CROAZIERA 2016 MAREA CARAIBELOR de la 1840 euro


CROAZIERA 2016   MAREA CARAIBELOR  de la 1840 euro

 

Plecare in 15.08.

 

Croaziera pe MAREA CARAIBELOR

FLORIDA  14 zile    

 

ZIUA 1 – luni. Zbor spre Miami.  Orele de zbor si compania aeriana vor fi definitivate pana in 31.05.16.Cazare in zona Parcul National Everglades (Florida)..
ZIUA 2 Vizita (2 ore) Parcul National Everglades-refugiu al aligatorilor si numeroaselor specii de animale si pasari. Deplasare la Key West (climat si vegetatie tropicala, unde se afla resedinte ce evoca istoria piratilor, presedintilor si scriitorilor)- orasul (popas o ora) cel mai sudic din SUA, unde se ajunge trecand peste o multime de insule legate prin 42 de poduri si de unde se vede Golful Mexic. Deplasare inFort Lauderdale-“Venetia Americii”(un labirint de canale,insule, poduri, resedinte luxoase si  vegetatie subtropicala). Optional, plimbare cu vaporasul. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.    Cazare in Miami.
ZIUA 3 Tur (3 ore) Miami cu ghid local unde,printre altele,se vad:Art Deco District,Bayside Market Place, cartierul cubanez, Ocean Drive (promenada oceanului), insulele milionarilor, Cartierul Coconut Grove, Insula si parcul Biscayne. Dupa tur–vizita Muzeum of Discovery and Science si plimbari (optional) cu Metrorail. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel.  Cazare in Miami.
ZIUA 4 Deplasare la CAPE CANAVERAL-vizita Centrul Spatial Kennedy (programul NASA de explorare spatiala). Deplasare pentru vizita Epcot Center (centru al tehnologiilor viitorului). Tur (2 ore) Orlando cu ghid local.  Cazare in Orlando.
ZIUA 5 Timp liber. Sugestii: Disneyland (cel mai mare din lume), Parcul acvatic Sea World (delfini acrobati, balene ucigase, lei de mare, foci, etc.), Universal Studios, etc..    Cazare in Orlando (Florida).
ZIUA 6 (mic dejun). Transfer la Miami si imbarcare pe vasul de croaziera spre Marea Caraibelor.Navigare in Golful MexicCina si cazare pe vas.
ZIUA 7 (mic dejun).Activitati pe vasul de croaziera(piscina, fitness,pistele de jogging,show de varietati,dans, etc.).   Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 8 (mic dejun). Se viziteaza Insula Cozumel (Mexic).  Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 9 (mic dejun). Se viziteaza Belize City. Optional, excursie in lumea mayasa.    Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 10 (mic dejun). Se viziteaza Insula Roatan (Honduras). Optional, excursie la Parcul Marin.    Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 11 (mic dejun). Se viziteaza Insula Grand Cayman (renuminta pentru magazinele cu bijuterii de lux). Optional, excursie cu“submarinul Atlantis”.   Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 12 (mic dejun). Activitati pe vasul de croaziera (piscina,fitness, pistele de jogging,show de varietati,dans, etc.).Seara-petrecere de ramas bun.    Pranz, cina si cazare pe vas.
ZIUA 13 (mic dejun). Sosire, dimineata, in Miami. Decolare spre Romania.
ZIUA 14 duminica. Sosire in Otopeni.
Pret: 1840 + 545 €  (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru (a-b):

                           a) ghizii locali si bacsis pentru prestatorii din strainatate de servicii turistice (fara zilele 6-13);

                            b) taxele de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport;

 

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).  La inscriere se achita minim  1500 є.     Supliment single (la hoteluri) 150 є.

Supliment cabina exterioara 170 є – fara balcon  / 325 є – cu balcon.    Supliment single pe vapor (incabine interioare standard)  390 є.

Grup minim 20 turisti.    Copiii sub 12 ani (neimpliniti)  au o reducere de 100 є.

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

 

PRETUL INCLUDE:

· servicii ghid roman; 

5 cazari (Florida) in hotel 3***;

· bilet avion  Bucuresti – Miami / Miami-Bucuresti; 

· transport cu autocar/minibus 2 * cu aer conditionat;

· 7 cazari (cabine interioare standard, pentru 2 persoane,cu: TV, telefon, uscator de par, seif si grup sanitar propriu cu dus) cu pensiune completa pe

vapor 4**** (6 pensiuni complete + o cina si un mic dejun).

 

Pretul nu include serviciile (nespecificate mai sus) de pe vasul de croaziera.

Obs.-persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

 

Înscrierile se fac începând cu 1.06.2015 şi se încheie când se ocupa ultimele locuri.        Asigurarea medicalӑ e obligatorie.

     Nu ezitati sa incheiati asigurarea STORNO (odata cu avansul) prin care societatea de asigurari restituie banii in cazul neparticiparii la excursie datorita (conform conditiilor politei de asigurare) imbolnavirilor,deceselor,accidentelor, etc.   

    Acte necesare  (se trimit la agentie cu minim 8 saptamani inaintea plecarii): pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania, o

fotografie color pe fond alb 5×5 cm, extras de cont cu minim 2000 usd, adeverinta de la locul de  munca privind functia si salariul sau talonul de pensie, copii dupa actele de proprietate(case, terenuri, masini, etc.), copie  dupa cartea de identitate sau certificatul de nastere in cazul copiilor, copie (in cazul patronilor) dupa actele societatii si ultimului bilant contabil, copie dupӑ certificatul de casatorie si alte dovezi care arata ca nu e cazul de  emigratie pentru job  in S.U.A, etc. Obs. – este necesara prezenta personala la consulatul S.U.A pentru sustinerea unui interviu la data si ora transmise de agentie.