CIRCUIT LONDRA 2016 de la 585 euro/persoana – oferta expirata


CIRCUIT LONDRA 2016 de la 585 euro/persoana – oferta expirata

LONDRA – cel mai vizitat oras al Europei!

 

Plecari: 20.06, 24.07, 12,08, 19.08, 07.09.2016

 

 

Ziua 1:

 

Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu conducatorul de grup la ora 10:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Londra. Sosire la Londra la ora locala 14:05, transfer in oras urmat de tur de oras cu ghid local. Vom cunoaste Londra cu cele mai reprezentative obiective turistice ale sale: Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului – London Eye, Catedrala Westminster Abbey, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace (turul de oras este panoramic). Cazare la Hotel Holiday Inn London West 4* (sau similar).
Ziua 2:

 

Mic dejun. Dimineata vom participa impreuna cu insotitorul de grup la ceremonia schimbarii garzii la Palatul Buckingham, iar dupa amiaza doritorii vor vizita British Museum (intrarea este gratuita), de asemenea cu insotitorul de grup (nu sunt permise explicatii in interior, decat pentru ghizii locali autorizati). Seara va propunem o plimbare pe cele mai cunoscute artere comerciale ale Londrei, Oxford Street si Regent Street, apoi o plimbare cu insotitorul de grup in Leicester Square si Covent Garden sau in alte zone de interes ale orasului.
Ziua 3:

 

Mic dejun. Zi libera. Optional va propunem o excursie de o zi la Ofxord si la Castelul Windsor cu ghid local si autocar (pret informativ: 85 lire /persoana, minim 25 platitori). Cazare.
Ziua 4:

 

Mic dejun. Zi libera. Optional excursie la Bath si Stonehenge cu ghid local si autocar (pret informativ: 85 lire/persoana, minim 25 platitori). Cazare.
Ziua 5:

 

 

 

Ziua 6:

 

Mic dejun. Zi libera pentru cumparaturi sau vizite: Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds (taxa de vizitare: informativ 30 lire), National Gallery (intrarea este gratuita), Victoria&Albert Museum (intrarea este gratuita, expozitiile temporare sunt contra cost). Dupa amiaza, optional, plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Cazare.

Mic dejun urmat de transfer la aeroport pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Otopeni in cursul serii (la ora 20:05).

PRET/persoana (loc in camera dubla): 585 euro

Supliment camera single: 240  EURO

 

SERVICII INCLUSE IN PRET:

 • transport avion Bucuresti – Londra si retur cu compania TAROM
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • cazare 5 nopti in Londra la Hotel Holiday Inn London West 4* (similar)
 • mic dejun bufet
 • tur panoramic de oras de o jumatate de zi cu ghid local
 • insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de aeroport – 145 EURO / persoana
 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
 • tips pentru soferi si ghidul local
 • asigurarea medicala si asigurarea storno

GRUP MINIM: 30 persoane.

Pentru grup 25-29 persoane se percepe un supliment de 25 euro/persoana.

A treia persoana adulta (pat suplimentar in dubla): reducere 10 EURO – patul suplimentar se confirma la cerere, in functie de disponibilitati. Avand in vedere standardul londonez de marime a camerelor, recomandam pentru cazarea a trei persoane adulte formula camera dubla + camera single. Copil 2-10 ani (in dubla cu doi adulti): reducere 80 euro, se confirma la cerere, in functie de disponibilitati – fara pat suplimentar.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Bucuresti Otopeni 12:30 – Londra Heathrow 14:05

Londra Heathrow 14:50 – Bucuresti Otopeni 20:05

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:

4 saptamani inaintea inceperii excursiei

DESCRIEREA HOTELULUI:

Situat la cca 5 km de Stadionul Wembley, hotelul Holiday Inn London West ofera camere cu aer conditionat si WiFi gratuit. Beneficiind de o locatie convenabila, in Zona 2 a orasului (dintr-un total de 6), intre Aeroportul Heathrow si centrul orasului Londra, hotelul are un restaurant, parcare si o mica sala de fitness. Camerele Hotelului Holiday Inn London West sunt spatioase si au baie privata moderna, cu articole de toaleta gratuite. De asemenea, camerele sunt dotate cu birou, TV prin satelit si facilitati de ceai si cafea. Zonele comerciale, de afaceri si de divertisment din Londra sunt situate la o distanta de doar 15 minute de mers cu metroul din statia North Acton. Statia de metrou se afla in apropierea hotelului, existand o linie directa pana in centru (8 statii pana la Marble Arch).

Pagina de internet a hotelului:

http://www.hilondonwest.co.uk/

 

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

 • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
 • 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile – 30 zile inaintea plecarii;
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 15 zile inaintea plecarii;
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile – 7 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii