CRACIUN ISRAEL de la 689 euro


CRACIUN ISRAEL de la 689 euro

 

ISRAEL – Craciun la ieslea din Bethlehem

Zbor TAROM –  5 nopti – 689 €/persoana

Perioada: 22.12.2105 – 27.12.2015

Alege programul nostru!

 • Cazare la hotel situat in cetatea Bethlehemului
 • Tururi si vizite incluse: Ierusalim – pe urmele Mantuitorului, Bethlehem, Campul Pastorilor, Muntele Tabor, Ierihon, Marea Moarta, Nazareth, Marea Galileei, Ein Karem, Muntele Sion, Tel Aviv/Jaffo
 • Participare la Concertul si Slujba de Craciun si Cina Festiva traditionala locala de Craciun si Cina Festiva de Craciun la hotel cu muzica si surprize
 • Bonus! Ghid insotitor de limba romana pe toata perioada excursiei si ghid local autorizat si asigurare Travel Protection indiferent de varsta inclusa

 

Ziua 1 (22 Dec.2015) – Bucuresti – Tel Aviv
Ora 19.00 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 20.55 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM RO153. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion la ora 23.30. Transfer direct la Bethlehem pentru cazare la hotel 4*.

Ziua 2 (23 Dec.2015) – Ierusalim – Muntele Maslinilor – Drumul Crucii
Mic dejun. Dimineata se viziteaza Muntele Maslinilor: Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona a Inaltarii si la Biserica Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul;  coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru unde Iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage si la Biserica Dominus Flevit unde Mantuitorul a plans prevestind caderea Ierusalimului; vizitam apoi Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului si parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantului Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem hotel 4*.

Ziua 3 (24 Dec.2015) – Bethlehem – locul sfant al Nasterii in Ajunul Craciunului
Mic dejun. Vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina; la pranz vom putea admira parada speciala a cercetasilor crestini, organizata in Bethlehem cu ocazia sarbatorii sfinte a Craciunului. Dupa amiaza vizitam Biserica de la Campul Pastorilor. Functie de vreme, seara va invitam la Concertul special de Craciun organizat de autoritatile locale langa bradul impozant din Piata Ieslei. In piata se poate asista si la Slujba de Craciun din Biserica Catolica a Nasterii. Cina si cazare Bethlehem hotel 4*.

Ziua 4 (25 Dec.2015) – Craciun Fericit! – Excursie la Hozeva – Ierihon – MAREA MOARTA
Mic dejun. Dimineata vizitam Asezamantul Romanesc din Ierihon. Poposim apoi la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului. Se poate servi masa de pranz in cadrul Complexului Qumran (pret suplimentar  25 USD/persoana, include masa tip bufet, exclus bauturi).  Se poate vizita situl arheologic de la Qumran, locul in care a trait gruparea esenienilor si unde au fost descoperite celebrele documente de la Marea Moarta, scrise de acestia (bilet de intrare: 7 USD/persoana). Dupa amiaza timp liber pentru relaxare la Marea Moarta. Se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Intoarcere la Bethlehem. Cina FESTIVA DE CRACIUN, petrecere traditionala in stil arab in hotel. Sunt incluse urmatoarele bauturi: o sticla de vin la 4 persoane, o bautura racoritoare sau apa imbuteliata. Pregartim surprize, muzica, antren. Cazare Bethlehem hotel 4*.

Ziua 5 (26 Dec.2015) – Muntele Tabor –  Nazaret – MAREA GALILEEI
Mic dejun. Dimineata plecam spre Galileea. Urcam mai intai pe Muntele Tabor si ne inchinam la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Vizitam apoi Biserica Ortodoxa Sf. Gavril  din Nazaret – orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant. Ne deplasam spre Capernaum, unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Admiram Marea Galileei si gradina Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Optional, dejun la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar 25 USD/pers.). Cina si cazare Bethlehem hotel 4*.

Ziua 6 (27 Dec.2015) – Ein Karem – Muntele Sion – Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Dimineata vizita in Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul, la Biserica nasterii Sfantului. La pranz, urcam pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David, Biserica Adormirea Maicii Domnului Catolica si Zidul Plangerii. Dupa amiaza plecam spre Tel Aviv pentru un scurt tur de oras si plimbare pe malul Marii Mediterane in Jaffa – cartierul vechi al orasului. Apoi seara transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti RO152 la ora 20.05.  Aterizare la Bucuresti la ora 22.50.

 

Loc in dubla/tripla Camera Single Copil 2 -11.99 ani cu 2 adulti
 689 € 799 € 515 €
499 +165 taxe apt+25 bacsis 609 +165 taxe apt+25 bacsis 609 +165 taxe apt+25 bacsis 

 

Servicii incluse

 • 5 nopti cu DEMIPENSIUNE (5 mic dejunuri si 3 cine atunci can dele sunt precizate in program) Bethlehem hotel 4*
 • Zbor direct compania TAROM Otopeni–Tel Aviv-retur. Bagaj de cala de 23 kg de persoana si de cabina 10 kg de persoana
 • Taxele de aeroport 165 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Transferuri si transportul cu autocar cu aer conditionat
 • Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului
 • BONUS! Cina Festiva de Craciun inclusa
 • BONUS! Vizitele si intrarile a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale
 • BONUS! Asigurarea storno si medicala pentru orice varsta tip TRAVEL PROTECTION

Preturile din tabel nu includ

 • Alte excursii optionale si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, mese si bauturi la mese;
 • Pranz fara bauturi la Qumran si pranz cu Pestele Sf. Petru ( fiecare la 25 USD/persoana/pranz)

Bine de stiut!

 • este necesara imbracamintea decenta si incaltamintea comoda, sport, pentru a evita alunecarea
 • pentru efectuarea platilor, folositi Euro sau dolari SUA, acestia urmand sa-i schimbati in moneda locala SEKEL. La aeroport sau la hotel schimbati o suma minima, urmand ca schimbul sa-l efectuati la casa de schimb sau la ghiseele bancilor
 • sfarsitul de saptamana este vineri si sambata, conform religiei iudaice, iar duminica este prima zi a saptamanii
 • orasul Bethlehem este parte a teritoriului Autoritatii Palestiniene si fiecare trecere din Ierusalim in Bethlehem si invers se supune controlului de securitate
 • la plecarea din Israel, pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, se face un control strict atat al persoanelor, cat si al bagajelor, motiv pentru care se efectueaza prezentarea la formalitatile de imbarcare cu cel putin 3 ore inaintea decolarii.

Descriere Hoteluri

Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIMUM 35 PERSOANE. Pentru grup  mai mic de 35 de persoane PLATITOARE, se percep urmatoarele diferente: intre 30 si 34 de persoane se achita un supliment de 20 €/persoana, intre 25 si 29 persoane platitoare se va achita supliment de 35 €/persoana. ACESTE Suplimente SE FACTUREAZA IN MOMENTUL DEFINITIVARII GRUPULUI.