CIRCUIT PARIS 2016 de la 525 euro – oferta expirata


CIRCUIT PARIS 2016 de la 525 euro – oferta expirata

CIRCUIT PARIS  2016 

 Plecari: 20 iunie, 10 iulie, 07 august, 22 august, 05 septembrie 2016

 

Ziua 1

 

BUCURESTI – PARIS

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si plecare spre Paris cu compania Air France. Sosire la Paris, transfer si cazare la hotel France Villejuif 3* sau similar. Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe renumitul bulevard Champs Elysees.

Ziua 2

 

PARIS – tur de oras si croaziera pe Sena

Mic dejun. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local. Timp de 3 ore vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa-amiaza, timp liber pentru a va bucura de frumoasele gradini Luxembourg. Seara, croaziera pe Sena.

Ziua 3

 

VALEA LOIREI (optional)

Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, in timpul careia vor fi vizitate castelele Chenonceaux si Amboise. Seara, cazare la hotel in Paris.

Ziua 4

 

PARIS

Mic dejun. Vizita optionala a muzeului Louvre. Dupa-amiaza, plimbare cu insotitorul de grup pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Sainte Chapelle (intrari optionale).  Seara, va propunem admirarea boemelor stradute din Cartierul Latin, prilej de vizitare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain des Pres.

Ziua 5

 

FONTAINBLEAU SI VERSAILLES (optional)

Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainebleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei) si Palatul Versailles. Cazare.

Ziua 6

 

PARIS

Dupa micul dejun, vizita in cartierul Montmartre pentru admirarea frumoasei biserici Sacre Coeur si a Pietei Tertre. Cu aceasta ocazie, puteti obtine o frumoasa amintire din Paris: un portret pictat de renumitii artisti parizieni. Dupa o scurta pauza de cafea la una dintre cochetele cafenele, puteti urca in Turnul Eiffel pentru a admira Parisul de la inaltime. Ziua continua cu vizita la Muzeul Parfumului Fragonard unde vom afla informatii interesante de la un specialist despre fabricarea parfumurilor de-a lungul timpului.

Ziua 7

 

PARIS

Astazi va propunem vizita la Domul Invalizilor, locul unde se afla mormantul marelui Napoleon. Tot aici, pasionatii pot vizita un interesant si cuprinzator muzeu al armelor. Ziua poate continua cu vizita altor muzee celebre din Paris sau cu plimbari prin frumoasele parcuri. Optional, excursie de o jumatate de zi la Chartres, oras situat la 80 km de Paris. Atractia principala a excursiei este vestita catedrala cu acelasi nume, unul dintre cele mai reusite modele de arhitectura gotica din Franta, monument UNESCO.

Ziua 8

 

PARIS – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport  pentru imbarcare cursa Air France cu destinatia Bucuresti.

PRET/persoana: 525 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single295 EURO

A treia persoana in camera dubla (copil/adult):  490 EURO

 

SERVICII INCLUSE: 

  • transport avion Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE;
  • 7 nopti cazare cu mic dejun in Paris la hotel France Villejuif 3* sau similar;
  • tur panoramic de Paris cu ghid local;
  • croaziera pe Sena de o ora;
  • vizita ghidata la Muzeul Parfumurilor Fragonard;
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
  • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

  • taxele de aeroport: 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari) · asigurarea medicala · asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice) · intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR:

Bucuresti 11:55 – Paris 14:05 / / Paris 19:10 – Bucuresti 23:00 – pentru plecare 20.06

Bucuresti 07:10 – Paris 09:20 / / Paris 15:30 – Bucuresti 19:20 – pentru plecare 10.07

Bucuresti 07:10 – Paris 09:20 / / Paris 19:10 – Bucuresti 23:00 – pentru plecare 07.08

Bucuresti 11:55 – Paris 14:05 / / Paris 19:10 – Bucuresti 23:00 – pentru plecari 22.08 si 05.09

Nota: Grupurile care vor ajunge in Paris la 09:20 vor avea turul de oras in ziua 1.

 

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/ persoana.  Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.