CIRCUIT SI SEJUR CRETA 2017 – autocar – de la 390 euro – oferta expirata


CIRCUIT SI SEJUR CRETA 2017 – autocar – de la 390 euro – oferta expirata

Insula CRETA  circuit + sejur    12 zile     

din care in 8 zile (3 – 10) se poate face plaja si baie in mare

HERSONISSOS – cea mai frumoasa statiune din Creta

Croaziera pe Marea Mediterana  – Insula SANTORINI 

HERAKLION AGIOS NIKOLAOS HANIA RETHIMNO
Plecare in 4.09.

ZIUA 1 duminica, ora 20.00 prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Deplasare pe traseul Giurgiu-Ruse-traversarea Bulgariei
ZIUA 2  Traversarea Bulgariei si Greciei. Sosire in Atena – Pireu. Ora 19, imbarcare pe vas.  Cazare pe vapor.
ZIUA 3  Sosire dimineata in Heraklion. Popas in Agios Nikolaus. Excursie (B) la rezervatia de palmieri de la Vai (cea mai mare din Europa)– PLAJA si BAIE, apoi deplasare la hotel.      Cina si cazare in Creta.
ZILELE 4 – 9.       Demipensiune si cazare la hotel in Creta.

(C) In ziua a-5-a excursie de o zi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) si in capitalele Rethimno  si Hania(popas o ora).In Creta mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolaos). PLAJA si BAIE.

In ziua a 6- a excursie  de ½ zi la Acvariu (D) si (A) – deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana  la pestera, unde s-a nascut ZEUS.(E) In ziua a 7- a excursia de o zise traverseaza Creta (pana la malul spre Africa) cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor

Festos (exterior) si Gortys. PLAJA si BAIE la MATALA.

(F) In ziua a 8- a excursie la Water City (ora 9-plecare de la hotel, ora 19-intoarcere la hotel).

Excursiile (A-G) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 150 є si sunt evaluate prin comparatie cu

preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

Optional (plata in Creta) 

● In ziua a 4-a – Insula Santorini. ● In ziua a 9-a, -seara cretana.

ZIUA 10 (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (G) de ½ zi la Palatul Knossos. Shopping in HERAKLION si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul.  Cazare pe vapor.
ZIUA 11 Sosire dimineata in Atena–Pireu. Tur Atena: Acropole, Stadionul Olimpic, Parlamentul, Academia, pietele Sintagma siOmonia. Timp liber,vizita in Plaka. Ora 13.30-plecare. Popasuri la statuia lui Leonida (lupta dintre greci si persi) sila Sf. Paraschiva-loc sfant pentru alinarea durerilor. Traversarea Greciei si Bulgariei.
ZIUA 12joi, sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 10, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
PRET (include 7 excursii in valoare totala de 150 є) : 390

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single (inclusiv pe vapor)  245 є. Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers.

La inscriere se achita minim 200 €.  Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 €.

Grup minim 25 turisti.

           Excursia trebuie achitata integral  cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:

· cele 7 excursii in valoare totala de 150 є ;

● servicii ghid roman ;

● transport autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari;

● 7 cazari cu demipensiune in Creta ;

● 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus.

Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice(muzee,asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel ILIOS 3*** (cu piscina), situat in centrul statiunii Hersonissos (cea mai frumoasa din Creta), la 300 m de mare si la 25 km de Iraklion. Camere, pentru 2 persoane, cu: balcon, televizor, aer conditionat-split cu telecomanda (optional-plata la hotel, 7є/zi/camera), frigider (optional–plata la hotel,4 € /zi/camera) si grup sanitar propriu cu dus.DEMIPENSIUNE – bufet (la cina felul principal este portie).                                                                                                            www.hotelilios.gr 

 

 Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu 1.06.’15 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.            Asigurarea medicala e obligatorie. 

  Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO(o data cu avansul) prin care societatea de asigurari  restituie banii in cazul

neparticiparii la excursie datorita (vezi conditiile politei de asigurare) : imbolnavirilor, deceselor, accidentelor, etc.