CIRCUIT 2016 CHINA de la Beijing la Shanghai – de la 1060 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 CHINA de la Beijing la Shanghai – de la 1060 euro – oferta expirata

 

CHINA – Primavara 2016

– de la Beijing la Shanghai –

BEIJING – SUZHOU – WUZHEN – HANGZHOU – SHANGHAI

 

Plecare: 16 martie 2016

 

Ziua 1: BUCURESTI – BEIJING

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala AIR FRANCE-KLM cu destinatia Beijing (cursa cu escala).

 

Ziua 2: BEIJING – Templul Cerului

Sosire la Beijing si transfer la hotel 3*. Vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Cazare la hotel 3* si cina la un restaurant local. Timp liber.

 

Ziua 3: BEIJING – Marele Zid Chinezesc & Drumul Sacru

Dupa micul dejun, incepem o  excursie de o zi, care va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Vom incheia excursia cu cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300. Cazare in Beijing, hotel 3*.

 

Ziua 4: BEIJING – Orasul Interzis & Piata Tian’anmen

Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), a Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national – si a Palatului de Vara; acesta din urma, incarcat de o istorie de 800 de ani, adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Excursia de azi se va incheia cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale. Cina la restaurant, cazare in Beijing.

 

Ziua 5: BEIJING – SUZHOU

Mic dejun la pachet. Plecare matinala cu noul tren expres de mare viteza – distanta de 1040 km intre Beijing si Suzhou va fi parcursa in cca 5 ore! Sosire la Suzhou (ora 13:00), oras situat in delta raului Yangtze, leagan al culturii WU. Dupa dejun, vizitarea uneia dintre cele mai reprezentative gradini (Humble Adimistrator’s Garden – Zhuozhengyuan), si a Gradinii “Master of the Net“, plimbare cu barca pe unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii. Cina la restaurant local. Cazare in Suzhou, la hotel 3*.

 

Ziua 6: SUZHOU – WUZHEN – HANGZHOU

Dupa micul dejun, plecare cu autocarul spre Wuzhen. Sosire si tur panoramic de oras in Wuzhen. Vom admira casele construite de-a lungul canalelor care traverseaza orasul si pravaliile vechi, ramase neschimbate de sute de ani. Dupa servirea pranzului, plecare spre Hangzhou. Cina la restaurant local si cazare in Hangzhou, hotel 3*.

 

Ziua 7: HANGZHOU – SHANGHAI

Mic dejun, scurta plimbare cu barca pe West Lake (Lacul de Vest), urmata de  vizitarea unei plantatii de ceai si participare la ceremonia servirii ceaiului. Dupa pranz vom vizita templul Lingyin, fara indoiala una dintre atractiile de exceptie ale provinciei si unul din cele mai renumite temple buddhiste din China, declarat monument national ocrotit in anul 1961. Vizita continua cu Pagoda Celor 6 Armonii. Plecare cu autocarul spre Shanghai. Cina si cazare in Shanghai.

 

Ziua 8: SHANGHAI – tur de oras

Dupa micul dejun, tur de oras in Shanghai, oras cosmopolit care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vizita va cuprinde: Gradinile Yuyuan, apoi pranz, dupa care continuam cu orasul vechi, strada Nanjing (principala artera comerciala) si Promenada Bund – veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cina si cazare in Shanghai, hotel 3*.

 

Ziua 9: SHANGHAI – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Shanghai si plecare spre Bucuresti cu compania AIR FRANCE KLM (cursa cu escala). Sosirea la Bucuresti este prevazuta in cursul noptii.

 

PRET / persoana (loc in camera dubla): 1060 euro

Supliment camera single: 210 EURO; Reducere a treia persoana in dubla: 25 EURO

Tariful include:

 • transport cu avionul compania Air France KLM Bucuresti – Beijing si Shanghai – Bucuresti (sau Turkish Airlines), curse cu escala
 • transport cu trenul expres Beijing-Suzhou
 • 7 nopti cazare la hoteluri de 3*: 3 nopti Beijing, 1 noapte Suzhou, 1 noapte Hangzhou, 2 nopti Shanghai
 • pensiune completa (preparatele au specific chinezesc)
 • transport cu autocar local pe circuit
 • vizite si intrari la obiectivele turistice
 • ghid local pentru vizite
 • insotitor roman de grup

 Tariful nu include:

 • taxele de aeroport = 395 EURO – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata inainte de plecare cu cca 2 saptamani, la emiterea biletelor si dupa obtinerea vizei
 • taxa de viza si procesare acte = 70 EURO
 • bacsis pentru soferi si ghizi locali = 30 USD, se vor achita insotitorului de grup, la sosirea in China
 • asigurarea medicala de calatorie (obligatorie): ~ 36 lei/persoana (pentru persoane pana la 65 de ani);
 • asigurarea storno (optionala): se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 64 lei/persoana, pentru persoane pana la 65 ani);

 

25 persoane. Pentru grup 21-24 persoane se percepe un supliment de 60 euro/persoana. Pentru grup 16-20 persoane se percepe un supliment de 85 euro/persoana.

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / o fotografie tip pasaport / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului / formular completat.

 

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

 • 15 EURO / adult / dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasul PLOIESTI
 • 20 EURO / adult / dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
 • 25 EURO / adult / dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasul TARGOVISTE
 • 30 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA
 • 35 EURO / adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
 • 40 EURO / adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
 • 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
 • 50 EURO / adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
 • 55 EURO / adult / dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
 • 65 EURO / adult / dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
 • 70 EURO / adult / dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasul SIBIU
 • 80 EURO / adult / dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
 • 95 EURO / adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani / dus-intors din orasul TG MURES

 

 

conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective / in cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile aferente momentului la care s-a aplicat pentru viza / agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul chinez de resort / copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta va prezenta la trecerea frontierei cazier judiciar / taxele de aeroport si taxa de viza pot fi modificate de agentie in situatia impunerii acestui lucru de catre compania aeriana, respectiv Ambasada Chinei / distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare / oferta a fost  calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna iulie 2015; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful. Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure. Agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana cu anuntarea prealabila a turistilor (cu minim 15 zile inainte de data plecarii) / asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.