CIRCUIT 2016 VIETNAM – CAMBODGIA – THAILANDA de la 1750 euro – oferta expirata


CIRCUIT 2016 VIETNAM – CAMBODGIA – THAILANDA de la 1750 euro – oferta expirata

 

 

VIETNAM – CAMBODGIA – THAILANDA

HO CHI MINH – DANANG – HOI AN – HUE – HANOI – HALONG BAY – SIEM REAP – BANGKOK

 

Perioada: 15.02 – 28.02.2016

(14 zile / 12 nopti)

 

Ziua 1 (15.02): BUCURESTI –  DOHA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 10:30 Pentru imbarcare pe cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Doha. Sosire la Doha la ora 18:10 si plecare spre Ho Chi Minh la ora 01:00.

Ziua 2 (16.02): HO CHI MINH

Sosire la Ho Chi Minh la ora 12:15, transfer si cazare la hotel Le Duy 3* sau similar. Dupa amiaza, tur panoramic in fostul oras Saigon, cunoscut timp de secole ca si “Perla Orientului”. Vom admira Palatul Prezidential, Catedrala Notre Dame, cladirea Postei si piata locala Ben Thanh. Seara, croaziera cu cina inclusa pe raul Saigon.

Ziua 3 (17.02): HO CHI MINH –  PIATA PLUTITOARE CAI BE (100 km)

Mic dejun. Astazi plecam spre Cai Be, oras situat in inima Deltei Mekongului, unde fluviul se imparte intr-o vasta retea de canale si golfulete. Ne imbarcam si plecam in explorarea acestor canale. In drum, vom vizita piata plutitoare de la Cai Be unde se aduna zilnic zeci de ambarcatiuni pline cu fructe si legume. Dupa pranz (servit intr-un restaurant local), vom reveni in Ho Chi Minh pentru cazare.

Ziua 4 (18.02) HO CHI MINH –  DANANG

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Ho Chi Minh – Danang. Decolare la 12:10 si sosire in Danang la 13:30. Transfer si cazare la hotel Danang Riverside 3* sau similar. Timp liber pentru cumparaturi, Vietnam fiind o destinatie foarte cunoscuta si pentru nivelul scazut al preturilor.

Ziua 5 (19.02): DANANG –  HOI AN –  DANANG

Mic dejun. In prima parte a zilei, vom vizita Muzeul Cham din Da Nang unde vom gasi marturii ale existentei misterioasei civilizatii Cham. Vom pleca apoi spre Hoi An (30 km), considerat cel mai cochet oras din Vietnam, o localitate – port foarte bine conservata ce dateaza din secolul XV. Vom servi pranzul la un restaurant local si vom face un tur pietonal cu ghidul local. Orasul este situat intr-un estuar cu plaje lungi, arhitectura fiind un mix de influente japoneze, chineze si vietnameze. Vom descoperi si admira podul japonez, multe case vechi si stradute cochete. Seara, revenim in Danang pentru cazare.

Ziua 6 (20.02): DANANG –  HUE  – DANANG (optional)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala la Hue, vechea capitala a Vietnamului ce face parte din Patrimoniul UNESCO. Drumul de la Danang la Hue (100 km) strabate trecatoarea Hai Van, in traducere “marea de nori” – varful muntilor fiind in nori, iar baza langa mare. Peisajele sunt spectaculoare! La sosirea in Hue ne vom indrepta cu barca pe Raul Parfumurilor spre Palatul Imperial si pagoda Thien Mu considerata simbolul orasului. Vom vizita Mausoleul regelui Tu Duc, construit cu 20 de ani inainte ca regele sa moara, complexul final fiind format din peste 50 de monumente. Vom servi un pranz traditional si seara, revenim in Danag pentru cazare.

Ziua 7 (21.02): DANANG – HANOI

Transfer dimineata devreme la aeroport pentru zbor Danang – Hanoi cu plecare la ora 08:10. Sosire in Hanoi la 09:30. Transfer in centrul orasului pentru a admira Templul Literaturii – primul colegiu din Vietnam, locas dedicat confucianismului; vom vizita apoi Muzeul de Etnologie, dupa care ne vom indrepta spre un loc deosebit de pitoresc: Lacul Hoan Kiem. Numele acestuia inseamna “sabia recastigata” si provine dintr-o legenda locala conform careia imparatul Le Loi a recuperat o sabie din lac pe care a folosit-o cand a invadat China. Pranz la un restaurant local. Dupa tur vom participa la un spectacol inedit cu papusi din lemn pe o scena de apa (Water Puppet Show). Transfer si cazare la Hotel Flower Garden 4* (sau similar).

Ziua 8 (22.02): HANOI –  HALONG BAY

Dupa micul dejun plecam spre golful Ha Long, unul din cele mai frumoase golfuri din lume, cu peste 3.000 de insulite spectaculoase. Drumul prin delta Red River va dura aproximativ 3 ore. Ne imbarcam pe vasul Victory Star Cruise. Vom incepe croaziera navigand prin golful Bai Tu Long.  Vom servi un pranz traditional (set menu) la bordul vasului. La ora 15:00 ne vom imbarca intr-o barca mai mica pentru a vizita satul plutitor Vung Vieng, ocazie de a observa viata de zi cu zi a pescarilor. La ora 16:00 vom reveni pe Victory Star Cruise. Doritorii se pot bucura de o sedinta de masaj (este necesara rezervare prealabila). La ora 18:00 vasul va ancora in Ho Dong Tien unde va ramane pentru innoptare. Cina traditionala (meniu fix) la bordul vasului.

Ziua 9 (23.02): HALONG BAY –  HANOI –  SIEM REAP

Dimineata devreme (ora 06:30) vom participa la un curs de Tai Chi – unul din cele mai eficiente tipuri de exercitii fizice si psihice din lume. La ora 07:00 vom servi o gustare in salonul de mic dejun al vasului. In aceasta dimineata, vasul va naviga printre insulite pitoresti. La ora 08:30 vom vizita Grota Sung Sot, cea mai mare si impunatoare din golful Halong. Revenim pe vas pentru a servi o gustare (bufet). In jurul orei 11:00 debarcam si plecam spre aeroportul din Hanoi. Pe drum, scurta oprire intr-un atelier de ceramica. Sosire la aeroportul din Hanoi, imbarcare pe cursa spre Siem Reap cu plecare la ora 17:50. Sosire in Siem Reap la 19:30, transfer si cazare la hotel Prum Bayon 3* sau similar.

 

Ziua 10 (24.02): SIEM REAP – complexul Angkor

Ziua de astazi este dedicata vizitei unuia din cele mai frumoase si fascinante locuri de pe pamant: complexul Angkor, simbolul Cambodgiei, principala atractie a tarii, motiv pentru care ocupa un loc de cinste pe steagul national. Cele mai mari si cunoscute “orase fortificate” sunt Angkor Wat si Angkor Thom. Vom incepe cu Angkor Thom, literal “marele oras”, un oras fortificat ale carui porti se deschid spre o padure de 203 hectare.  Vom admira Templul Bayon cu multitudinea de turnuri cu figuri, Terasa Regelui Lepros si Terasa Elefantilor, de unde regele vorbea curtii si privea evenimentele din piata regala, Templul Prohm, lasat in intregime asa cum a fost descoperit, unul din cele mai pitoresti locuri din intregul ansamblu. Dupa amiaza este dedicata lui Anghkor Wat, literal “oras templu”, probabil cea mai mare structura religioasa din lume. Cina la un restaurant local cu participarea la un spectacol traditional al Khmerilor.

Ziua 11 (25.02) SIEM REAP – complexul ANGKOR

Dupa micul dejun ne indreptam spre “bijuteria” complexului Angkor, templul Banteay Srey. Asa numita “Citadela a femeilor”, acesta este cel mai bine conservat templu din Cambodgia. Vom putea admira unele din cele mai frumoase exemplare ale artei traditinale khmere. Banteay Srey este unic datorita gresiei roz din care este construit, fiind recunoscut pentru minunatele basoreliefuri care il infatiseaza pe zeul hindus Shiva. Pe drumul spre acest templu, ne vom opri in satele localnicilor si vom avea ocazia sa aflam mai multe informatii despre viata de zi cu zi a acestora. Vom vizita si Muzeul Minelor. Dupa amiaza vom admira Srah Srang, Banteay Kdei, Ta Keo, Chaosay Tevoda si Thomanon, temple remarcabile, aproape disparute complet in jungla, dar care sunt inca vizibile si creeaza o imagine de neuitat. Revenim in Siem Reap pentru cazare.

Ziua 12 (26.02): SIEM REAP – BANGKOK

Mic dejun. Astazi plecam cu autocarul spre Bangkok.  Drumul dureaza aproximativ 6 ore. Sosire in Bangkok in cursul serii, transfer la hotel Golden Tulip Sovereign 4* sau similar.

Ziua 13 (27.02): BANGKOK

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vom vizita templele Wat Traimit (Budha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos incrustate in sidef) si Wat Benjamaborpit (Templul de marmura). Ziua continua cu vizita la Marele Palat, cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Seara, optional, o cina la un restaurant pe o barca traditional thailandeza, croaziera fiind pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si spectacolul va cuprinde muzica live.

Ziua 14 (28.02): BANGKOK –  DOHA – BUCURESTI

Dimineata devreme transfer la aeroport pentru imbarcare cursa QATAR AIRWAYS spre Doha cu plecare la ora 08:35. Sosire la Doha la 11:50 si plecare spre Bucuresti la 13:05. Sosire la Bucuresti la 17:15.

 

          PRET/persoana: 1.750 (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 425 EURO

 

Servicii incluse:

 • transport cu avionul Bucuresti – Ho Chi Minh si Bangkok – Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS (schimbarea curselor la Doha);
 • transport avion: Ho Chi Minh – Danang, Danang – Hanoi, Hanoi – Siem Reap cu compania Vietnam Airlines;
 • transport cu autocar local Siem Reap – Bangkok;
 • 12 nopti cazare in hoteluri de 3* si 4*: 2 nopti in Ho Chi Minh, 3 nopti in Danang, 1 noapte in Hanoi, 1 noapte pe vas in Halong Bay, 3 nopti in Siem Reap, 2 nopti in Bangkok;
 • 11 mic dejunuri, 4 mese de pranz (zilele 3, 5, 7, 8), 3 cine (zilele 2, 8, 10);
 • excursiile, croazierele, vizitele si intrarile mentionate in program;
 • taxa procesare viza Vietnam;
 • insotitor roman de grup.

 

Nu sunt incluse:

 • taxe de aeroport zboruri intercontinental: 495 EURO/persoana (pot suferi modificari);
 • taxe de aeroport zboruri cu companii locale: 95 EURO/persoana (pot suferi modificari);
 • taxa de viza si procesare acte Thailanda: 35 EURO/persoana;
 • bacsisuri (recomandate): 35 USD/persoana (se achita insotitorului roman de grup la sosirea in Ho Chi Minh);
 • taxa intrare si aplicare viza Vietnam: 45 USD/persoana, se platesc la sosirea pe aeroportul din Ho Chi Minh (tarif informativ);
 • taxe de viza pentru Cambodgia 20 USD/persoana, se platesc la sosirea pe aeroportul din Siem Reap (tarif informativ);
 • taxele de iesire din tarile vizitate aprox. 30 USD/persoana (se platesc pe aeroport, la plecare din tarile respective);
 • asigurarea medicala (obligatorie);
 • asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice, in pachet cu asigurarea medicala);
 • excursiile optionale si intrarile la alte obiective turistice decat cele mentionate in program.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

15.02 Bucuresti 12:40 – Doha 18:10 / 01:00 – Ho Chi Minh 12:15 (pe 16.02)

18.02 Ho Chi Minh 12:10 – Danang 13:30

21.02 Danang 08:10 – Hanoi 09:30

23.02 Halong 17:50 – Siam Reap 19:30

28.02 Bangkok 08:35 – Doha 11:50 / 13:05 – Bucuresti 17:15

 

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA APROBARII VIZEI VIETNAM:

paginile cu fotografia si datele din pasaport scanate color

 

ACTE NECESARE OBTINERII VIZEI THAILANDA (viza se va obtine de la consulatul din Bucuresti):

pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere / 1 fotografie recenta tip pasaport / talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, functia, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net / formular de viza completat. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa, acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru viza.

 

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru 20–24 participanti se percepe un supliment de 50 EURO/ persoana. Pentru mai putin de 20 de persoane pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 persoane, direct de la domiciliu):

– 15 EURO / adult dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasul PLOIESTI

– 20 EURO / adult dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

– 25 EURO / adult dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasul TARGOVISTE

– 30 EURO / adult  dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

– 35 EURO / adult dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

– 40 EURO / adult dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

– 45 EURO / adult dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

– 50 EURO / adult dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

– 55 EURO / adult dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS

– 65 EURO / adult dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

– 70 EURO / adult dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasul SIBIU

– 80 EURO / adult dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

– 95 EURO / adult dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani dus-intors din orasul TG MURES

 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 

 

EXCURSII OPTIONALE (minim 25 participanti):

Excursie la Hue – vechea capitala a Vietnamului: 50 EURO/persoana.

Cina si plimbare pe raul Chao Phaya: 50 EURO/persoana.

 

OBSERVATII:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara si 2 fotografii tip pasaport (exceptand fotografia ce trebuie depusa la agentie pentru obtinerea vizei de Thailanda).
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport si a taxelor de viza, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana, repectiv de legile locale
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
 • Autoritatile locale pot solicita anumite taxe la sosire sau la plecare de pe aeroport, taxe care pot fi comunicate inclusiv pe parcursul calatoriei
 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de autoritatile locale din tarile vizitate. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
 • Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
 • Mesele principale (dejun si cina) au specific local.
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare sau o carte de credit ca garantie; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna august 2015; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.