CITY BREAK TEL AVIV de la 409 euro/persoana


CITY BREAK TEL AVIV de la 409 euro/persoana

TEL AVIV – ISRAEL

City Break 2015
Pachet 2 nopti / 3zile

 

 

   Tel Aviv este situat la 58 km distanţă de Ierusalim, pe coasta Mediteranei, într-o regiune cu dune de nisip, unde soarele străluceşte 300 zile pe an.
Este, după Ierusalim, cel mai mare şi, totodată, cel mai modern oraş din Israel.

Este centru cultural, cu o mare varietate de muzee, galerii, teatre şi săli de concert, dintre care cele mai importante sunt: Teatrul de Operă, Teatrul municipal, Teatrul Naţional din Israel Habima, Muzeul Eretz Israel, Muzeul de Artă din Tel Aviv, Muzeul Batey Haosef, Muzeul Palmach.

Tel Aviv, numit si Orasul Alb este un oras tanar, cu o viata de noapte vibranta. Inscris in patrimoniul mondial UNESCO pentru stilul architectural avand cea mai mare concentratie de cladiri in stil Bauhaus din lume. Celebrele bulevarde ale orasului va invita la o plimbare: cel mai vizitat, dar si cel mai scump este Bulevardul Rothschild iar strada Shenkin este una dintre favoritele tinerilor avand multe magazine de haine si spectacole stradale.

Va recomandam Cartierul Neve Tzedek pentru o plimbare la pas pe strazile sale inguste printre cladirile deosebite. Nu trebuie sa ratati o plimbare prin Jaffa, unul dintre cele mai vechi porturi din lume. Portul Jaffa este partea veche, araba, a oraşului, cu multe buticuri, păstrând ceva din aerul arăbesc al ocestuia.

Plajele cu nisip fin si palmierii alaturi de zgarie-nori moderni si stradute pietruite sunt garantia faptului ca veti adora acest oras cosmopolit ce vibreaza zi si noapte impletind perfect istoria cu viitorul si vechiul cu modernul.

Cele mai bune perioade din an pentru a vizita Tel Aviv-ul sunt din martie pana in aprilie si din septembrie pana in noiembrie. Primavara temperaturile sunt placute iar preturile rezonabile.

 


Pachet City Break 2 nopti / 3 zile

Plecari in perioada 16.10.2015 – 13.11.2015

   

Hotel Prima City 4*    www.prima-hotels-israel.com/tel-aviv-hotels/prima-city-tel-aviv-hotel

Hotelul City este situat în centrul oraşului Tel Aviv, la jumătatea distanţei dintre plajele cu nisip şi cartierul comercial Dizengoff. Camerele luminoase şi spaţioase au aer condiţionat. WiFi este disponibil gratuit în întreaga proprietate.

Toate camerele de la City Hotel sunt dotate cu frigider şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun israelian complet, iar cafeneaua în aer liber oferă băuturi şi gustări pe tot parcursul zilei.

La recepţie sunt disponibile biciclete gratuite, acestea fiind o modalitate foarte bună de a ajunge la promenada de pe faleza din Tel Aviv, aflată la 300 de metri.

Parcarea este oferită la un cost suplimentar și în funcție de disponibilitate. Oaspeții beneficiază de reduceri speciale la o sală de sport locală.

 

Data de plecare Loc in camera Dubla
16.10.2015 409 Euro*
22.10.2015
29.10.2015
06.11.2015
13.11.2015

*Pretul este valabil pentru un grup de minim 20 persoane.

 

Servicii incluse:

  • Bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, compania Aeriana EL-AL
  • Taxe de aeroport
  • 2 nopti cazare in camera dubla la hotel Prima City 4*
  • Mic dejun la hotel

 

Pachetul nu include:

  • Asigurarea medicala de calatorie (recomandata, aproximativ 34 Ron/ persoana)
  • Alte servicii decat cele mentionate

 

Orar de zbor :

16.10.2015 Bucuresti Otopeni 10:45 / Tel Aviv 13:20

18.10.2015 Tel Aviv 18:05 / Bucuresti Otopeni 20:55

 

22.10.2015 Bucuresti Otopeni 10:45 / Tel Aviv 13:20

24.10.2015 Tel Aviv 21:30 / Bucuresti Otopeni 00:20

 

29.10.2015 / 06.11.2015 / 13.11.2015 Bucuresti Otopeni 11:00 / Tel Aviv 13:35

31.10.2015 / 08.11.2015 / 15.11.2015 Tel Aviv 19:40 / Bucuresti Otopeni 22:35

 

 Termene si conditii

 

 

Tarifele sunt exprimate in EUR / persoana / sejur.

Grupul se realizeaza cu un minim de 10 persoane.

Pretul este valabil pentru un grup de minim 10 persoane.

Se considera turist inscris orice persoana care plateste un avans de 50% din contravaloarea pachetului  turistic.
Diferenta urmeaza a fi achitata cel mai tarziu cu 30 zile inainte de data inceperii calatoriei. In cazul anularii excursiei de catre turistul inscris, penalizarile sunt:

  1. a) 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
  2. b) 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face cu mai putin de 30 de zile calendaristice inainte de data plecării;

Se va achita pretul stipulat  in conditiile si la termenele stabilite in contractul cu clientul. La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a modificarii orarului de zbor, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.

Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra; in anumite conditii de forta majora, cazarea se efectueaza in hoteluri categorie similara (dupa cum a fost prezentat in program inca de la inscrierea turistilor). Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;  

Compania aviatica, fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligata sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de catre receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se va rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.

Cazarea la hotel se face dupa ora 16.00, iar eliberarea camerelor sa face la ora 12.00.

Categoría hotelurilor si a transportului este atribuita de Autoritatea Nationala de turism din fiecare tara, conform standardelor proprii.

Pretul excursiilor optionale depinde de numarul de participanti iar zilele de desfasurare ale acestora depind de conditiile meteorologice din acea perioada. Toate aceste informatii sunt comunicate de catre reprezentantul agentiei locale. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la partenerul local, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.

ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil  minin 6 luni de la data sosirii in tara! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro . Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc doar cu pasaportul.

Va rugam verificati conditiile de calatorie in Israel aici: http://telaviv.mae.ro/node/484 . Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.