CIRCUIT ISRAEL 2016 – 6 zile – de la 549 euro – oferta expirata


CIRCUIT ISRAEL 2016 – 6 zile – de la 549 euro – oferta expirata

 

OFERTA SPECIALA in TARA SFANTA,

ISRAEL – Pe urmele Mantuitorului

TEL AVIV – HAIFA – NAZARET – TIBERIAS – JERIHON – BETHLEEM – IERUSALIM – EIN KAREM – LIDA

PERIOADA: 15-20.03.2016

TRANSPORT: AVION (COMPANIA EL AL) & AUTOCAR

 

ZIUA 1: BUCURESTI – TEL AVIV – HAIFA – TIBERIAS

Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, ora 08:00 cu insotitorul roman de grup. Imbarcare cursa EL AL Bucuresti (11:00) – Tel Aviv (13:35). Sosire pe Aeroportul Ben Gurion. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom vizita Biserica Stela Maris, cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul si vom admira “Gradinile suspendate” ale cultului Bahai. Parasim Haifa si ne indreptam spre Tiberias. Cina si cazare in Tiberias la hotel BALI categoria “Turist”/similar.

ZIUA 2: CAANA GALILEII – NAZARET – TIBERIAS

Mic dejun. Deplasare la Caana Galileii – vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune a Domnului – transformarea apei in vin. Nazaret, vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire,  ridicata pe locul casei Sf. Ioachim si Ana si a Bisericii Grec – Ortodoxe Sf. Gavril, ridicata pe locul izvorului Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1977. Muntele Tabor (transfer maxi-taxi: 5 euro/ persoana, se achita la Agentie). Vizitarea Bisericii Ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Capernaum – supranumit “Orasul Domnului”, Tabgha unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor, Muntele Fericirilor – locul unde Mantuitorul a rostit Fericirile. In functie de timp, vizita la CAPRIS – Fabrica de aur si diamante. Cina si cazare in Tiberias.

ZIUA 3: MAREA MOARTA – JERIHON – BETHLEEM

Mic dejun. Plecarea spre inaltimile Golanului, Cetatea lui Nimrod, coboram la Marea Galileii (lacul Ghenizaret) Deplasare la Yardenit – locul amenajat al botezului si coborare pe valea Raului Iordan pina la Qumran la Marea Moarta. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice & restaurant/autoservire. Intrare în orasul Ierihon (Cisiordania), cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica si Caminul Romanesc. Privire spre Muntele Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol. Cina si cazare la Hotel Shepherd 4* ( similar) in Bethleem.

ZIUA 4: BETHLEEM – IERUSALIM-BETHLEEM

Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii, ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul, apoi a Bisericii Catolice Sf. Ecaterina si Grota pruncilor ucisi.Continuarea drumului in desert pentru vizitarea Manastirii Sf. Teodosie (sec.V), in continuare, pe un drum spectaculos, cu microbuze arabe, spre una dintre cele mai vechi si frumoase manastiri crestin-ortodoxe din Tara Sfanta, Sfantul Sava cel Sfintit (sec.IV) (pret: 5 euro/persoana, se achita la fata locului). Deplasare Ierusalim. Urcam pe Muntele Sion la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul „Cina cea de Taina”, Mormantul marelui rege David si Zidul Plangerii.  Cina si cazare hotel in Bethleem.

ZIUA 5: BETHLEEM IERUSALIM – BETHLEEM

Mic dejun. Deplasare autocar  IERUSALIM Via Dolorosa “Drumul Crucii”. Muntele Maslinilor – se vor vizita: Biserica Pater Noster (Tatal Nostru), Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Ghetsimani. Intrare prin Poarta Sf. Stefan, parcurgerea pe jos a Drumului Crucii (Via Dolorosa) pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte din Biserica Sf. Mormant. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

 

ZIUA 6: BETHLEEM – EIN KAREM – LIDA – TEL AVIV

Mic dejun.Deplasare la Ein Karem patria Sf. Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sf. Ioan ridicata pe locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul si Fantana Fecioarei Maria. Continuam drumul nostru spre Lida, unde vom vizita Biserica Sf. Gheorghe Biruitorul (unde se afla si Moastele Sfantului, ca si lantul cu care a fost legat). In continuare ne deplasam spre Tel Aviv – Jaffa. Vizita in cetatea Jaffa, printre micile stradute cu nume din zodiac si pe colina centrala, cu o splendida panorama a orasului Tel Aviv, cel mai cosmopolit oras din Israel. Deplasare spre Aeroportul Ben Gurion pentru imbarcare cursa EL AL Tel Aviv (19:40) – Bucuresti (22:50).

 

 

PRET/PERSOANA: 549 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 160 EURO

 

SERVICII INCLUSE:                               

 • Transport avion Compania EL AL, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
 • Asistenta (Tel Aviv) in aeroport la sosire si plecare;
 • 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hoteluri categoria ”turist” echivalent 3*/4*, conform programului: 2 nopti Tiberias, 3 nopti Bethleem (camere cu aer conditionat, telefon, TV cablu);
 • Transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
 • intrari la obiectivele precizate in program;
 • ghizii locali – vorbitori de limba romana la principalele obiective din Ierusalim si Bethleem;
 • Insotitor roman de grup/Tour Leader.

 

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:

 • Taxele de aeroport (obligatorii): 160 EURO / persoana (pot suferi modificari) – se achita la agentie,
 • Transfer microbuze-arabe in desertul Iudeii, pentru vizitarea manastirilor Sfantul Teodosie si Sfantul Sava cel Sfintit: 5 EURO/persoana – se achita la fata locului,
 • Transfer maxi-taxi Muntele Tabor: 5 EURO/ persoana – se achita la agentie,
 • “Tips” (bacsisurile) – se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 25 euro/persoana (pentru ghizii locali, sofer, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale sau tour leaderului;
 • Asigurarea medicala si asigurare storno.

 

GRUP MINIM: 30 persoane.

Supliment grup 25-29 persoane: 30 EURO / persoana. Supliment grup 20-24 persoane: 50 EURO / persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

ACTE NECESARE:

Pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii; in vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox a acestuia.

ATENTIE: Nu se mai accepta pasapoarte temporare de un an!

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE), COMPANIA EL AL:

BUCURESTI (OTOPENI) 11:00 – TEL AVIV 13:55

TEL AVIV 19:40 – BUCURESTI (OTOPENI) 22:50

 

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

 • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
 • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile – 30 zile inaintea plecarii;
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 15 zile inaintea plecarii;
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile – 7 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE: 2 saptamani inainte de data plecarii.

 

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

15 EURO/ adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

25 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

30 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

45 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS

65 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

70 EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

 

OBSERVATII

 • In toate hotelurile de 3/ 4 * camerele au aer conditionat, baie, telefon, TV. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor / sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat / adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 • Autoritatile israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.
 • Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale (se va schimba ordinea vizitarii unor obiective sau inlocui partial unele vizite).
 • Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.
 • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.
 • Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.