIS cu autocarul pe traseul:Defense (cel mai nou cartier,cu zgarie-nori),Catedrala Notre-Dame,Gradinile Luxembourg,Univ. Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul MONTMARTRE(Basilica Sacre Coeur, Piata Pictorilor). Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift):urcare in Turnul Montparnasse (209 m)panorama asupra orasului,croaziera pe Sena si  tur by night Paris(Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde).  Cazare in Paris.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza : Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel.Timp liber- shopping. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel.  Cazare in Paris.
ZIUA 6 (mic dejun). In Reims se viziteaza Catedrala incoronarii regilor Frantei. In STRASBOURG se viziteaza (in exterior) Parlamentul si Consiliul Europei, apoi pietonal Cartierul Mica Franta si Catedrala.  Cazare in Munchen.
ZIUA 7 (mic dejun). In MÜNCHEN se viziteaza: Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).Ora 11-plecare la Salzburg (popas 1 ora) – se viziteaza Gradinile Mirabell si Casa MOZART. Deplasare la Viena-Turul Ringului Vienez cu autocarul pe ruta:Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea, apoi popas o ora. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.
ZIUA 8 – Duminica (de Paste si 1 Mai – Miercuri), mic dejun. Deplasare Ungaria- Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

PRET: 345 € + 45 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pt. (35 €+10 €) :a) 35 € = pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena,tur by night si urcare in Turnul Montparnasse) ;b) 10 € = Valea Rinului.

Se achita in EU RO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).Supliment single 160 €.

La inscriere se achita minim 200 €. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 €.

Grup minim 25 turisti. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

  

PRETUL INCLUDE:

●  servicii ghid roman ;

● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

·     7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu  cu dus) .

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

 

Obs. -persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.  Inscrierile se fac incepand cu  1.06.’15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.  Asigurarea medicala e obligatorie.Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.