CRACIUN 2018 PRAGA avion de la 399 euro


CRACIUN 2018 PRAGA avion de la 399 euro

PRAGA

Craciun de poveste

Perioada: 22.12 – 26.12.2018

(5 zile/4 nopti)

_________________________________

 

Praga sau „Orasul celor o mie de turnuri” este unul dintre cele mai uimitoare orase europene. Avand unul dintre cele mai bine pastrate centre medievale din intreaga Europa, orasul a fost inclus pe lista patrimoniului Mondial UNESCO. Praga este un oras ideal pentru amatorii de castele, catedrale si cultura.

ROGRAMUL CIRCUITULUI:

 

 

ZIUA 1: BUCURESTI – PRAGA

 

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 05:50 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 07:50 si sosire la Praga la ora locala 08:45. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic de oras cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa). Transfer la hotel DUO 4* sau similar.

 

Ziua 2: PRAGA – DRESDA – PRAGA (excursie optionala) Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Se vor admira, in cadrul unui tur panoramic: Castelul Zwinger, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Vom vizita si Piata de Craciun din Dresda sau Striezelmarkt, cum este cunoscuta local, cea mai veche din Germania, organizata inca din anul 1434. Intoarcere la Praga. Pret informativ: 60 EURO/ persoana (minim 20 platitori). Seara, va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup piata de Craciun din Praga.

ZIUA 3: PRAGA – KARLOVY VARY – PRAGA (excursie optionala)

 

Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 – 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori).

ZIUA 4: PRAGA

 

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, cina traditionala in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca si veti experimenta preparatele locale si renumita bere. Pret informativ: 50 EURO/ persoana (minim 20 platitori).

Ziua 5: PRAGA – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor TAROM cu decolare la ora 09:35.

Sosirea la Bucuresti este prevazuta pentru ora 12:25.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _

PRET/persoana: 399 EURO

 

(loc in camera dubla, taxe incluse)

Tarif camera single: 460 EURO

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

SERVICII INCLUSE:

 

  • transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania TAROM;

 

  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel DUO 4* (sau similar);

 

  • tur panoramic de oras cu autocar si ghid local;

 

  • transferuri aeroport – hotel – aeroport;

 

  • insotitor roman de grup;

 

  • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

NU SUNT INCLUSE:

 

  • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);

 

  • asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);

 

  • intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale;

 

  • bacsisurile pentru soferi si ghizi locali (se practica).

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

 

Bucuresti (Otopeni) 07:50 – Praga 08:45

Praga 09:35 – Bucuresti (Otopeni) 12:25

 

GRUP MINIM:

 

25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.