LAST MINUTE 2016 – SENIORI ISRAEL – EGIPT de la 599 euro – oferta expirata-


LAST MINUTE 2016 – SENIORI ISRAEL – EGIPT de la 599 euro – oferta expirata-

Relaxare la Marea Moarta si Marea Rosie

BONUS: TUR PANORAMIC EILAT – MAREA ROSIE

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Haifa – Tiberias -Nazareth

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora  10.45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.20. Plecare spre Muntele Carmel – Haifa, unde se viziteaza Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Transfer la hotel, cina si cazare Tiberias/Nazareth.

 

ZIUA II: Tiberias – Cana Galileii – Nazaret – Muntele Tabor – Tabgha – Capernaum – Iordan

Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tiberias. Plecare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon – transformarea apei în vin. Vizita in Nazareth la Biserica Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia. Optional: Muntele Tabor cu Biserica Schimbării la Faţă (10 euro/pers). Se continua programul cu Tabgha si Capernaum. Optional: plimbare cu  vaporasul pe Marea Galileii, pe urmele Sf. Apostol Petru. Se va servi pranzul, gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers). Plecare spre Râul Sf. Iordan –  în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA III:  Ierusalim –  Drumul Crucii

Mic dejun. Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Înălţării Domnului la cer – Eleon, Muntele Maslinilor, Grădina Gheţimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA IV: Bethlehem – Marea Moarta – Egipt – Marea Rosie

Mic dejun. Plecare spre Biserica Naşterii Domnului, Biserica si Pestera Sf. Nicolae. Dupa vizitarea acestor obiective, continuare la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Deplasare spre Egipt  de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre cele patru tari arabe: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Cina si cazare in Dahab.

 

ZIUA V: Egipt – Peninsula  Sinai – Marea Rosie

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale, care se vor propune la fata locului. Cina si cazare in Dahab.

 

ZIUA VI: Egipt – Peninsula  Sinai – Sf. Ecaterina – Marea Rosie

Mic dejun. Optional: Participare la Sf. Liturghie si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina – se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteaza muzeul si se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de ‘’argint’’ al  Sf. Ecaterina (35 euro/pers). Cina si cazare  in Dahab.

 

ZIUA VII:  Taba – Eilat – Marea Moarta –  Bethlehem

Mic dejun. Pecare spre orasul Eilat, tur panoramic al orasului si deplasare de-a lungul  Marii Rosii,  Marii Moarte si vizita la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA VIII: Ierusalim – Tel Aviv

Mic dejun. Se pleaca la Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe si pe Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Continuare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, unde se pot vizita Biserica Sf. Petru si ‘’Podul Dorintelor’’. Deplasare spre aeroport. Decolare la 18:05 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 20:55.

 

Plecari Loc in Dbl Supl. Single Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti Al 3-lea adult in camera Dbl
08.02; 14.03; 10.04; 16.05; 08.06; 11.07; 19.09.2016 599 euro ( of.speciala ) 175  € -35  € -20 €

 

REDUCERE 40 euro/pers pentru plata integrala la inscriere pana la 15.12.15

REDUCERE 30 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 16.12 – 31.12.15

REDUCERE 15 euro/pers pentru plata integrala la inscriere in perioada 01.01 – 15.04.16

 

 

SERVICII INCLUSE: TARIFUL NU INCLUDE:
●  bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

●  1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse

●  transfer aeroport – hotel – aeroport

●  4 nopţi cazare cu demipensiune in Israel, hoteluri de 3* si 4*

● 3 nopţi cazare cu demipensiune in Egipt, hotel 4 *

● transport cu autocar modern – aer condiţionat

● ghid din partea agentiei si ghid local

 ● taxele de aeroport

● bacşişuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)

●  taxele hoteliere, de statiune, intrarile la obiectivele turistice

● taxa de viza  Egipt

 

● asigurarea medicala

● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

● excursiile optionale din program

 

 

Excursii optionale – Egipt neincluse in program: Ascensiune pe Muntele Sinai; Tur de o zi Sharm El Sheikh cu seara beduina in desert, ATV-uri, etc.; Excursie Cairo ( vizitarea piramidelor).

 

Hotel Sol Dahab ****/ Egipt –  http://www.melia.com/en/hotels/egypt/dahab/sol-dahab-red-sea/index.html

Hotelul este situat la 85 km de aeroport, in statiunea Dahab, pe malul marii. Deschis in anul 2012, hotelul dispune de 2 restaurante, 4 baruri, piscine, sala de conferinte, transport autobuz pana in centru, WiFi gratuit. Pe plaja si la piscina: umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape – gratuit , teren de tenis , sala fitness , tenis de masa , bocce , discoteca, mini-fotbal , biliard , sauna , centru-diving , masaj , jacuzzi , darts , nocturna teren de tenis.

 

 

Nota:

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
 • Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

 

De retinut:

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism  nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Orarul de  zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL/ TAROM. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.