CRACIUN 2017 PRAGA – autocar de la 259 euro


CRACIUN 2017 PRAGA – autocar de la 259 euro

Craciun PRAGA 2017

Pret : 259 Euro/persoana

(autocar 7 zile / 5 nopti)

Perioada: 21.12-27.12.2017

Imbarcari din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad si localitatile de pe traseu.

Transferuri gratuite din orasele: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia.

 

Ziua 1: Bucuresti  – Nadlac

Intalnire in fata Garii de Nord (la coloane, in fata Parcului Garii de Nord) la ora 22.00 si plecare (ora 22:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm.Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad (sunt prevazute imbarcari si din orasele de pe traseu).

 

Ziua 2: Nadlac – Szeged – Budapesta (850 km)

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Budapesta unde vom face un scurt tur panoramic cu autocarul, si vom admira: Citadela, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta, Biserica Mathias, Piata Eroilor, Palatul Regal. Ne cazam in jurul orei 14.30 la hotel 3* in Budapesta. Timp liber la dispozitie. Seara, optional, va propunem o croaziera pe Dunare cu vas de croaziera in exclusivitate pentru grupul nostru, cina meniu special,sampanie,vin,bauturi racoritoare incluse (Pret: 35 Euro/ persoana.Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus)

 

Ziua 3: Budapesta-Bratislava-Praga (589 km)           

Dupa micul dejun, ne continuam deplasarea spre Praga, iar pe traseu vom trece prin Bratislava, capitala Slovaciei. Tur panoramic de oras cu autocarul in cadrul caruia vom putea admira obiectivele turistice emblematice ale orasului si oprire in Piata de Craciun Bratislava pentru cumparaturi. In cursul serii ajungem in Praga si ne cazam la hotelul Duo 4*. (www.hotelduo.cz)

 

Ziua 4: Praga – Tur de oras si Piata de Craciun. Seara festiva de Ajunul Craciunului.

Dupa micul dejun,transfer in centrul orasului pentru tur pietonal cu ghid local.Vom putea admira Muzeul National, Opera, Teatrul National, Castelul din Praga cu faimoasa Catedrala Sfantul Vitus, Podul Carol, Strada de aur, Piata Vechiului Oras cu Biserica Sf.Nicolae, Ceasul astronomic, Biserica Týn şi statuia lui Jan Hus, teologul reformator ceh ars pe rug pentru ideile sale anti-papale. Din peisaj nu lipsesc trăsurile cu cai şi artiştii de stradă. In continuare vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Seara intoarcere si cazare la acelasi hotel in Praga. Optional Cina festiva de Craciun cu meniu special (3 feluri de mancare, desert si o bautura la alegere-vin/bere/racoritoare), muzica si atmosfera de petrecere la restaurantul Formanka al hotelului Duo 4*( unde suntem cazati)- Pret 35 euro/persoana.

 

Ziua 5: Praga-Craciun Fericit! Concert Extraordinar de Craciun.

Mic dejun. Impreuna cu insotitorul de grup continuam vizitarea acestui spendid oras si ne oprim si in Piata de Craciun pentru ultimele cumparaturi.Timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotelul unde suntem cazati. Seara, optional, va invitam la un minunat Concert de Craciun ( Pret: 40 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus).Cazare la acelasi hotel in Praga.

   

Ziua 6: Praga-Viena-Budapesta (580 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Viena.Tur de oras panoramic de-a lungul celebrului bulevard Ringstrasse: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Parlamentul, Teatrul National (Burgtheater), Primaria, Universitatea si Biserica Votiva. In continuare timp liber in Piata de Craciun din fata Primariei Viena. In cursul dupa-amiezii ajungem in Budapesta si ne cazam la hotel 3*. Pentru seara, optional, va recomandam o cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr-un loc renumit : Crama Borkatakomba, cel mai mare labirint cu vinuri-88 km lungime ( Pret: 35 Euro/persoana. Minim 25 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus).

 

Ziua 7 : Budapesta-Bucuresti (850 km)

Mic dejun. In cursul diminetii vom pleca spre Romania.Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

 

Plecare circuit Adult in camera dubla Copil 0-5,99 ani Copil 6-11,99 ani
21.12.2017 259 euro 174 euro 219 euro

Supliment camera single: 80 euro

 

SERVICII INCLUSE:

 • Transport cu autocar clasificat international in conformitate cu programul;
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun in Budapesta la hotel 3*.
 • Cazare 3 nopti cu mic dejun in Praga la Hotel Duo 4*.
 • Cina in ziua de Craciun.
 • Tur panoramic la Budapesta. 
 • Tur panoramic la Bratislava si vizitarea Pietei de Craciun.
 • Tur panoramic si pietonal la Praga si vizitarea Pietei de Craciun.
 • Tur panoramic Viena si vizitarea Pietei de Craciun din fata Primariei
 • Ghid roman insotitor.

 

NU SUNT INCLUSE:

 • biletele de intrare la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale.
 • Cina din Ajunul Craciunului : 35 euro/persoana. Copii platesc acelasi tarif.Se rezerva din tara.
 • Concertul Extraordinar de Craciun: 40 euro/adult; 20 euro/copil 2-11,99 ani. Transfer dus-intors cu autocarul inclus. Se rezerva din tara.
 • asigurarea medicala de calatorie.
 • asigurarea storno

 

GRUP MINIM: 35 PERSOANE.

In situatia in care nu se realizeaza grupul minim de persoane, pretul se recalculeaza astfel:

-pentru un grup de 30-34 persoane,tariful se majoreaza cu 20 euro/persoana.

-pentru un grup de 25-29 persoane,tariful se majoreaza cu 30 euro/persoana.

-pentru un grup de 20-24 persoane,tariful se majoreaza cu 45 euro/persoana.