CIRCUIT ISRAEL 4 zile 455 euro taxe incluse


CIRCUIT ISRAEL 4 zile 455 euro taxe incluse

 

 

 

Circuit 4 zile – Israel – Tara Sfanta

 

    

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 11:05 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:45. Se pleaca spre Bethlehem, unde se viziteaza  Biserica Nasterii Domnului, Pestera Fericitului Ieronim, Biserica Sf. Ecaterina si Grota Laptelui. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA II: Ierusalim – Muntele Maslinilor – Drumul Crucii  – Muntele Sion

Mic dejun. Se merge pe M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Se continua cu Muntele Maslinilor, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Adormirii Maicii Domnului, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi.

Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA III:  Samaria – Sebastia – Ierihon – Raul Iordan – Marea Moarta

Mic dejun. Optional: Plecare spre Samaria – Nablus, localitate situata la poalele Muntelui Garizim, munte sfant al samaritenilor. Se viziteaza Biserica cu Fantana lui Iacov – locul intalnirii Mantuitorului cu femeia Samariteanca si racla cu sfintele moaste ale Sf. Nou Mc. Filumen (30 euro/pers).  Deplasare catre Sebastia, unde se afla inchisoarea in care a stat Sf. Ioan Botezatorul si unde i-a fost taiat capul, apoi dus pe tipsie lui Irod cel Mare. Ierihon – este considerat cel mai vechi oras din lume, iar aici se viziteaza Asezamantul Romanesc si Biserica Dudul lui Zaheu. Botezul simbolic la Raul Sf. Iordan –  in care a fost botezat Domnul Isus Hristos. Oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Cina si cazare Tiberias.

 

ZIUA  IV:  Tiberias – Nazaret – Haifa – Tel Aviv

Mic dejun. Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Continuare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita in Nazareth la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Plecare spre aeroportul din  Tel-Aviv, decolare la 17:40 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 20:35.

 

 

    DATE DE PLECARE LOC IN DBL Supliment SINGLE      COPIL 2-12 ani

 (in camera cu 2 adulti)

 

  05.11;  27.12.2015 455  € 90  € -30  €

 

 

          SERVICII INCLUSE:     TARIFUL NU INCLUDE:
● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

● taxele de aeroport

● transfer aeroport – hotel – aeroport

● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse

● 3 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri  de 3* si 4*

● transport cu autocar modern – aer conditionat

● bacsis (ghizi locali si soferi)

●  taxele de intrare la obiectivele turistice din program

● ghid local vorbitor de lb. romana

● insotitor de grup din partea agentiei

 

● asigurarea medicala

● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

● excursiile optionale din program

 

 

Nota:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele – si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
 • Tariful este stabilit pentru un numar minim de 35 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:

– grup 21 -29 persoane tariful se majoreaza cu 30 Euro/pers.

– grup 30 -34 persoane tariful se majoreaza cu 20 Euro/pers.

 

De retinut:

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism, nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
 • Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.